- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.841
Kizlar ya benim bebegim dogum kanalina girmiş. 2.5 cm lik de acilmam var. Ne zamana dogum baslar acaba yaa. Hic dogurmayacakmisim gibi hissediyorum..
Canım o sende geçen haftada vardı
Düğüne gidip çiftetelli oynamamışmıydın sen ya
Ben bİzle ilgilenen hemşireye rüşvet falan da vermeyi düşünüyorum :)))Evet cnm:)
Ben anneme o kdr cok sey tembih ettim ki kadin artik yeteeeer diye kacip gidecek diye korkuyorum
Cok iyi yapmissin biz de doktorla epey kanka olduk ben hastanedeki hemsireleri de kafaya alayim en iyisi
Ozel evet canim
Ben de bu masaja başlamak istiyorum ama bir tuhaf geliyor o durum cesaret edip de başlayamadım bir. Ayrıca tuvalette zor yetişiyorum yıkarken bir de Nasıl masaj olacak bilmem.Kizlar zeytinyagiyla perine masaji yapanlar kimlerdi? Nasil yapiyorsunuz? Ben pek uzanamiyorum o bölgeye.
:) ciddi misin benim yatıp kalkmayasım var çok fena uykum var
Biz eşimin ailesiyle aynı mahallede oturuyoruz. Eşim saklıyor doğum tarihini annesinden haftaya falan deyip geçiştiriyor. Son gün arar mı napar bilmem. Babasının umru değil zaten
Hiç sanmıyorum Can'ım geleceklerini kıymetli bir torunu var ona bakıyor. Onu Da benim evime getirme ihtimali dahi yok. Bn de merak ediyorum neler olacak. Hamileliğim umurlarında bile olmadı sanki çocuk Da olmayacak gibi geliyor.Valla bebisten once iyice dinlenmek uyumak gerekirken ben hoppidi hoppidi modundayim ya nolcak boyledoguma kosa kosa gidecem herhalde
Ayyy dogumdan sonra da rahat birakmazlar torun sevcez torun gorcez diye :)
Bnm kv de aramis geleyim kalayim demis esim gelme demis
Ben rahat edemem annem gelirse diyor
Ya kızlar bende de ilginçtir bebeğim doğduğunda babamların yanında sevmeye utanırım kesin
Büyüklerin yanında nasıl kızım yavrum diycem kıpkırmızı olurum kesin Ya
Bide doğumhaneye girerken onların yanında nasıl eşime sarılcam vedalaşmak için doya doya
Biraz utangacım babamın yanında ben
İçinden geldiği gibi davran Can'ım ne kadar mümkün olursa Bu tabi senin içinYa kızlar bende de ilginçtir bebeğim doğduğunda babamların yanında sevmeye utanırım kesin
Büyüklerin yanında nasıl kızım yavrum diycem kıpkırmızı olurum kesin Ya
Bide doğumhaneye girerken onların yanında nasıl eşime sarılcam vedalaşmak için doya doya
Biraz utangacım babamın yanında ben
İlk doğum yaptığımdaki çekinmelerim utangaçlığım olmaz ama genel olarak babamın yanında utanırım ben nişanlıykende böyleydi evliykendehımmmm belki zamanla değişirsin utanman geçer cnm ama utansan da eşini öp bence giderken
Aynen canım mecbur olunca ..Mouse el mahkum olunca kalınıyo canım ( ben küçÜk ilçede yaşıyorum görev gereği eşim gelemedi doğumda gelecek bende 40 gündür ailemin yanındayım babamın yanında artık uzanıyorum bile napıyım (
Ben çok utanmazım O konuda şap şup öperim kimseden çekinmem boşver nikahlı kocan yanı :)İlk doğum yaptığımdaki çekinmelerim utangaçlığım olmaz ama genel olarak babamın yanında utanırım ben nişanlıykende böyleydi evliykende
Hala babamın yanında eşimin elini tutmam çekinirim
Utansamda öperim tabi eşimi asla bırakmam :))
Hahah şap şup öpmek ve ben düşünemiyorumBen çok utanmazım O konuda şap şup öperim kimseden çekinmem boşver nikahlı kocan yanı :)
Hiç sanmıyorum Can'ım geleceklerini kıymetli bir torunu var ona bakıyor. Onu Da benim evime getirme ihtimali dahi yok. Bn de merak ediyorum neler olacak. Hamileliğim umurlarında bile olmadı sanki çocuk Da olmayacak gibi geliyor.
Ben de senden farklı sayılmam canım :) durup dururken şap şup öpemem kimsenin yanında. Elini tutayım vs yok hiç yani Kv kp yanında Yürürken koluna girebiliyorum artık onu aştım :):) eve geldiğinde hoşgeldin öpücüğü filan da olur tabi. Yanağından makas filan alırım Ama öyle muc muc olmaz yani belki zamanla. Gerçi 3 yıl olacak da :) başlarda aşkım hayatım diye seslenemiyordum bile :/ :):)Hahah şap şup öpmek ve ben düşünemiyorum
Aman en iyisini sen yapıyorsun :))
İlk doğum yaptığımdaki çekinmelerim utangaçlığım olmaz ama genel olarak babamın yanında utanırım ben nişanlıykende böyleydi evliykende
Hala babamın yanında eşimin elini tutmam çekinirim
Utansamda öperim tabi eşimi vedalaşmadan asla bırakmam :))
Bacak sorunu bende de var ya. Kramp değil de kaskatı oluyor sanki bacağım tutulur gibi değişik yani. Derim geriliyor sanki. Yürüyebiliyorum ben ama rahatsız ediyor bu durum biraz :) bi işaretse benim için biraz erken :/ sana işaret olsun bana olmasın :):):)Kızlar ayakta durunca bacaklarıma kramp giriyo yürüyemiyorum çok olmasada kasıklarımada giriyo ama bacaklarm tutuluyo o derece bu bi işaretmi bilenler bi fikir yürütse yaa ilk gebelik bilmiyorum sancı nasıl bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?