- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.901
Valla ben her değişikliği ayy doğum yaklaşıyor galibaya yormaya başladım :) karnım aşağı indi yukarı kısmında boşluk var gibi. Kasılmalarım olunca da bacak arama bıçak saplanıyor gibi ağrılar giriyor. Biraz süresi de uzadı. Kendi kendime belirtiler buluyorum :):) sonra da burada 40. Haftaya girip hala doğurmayanları görünce ayy sana noooluyor bir dur diyorum kendime :):)
Ay sen kosa kosa ben uyuya uyuya gidicem bu gidişle :) artik yatak bile batıyo doğurmak istiyorum uyuyamiyorum sola yatıyorum solum uyusuyor saga yatıyorum Bebeğime oksijen gitmez diye korkup sola geri donuyorumzor donuyorum zaten psikolojim bozuldu iyice.
Yanlış his iyisiniz daha zamanınız var
Ayy sağol canım benim :))
Benim aldığım dönence de var o müzikler iyi geliyormuş diyorlarBen de geçen gün white noise indirdim rahatlatıcı sesler filan uyumasi için :) faydası olur umarım
Rahat ol iyidir o çıkmaz bir şey. Ben 28.haftada hastanede yattığımda girdim nstye Bi daha da girmedimAma sen daha 36 haftaliksin cnm dusunsene 40doldurup 41de dogum yapanlar var dedigin gibi 36 ile 41 arasinda koskoca 5 hafta var neredeyse 1bucuk ay
Kendi kendimize gelin guvey olmayalim en iyisi
Ama daha yeni 37 haftalik oluyoruz senle bizz aslinda erken de iştee insan sabirsizlaniyor sen de bunalmissin biraz haliyle
Yarin nst ye girecegim bakalim:))
Bu hangi program ben de yukliyim bi kaç tane yükledim hiç birini beğenmedim sildim bi de buna bakim güzel duruyo.
Evet fön makinası süpürge anne karnında duyduğu seslere benziyormuş. Düşününce 9 ay çekilir mi o sesler yaBenim aldığım dönence de var o müzikler iyi geliyormuş diyorlar
Birde fön makinası sesi bazı bebekleri rahatlatıyormuş
İlginçdirr ki bende çok severim fön makinası sesini rahatlarım valla :))
Benim önceki haftalardaki kasılmalarımda öyle oluyordu. Nefesim daralıyordu sanki boğazımı sıkıyorlar gibi. Şimdikilerde öyle olmuyor neden bilmem.Kızlar yalancı kasilmalar sırasında kalp carpintim oluyor nefesim daralıyor sizce normal mi
Ben sinirliysem hiç hitap etmiyorumBen sinirliysem ismiyle hitap ederim
Daha erken tabi de 34te 36da doğuran arkadaşlarım olduğundan acaba mı geliyor insanın aklına. Düşünmemek en iyisi :)Ama sen daha 36 haftaliksin cnm dusunsene 40doldurup 41de dogum yapanlar var dedigin gibi 36 ile 41 arasinda koskoca 5 hafta var neredeyse 1bucuk ay
Kendi kendimize gelin guvey olmayalim en iyisi
Ama daha yeni 37 haftalik oluyoruz senle bizz aslinda erken de iştee insan sabirsizlaniyor sen de bunalmissin biraz haliyle
Yarin nst ye girecegim bakalim:))
Aynen benzediği için rahatlıyorlarmışEvet fön makinası süpürge anne karnında duyduğu seslere benziyormuş. Düşününce 9 ay çekilir mi o sesler ya
Bunun için kendinize de bir kulak tıpası alın yazıyordu bir kitapta :):) ve diyordu ki bebek anne karnında gürültülü bir ortamda yaşıyor oysa doğduğunda uyusun diye ona en sessiz ortamları yapmaya çalışıyoruz :)Aynen benzediği için rahatlıyorlarmış
Çekilir bence ya :))
:)) ben tıpa falan almamBunun için kendinize de bir kulak tıpası alın yazıyordu bir kitapta :):) ve diyordu ki bebek anne karnında gürültülü bir ortamda yaşıyor oysa doğduğunda uyusun diye ona en sessiz ortamları yapmaya çalışıyoruz :)
Rahat ol iyidir o çıkmaz bir şey. Ben 28.haftada hastanede yattığımda girdim nstye Bi daha da girmedim
Daha erken tabi de 34te 36da doğuran arkadaşlarım olduğundan acaba mı geliyor insanın aklına. Düşünmemek en iyisi :)
PembeLokum R r0s3n ne güzel ya bi an once dogurmak istiyosunuz ben de ayin 15 i gelecek diye Eteklerim tutuşuyo napicam diye )
Aslında biraz tırsıyorum da :):):) ama içimde tutabilecek değilim :) güzel düşünüp kendimi motive ediyorum hazırlıyorum:):):)PembeLokum R r0s3n ne güzel ya bi an once dogurmak istiyosunuz ben de ayin 15 i gelecek diye Eteklerim tutuşuyo napicam diye )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?