- 12 Ekim 2008
- 7.106
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.308
- 773
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.861
gebito aynen bende bugün 39+2 yim ama ses soluk yok yarın gitcem bakalım ne diycek biraz ağrım olunca hemen umutlanıyorum ama maalesef bişey olmuyo benmkinide zorla alacaklar heralde sezeryan istemiyorumm benn
En güzeli işte ama ben de sinirleniyorum kafama takıyorum en iyisi takmamakAmaaan küsme huyu olan insanla coook zor cnm en kotu huy bence küsme huyu yaa
Ben küsen insani hic tinlamam alttan alma gibi huyum da yoktur omur billah oyle gider yani
Ayy niye acilen alsın bir sıkıntın yoo şükür. Büyüsün biraz daha bebiş. gerçi ben de her an doğurcam gibi hissediyorum. Sabırsızlanıyoruz ondan sanırım :):) arabaya sen hastane çantanı da koy en iyisi. Ben koycam artık ne olur ne olmaz :):):)
ayyy bende onu düşünüyorum. nasıl oğlum dicem diyeeYa kızlar bende de ilginçtir bebeğim doğduğunda babamların yanında sevmeye utanırım kesin
Büyüklerin yanında nasıl kızım yavrum diycem kıpkırmızı olurum kesin Ya
Bide doğumhaneye girerken onların yanında nasıl eşime sarılcam vedalaşmak için doya doya
Biraz utangacım babamın yanında ben
En güzeli işte ama ben de sinirleniyorum kafama takıyorum en iyisi takmamak
Ayy niye acilen alsın bir sıkıntın yoo şükür. Büyüsün biraz daha bebiş. gerçi ben de her an doğurcam gibi hissediyorum. Sabırsızlanıyoruz ondan sanırım :):) arabaya sen hastane çantanı da koy en iyisi. Ben koycam artık ne olur ne olmaz :):):)
41 de dolsun bence canım. Doğumun miadı 42nin bitmesi. Ablam 42de sezeryan oldu. Bir Arkadaşım da 41in dolduğu gün sezeryan olacaktı sezeryan için gittiğinde açılma olduğunu gördüler ve suni sancıyla normal doğumunu yaptı.Bire bir aynen. Benim de drum salı günü. Bizlik bişi yok artık bu manyaklar kendilerini zorla aldıracaklar. Biz direndik sonuç itibatiyle. Benim bu druma karşı çıkacak cesaretim yok.
İlk doğumdaki gibi olmam derkenoo senin ilk doğum da değil :)
Ama bu ilk bebegin dgl mi ya kafam karisti
neden çekiniyorsun ki biz de ilk başlarda çekiniyorduk ama artık ben hep eşimin elinden tutuyorum ailemin yanında
Bende aşkım hayatım diyememBen de senden farklı sayılmam canım :) durup dururken şap şup öpemem kimsenin yanında. Elini tutayım vs yok hiç yani Kv kp yanında Yürürken koluna girebiliyorum artık onu aştım :):) eve geldiğinde hoşgeldin öpücüğü filan da olur tabi. Yanağından makas filan alırım Ama öyle muc muc olmaz yani belki zamanla. Gerçi 3 yıl olacak da :) başlarda aşkım hayatım diye seslenemiyordum bile :/ :):)
Sarılalım canım o kadar da değil O desteğe ihtiyacımız var çünkü :):) bebeklerini agu gugu annesinin yakışıklısı bitanesi vs vs diye sevenleri ve güldürmek için değişik değişik konuşanları görünce ayy ben böyle yapabilir miyim acaba diyorum ben de. Utanmaktan değil de yapı olarak pek sevgisini belli edebilen biri değilim.ayyy bende onu düşünüyorum. nasıl oğlum dicem diyeeilk defa diyeceğimiz için böyle hissediyoruz galiba. yeni nişanlandığımda kv'me nasıl anne dicem diye düşünmüştüm ona benzetiyorum bunuda
eşime sarılamam heralde çünkü oda çok utangac biri hele annesinin babasının yanında hayatta sarılamaz.
Bende nişanlandığımda eşimin babasına kendi babamın yanında nasıl baba derim diyordumayyy bende onu düşünüyorum. nasıl oğlum dicem diyeeilk defa diyeceğimiz için böyle hissediyoruz galiba. yeni nişanlandığımda kv'me nasıl anne dicem diye düşünmüştüm ona benzetiyorum bunuda
eşime sarılamam heralde çünkü oda çok utangac biri hele annesinin babasının yanında hayatta sarılamaz.
Valla ben her değişikliği ayy doğum yaklaşıyor galibaya yormaya başladım :) karnım aşağı indi yukarı kısmında boşluk var gibi. Kasılmalarım olunca da bacak arama bıçak saplanıyor gibi ağrılar giriyor. Biraz süresi de uzadı. Kendi kendime belirtiler buluyorum :):) sonra da burada 40. Haftaya girip hala doğurmayanları görünce ayy sana noooluyor bir dur diyorum kendime :):)Ah o konuda bsey diyemem iste ben de cok takarim kafaya, takmayim amaaan diyemiyorum, huy işte
Ne bileyim ya surekli dogum yapacakmisim hissi nedense cok enerjik oldugumdan bole bi his dogdu agri sizi da yok ki oyle sadece sabahlari 7 de duzenli olarak belime agri vuruyor o kadar
Hastane valizimle gidecegim bebegin oto koltuguyla fln :) nolur nolmaz tedbirli olmak lazimm
aynen bakalım nasıl olacak, sancı çekerken belki hiç gözüm görmez eşimim_rv_ o zaman bunu onların düşünüp sizi yanlız bırakması lazım sonuçta helallik alıp gircen nolır nolmaz Allah korusun büyüklerde biraz anlayışlı olcak artık. Öpsek sarılsak biz saygısız oluruz sonra
Ayy ismiyle hele hiç seslenemem yaa ama o utanmaktan değil ismini söyleyince yabancı birini çağırıyormuşum gibi geliyor bana :):):) eşim de bana ismimle hitap edince yine tuhaf geliyor :):) yıllardır toplasam 10 kere anca ismiyle çağırmışımdır. O da belkiiiii.Bende aşkım hayatım diyemem
İsminin kısaltılmışını söylerim ailemin yanında :))
Eşim şimdi bunları okusa " bak bi tek sen böyle yapıyorsun ailenin yanında bana hitap etmiyorsun diye sitem ederdi " :))Ayy ismiyle hele hiç seslenemem yaa ama o utanmaktan değil ismini söyleyince yabancı birini çağırıyormuşum gibi geliyor bana :):):) eşim de bana ismimle hitap edince yine tuhaf geliyor :):) yıllardır toplasam 10 kere anca ismiyle çağırmışımdır. O da belkiiiii.
Valla bebisten once iyice dinlenmek uyumak gerekirken ben hoppidi hoppidi modundayim ya nolcak boyledoguma kosa kosa gidecem herhalde
Ayyy dogumdan sonra da rahat birakmazlar torun sevcez torun gorcez diye :)
Bnm kv de aramis geleyim kalayim demis esim gelme demis
Ben rahat edemem annem gelirse diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?