- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.921
Gözünaydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşKizlarrr ben epidural normal diye hastaneye yatış yaptım perşembe akşamı.dr um diyabetten dolayı bebeği daha fazla riske atmak istemedi..ama gel gör ki bi gece fitil ile 18 saat de suni sancı ile hic açılma olmadı..dr um başarısız indüksiyon dedi..sana verdiğim sancinin yarısı ile millet çatır çatır doğuruyor dedi..sen 18 saat 96 lik sancıya bana misin demedin dedi ki gerçekten en fazla nst 70 e vurdu ve 1 cm bile açılmadı..bitik düştüm. Stres e girdim ve kararı bana bıraktı..hala normal diyosan saygı duyarim ve bi 24 saat daha deneriz suni sanciyi dedi..artik ne takatim ne de bebegimin hali kaldı o kadar suni aancidans ve ben epidural sezeryan ile dun ipek kızımı kucağıma aldım.çok şükür Rabbime..kızlar inanılmaz bir duygu..gozyaslarimi durduradim..simdi bi günlük oldu minik tosbam yanımda uyuyor..olmuyorsa zorlamayın kızlar.ben dr uma güvendim ve sezeryan istemeyen ben bugün ayaklandim..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.annelik mükemmel bi duygu..Rabbim.olmayan isteyen herkese nasip etsin..ara ara girip bakıcam bakalım kimler ne zaman pirtlatmis kuzuları..kendinize iyi bakin annecikler..
Günaydınnn benimde kocam işe gittiInsanda biraz uyku olur ya bu ne saat kac oldu
Kızlar play stordan baby sleep diye bir program var ben tablet yükledim. Fön,elektrik süpürgesi,araba sesi...cikariyor.açıp koyacagim yanınaAynen benzediği için rahatlıyorlarmış
Çekilir bence ya :))
Bana cati muaynesi yaomadi hala . Ne zaman yapcak acaba 38+0oldum bugunDoğumla ilgili filan bir şeyler dedi mi? Çatı muayenesi filan? Benim de önümüzdeki cmtesi. O zaman çatı muayenesi yapar herhalde
Ben 39 a girdim canım benim dr da yapmadı açıklık felanda bakmadi benim oğlan doğum kanalından uzakta idi perşembe günü ondan bakmadi sanırsamBana cati muaynesi yaomadi hala . Ne zaman yapcak acaba 38+0oldum bugun
ben de yarın çalışamaz raporunu alacağım inşallah. ya sadece doktorun verdiği o kağıdı iş yerine veriyoruz di mi? başka bir şeye gerek var mı?Eki Görüntüle 1839720 Günaydın kızlar. Bugün 37+1 im ve resmi olarak doğum iznimi başlatmış bulunuyorum. Yarın gidip imzalanmış raporumu alıp çalıştığım yere vereceğim. Pek mutluyum o yüzden.
Günler de geçmiyor bir türlü. Herkes gibi benim de doğurasım var. Bel ve karın ağrıları ziyadesiyle zorluyor.
Ama kızımla anlaştık, yarın gece babaannesi gelmeden önce doğmayacak. Yarın geç saatlerde kayınvalidem geliyor yanımda kalmaya. Sabırsızlıkla bekliyoruz babaannemizi.
Bu arada dün Chicco marka bebek telsizi aldık. Evde eşimle odadan odaya denedik, kullanışlı bir şeye benziyordu, umarım işimize yarar. Ayrıca bir de yan yatış yastığı aldık kızımız için.
Tek avazda gelir inşallah canımB bicocukbianne Hatta 4 saat 12 oldu :) sana anlatamam dakikalar geçmiyo heran aklımda çok heycanlıyım yok böyle bi duygu kucağıma alınca ne hissederim kimbilir :)
ben de yarın çalışamaz raporunu alacağım inşallah. ya sadece doktorun verdiği o kağıdı iş yerine veriyoruz di mi? başka bir şeye gerek var mı?
Evet cnm 15 haziran oldu günümüzsenin doğum tarihin belli mi 15 haziran mı?
valla ne yalan söyleyeyim ben iğneler de bitsin artık istiyorum
Aslında biraz tırsıyorum da :):):) ama içimde tutabilecek değilim :) güzel düşünüp kendimi motive ediyorum hazırlıyorum:):):)
Sen bir ayda 3 kilo almissin ben 2 haftada iki kilo birden aldımGünaydın kızçelerrr, bugün 36+5 olduk çok şükür. Kontrolümüz var, bakalım doktor ablamız neler diyecek. Sabah tartıldım sanırım 3, 4 kilo aldım ben bu ay. Korkunç bir iştahım var. Hergün tatlı siparişi veriyoruminşallah bebise bağlıdır biraz da bu kilolar. 102 kiloyum. Ben toplamda 12,5 eşim de 5-6 kilo aldı. Tam baskül ailesi olduk. Topaçım da iri gidiyor. İnşallah emzirirken veririm hepsini. Doğumda 6-7 gider senden diyorlar, öyle olursa zaten sıkıntı yok, gerisi de emzirmeye yüzmeyle gider diye umuyorum.
Ben artık 81 i gördükten sonra tartıya çıkmıyorum 16 kilo almışım :))) zaten Şura'da kaldı 2-3 haftamız :)))Sen bir ayda 3 kilo almissin ben 2 haftada iki kilo birden aldım
Beni doktor zorla tartiyo :) aslında çok yemiyorum bebek için ceviz süt yoğurt fazlalık bunlar tüketiyorum hamilelikten önceki kadar yiyorum ama 15 kilo nerden geldi bilemicemBen artık 81 i gördükten sonra tartıya çıkmıyorum 16 kilo almışım :))) zaten Şura'da kaldı 2-3 haftamız :)))
Evet emzirme çok kilo verdiriyomuş sürekli araştırip okuyunca bu sefer de sütü gelmeyenler sütü yetmeyenlere takıldım ya gelmezse gelirse az gelirse diyeVücudumuzdaki kan hacmi %40 artmış. Ordan hesap edin işte, 13_14kiloya kadarkilerin hepsi bebek, plasenta, amniyos sıvısı artan kan hacmi. Tutulan suyu ve ödemi saymadım bile. Ama 14 den sonrası kilo... Buna rağmen bu demek değil ki verilmez, kuzenimi noğlan çok güzel emdi, 2 ay sonunda gebelik öncesi kilonun da altına düştü. Ama resmen inek gibi çocuğu bırakmadı hep memelerde.Verimli emzirme hergün düzenli spor yapar gibi kalori yakıyormuş
Oh oh ne güzel şeyler söylüyorsun ağzına sağlıkVücudumuzdaki kan hacmi %40 artmış. Ordan hesap edin işte, 13_14kiloya kadarkilerin hepsi bebek, plasenta, amniyos sıvısı artan kan hacmi. Tutulan suyu ve ödemi saymadım bile. Ama 14 den sonrası kilo... Buna rağmen bu demek değil ki verilmez, kuzenimi noğlan çok güzel emdi, 2 ay sonunda gebelik öncesi kilonun da altına düştü. Ama resmen inek gibi çocuğu bırakmadı hep memelerde.Verimli emzirme hergün düzenli spor yapar gibi kalori yakıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?