2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar ya benim bebegim dogum kanalina girmiş. 2.5 cm lik de acilmam var. Ne zamana dogum baslar acaba yaa. Hic dogurmayacakmisim gibi hissediyorum..

Aslinda dogum tarihine de cok var ya acilman hizli ilerlemese daha iyi sanki?

Canım o sende geçen haftada vardı
Düğüne gidip çiftetelli oynamamışmıydın sen ya

Ahahah evet cnm orda iyi hissediyordum simdi cok cok daha enerjik hissediyorum icim icime sigmiyor sanki anlatamiyorum nasil anlatsam onu da bilemiyorum ani dogum yaomayacagimi bilsem antalyaya tatile gidesim var

Evet cnm:)
Ben anneme o kdr cok sey tembih ettim ki kadin artik yeteeeer diye kacip gidecek diye korkuyorum

Cok iyi yapmissin biz de doktorla epey kanka olduk ben hastanedeki hemsireleri de kafaya alayim en iyisi

Ozel evet canim
Ben bİzle ilgilenen hemşireye rüşvet falan da vermeyi düşünüyorum :)))

:) ciddi misin benim yatıp kalkmayasım var çok fena uykum var

Valla bebisten once iyice dinlenmek uyumak gerekirken ben hoppidi hoppidi modundayim ya nolcak boyle doguma kosa kosa gidecem herhalde

Biz eşimin ailesiyle aynı mahallede oturuyoruz. Eşim saklıyor doğum tarihini annesinden haftaya falan deyip geçiştiriyor. Son gün arar mı napar bilmem. Babasının umru değil zaten

Ayyy dogumdan sonra da rahat birakmazlar torun sevcez torun gorcez diye :)

Bnm kv de aramis geleyim kalayim demis esim gelme demis
Ben rahat edemem annem gelirse diyor

Ya kızlar bende de ilginçtir bebeğim doğduğunda babamların yanında sevmeye utanırım kesin
Büyüklerin yanında nasıl kızım yavrum diycem kıpkırmızı olurum kesin Ya
Bide doğumhaneye girerken onların yanında nasıl eşime sarılcam vedalaşmak için doya doya
Biraz utangacım babamın yanında ben

Hiç sanmıyorum Can'ım geleceklerini kıymetli bir torunu var ona bakıyor. Onu Da benim evime getirme ihtimali dahi yok. Bn de merak ediyorum neler olacak. Hamileliğim umurlarında bile olmadı sanki çocuk Da olmayacak gibi geliyor.

hımmmm belki zamanla değişirsin utanman geçer cnm ama utansan da eşini öp bence giderken

Mouse el mahkum olunca kalınıyo canım ( ben küçÜk ilçede yaşıyorum görev gereği eşim gelemedi doğumda gelecek bende 40 gündür ailemin yanındayım babamın yanında artık uzanıyorum bile napıyım (

İçinden geldiği gibi davran Can'ım ne kadar mümkün olursa Bu tabi senin için
Çok özel anlar bekliyor bizi bence keyfini çıkarmak lazım

hımmmm belki zamanla değişirsin utanman geçer cnm ama utansan da eşini öp bence giderken
İlk doğum yaptığımdaki çekinmelerim utangaçlığım olmaz ama genel olarak babamın yanında utanırım ben nişanlıykende böyleydi evliykende
Hala babamın yanında eşimin elini tutmam çekinirim
Utansamda öperim tabi eşimi vedalaşmadan asla bırakmam :))

Son düzenleme:
Aynen canım mecbur olunca ..
Bende rahatsızlandığımda babam bilir çekindiğimi çıkar odadan öyle çekinirim
Hani sert bi babam yok kesinlikle çok düşkündür bebek gibi sever beni ama ben böyleyim nedense

Ben çok utanmazım O konuda şap şup öperim kimseden çekinmem boşver nikahlı kocan yanı :)

Kızlar ayakta durunca bacaklarıma kramp giriyo yürüyemiyorum çok olmasada kasıklarımada giriyo ama bacaklarm tutuluyo o derece bu bi işaretmi bilenler bi fikir yürütse yaa ilk gebelik bilmiyorum sancı nasıl bişey

Hahah şap şup öpmek ve ben düşünemiyorum
Aman en iyisini sen yapıyorsun :))
Ben de senden farklı sayılmam canım :) durup dururken şap şup öpemem kimsenin yanında. Elini tutayım vs yok hiç yani Kv kp yanında Yürürken koluna girebiliyorum artık onu aştım :):) eve geldiğinde hoşgeldin öpücüğü filan da olur tabi. Yanağından makas filan alırım Ama öyle muc muc olmaz yani belki zamanla. Gerçi 3 yıl olacak da :) başlarda aşkım hayatım diye seslenemiyordum bile :/ :):)

oo senin ilk doğum da değil :)
Ama bu ilk bebegin dgl mi ya kafam karisti
neden çekiniyorsun ki biz de ilk başlarda çekiniyorduk ama artık ben hep eşimin elinden tutuyorum ailemin yanında

Son düzenleme:
Bacak sorunu bende de var ya. Kramp değil de kaskatı oluyor sanki bacağım tutulur gibi değişik yani. Derim geriliyor sanki. Yürüyebiliyorum ben ama rahatsız ediyor bu durum biraz :) bi işaretse benim için biraz erken :/ sana işaret olsun bana olmasın :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…