- 15 Eylül 2015
- 1.150
- 1.145
- 83
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.121
3 dakika da 1 miydi kasilmalar canim? Acili aradim kadin dogumdan. Gecmezse gel nst cekeriz dedi bakalim bekliyim en iyisi birazGeçen hafta bende kasilmalar olmuştu. Kanala yerleşmeye çalışıyordu herhalde. Bi kaç saat sürdü. Sonra uyumuşum. Geçti bi daha yok. Bi de Eşim de korunuyordu zaten hele son bir aydır kaçıyor tehlike mehlike olurmuş erken merken doğarmış...
Belim hafif agriyo karnima dogru gidio agrisi artio biraz. Ama dayanilmicak gibi degil yani. Suyum gelmedi nişanim da gelmediYani suyun gelmedi daha di mi
Sagol canim insaallah
Doktora sormayo unuttum ben spinal mi olacak ne olacak diye yaa nutkum tutuldu resmen orda
16.06.2016 tarihi cok daha guzel yaa tahmini tarihe 3 gun kala oluyo bnm bu kdr gec olmasa ben de isterdim o tarihi:)
Amin cnm sagoll bakalm snnki ne zaman gelecek:)
Belim hafif agriyo karnima dogru gidio agrisi artio biraz. Ama dayanilmicak gibi degil yani. Suyum gelmedi nişanim da gelmedi
Bakalım inşallah haftaya kadar gelir :) cook özledim minigimi artik kokusunu içime çekmek istiyorum. Allah sağlıkla kucaklarimiza almak nasip etsin inşallah. Hafif bel ağrısı kasik ağrısı çatı ağrısı ve bolcana akintim var çok yoğun kıvamlı avuç avuç geliyor. Bakalım bunlara rağmen bizim kiz ne zaman gelecek :)
Aynı gün :)
Canım ben normal doğum düşünüyorm şuanda o yüzden kabul etmedim :)Sen neden kabul etmedin cnm snn tahmini tarihin benden once ustelik:) biraz daha mi dursun istedin bebis:)
Sanci olsaydi aynen giderdim beklim en iyisi hemen gitmiyim. Ay boyle acemi gibi hissediyorum kendimiAy bilemedim ki ben de
Yarin da randevun varmis hem de erken saatte
Bi farkli oluyomus dogum sancisi bi farkli bu yaa diyosan git nst cektir nolcak ki:)
En hayirli zamanda gelsin insaallah:)
Canım düzenli kasılmalarsa dikkat et uzan ayaklarını kaldır havaya yastık desteği ileSanci olsaydi aynen giderdim beklim en iyisi hemen gitmiyim. Ay boyle acemi gibi hissediyorum kendimi
Bu kadar olur demin tam eşime onu diyordum acaba bizim hastane de öyle mi diye.. olmadı ben de 9.gün giderimBeni doktorum artık her hafta çağırıyor yarın kontrolüm var 10 günden önce git bence benim hastanede 10 gün ücretsiz kontrol var yani 2 hafta tek ücret oluyor belki senin hastanede de öyledir.
Aynı gün :)
Canım ben normal doğum düşünüyorm şuanda o yüzden kabul etmedim :)
Sanci olsaydi aynen giderdim beklim en iyisi hemen gitmiyim. Ay boyle acemi gibi hissediyorum kendimi
Dava edebilirsin canım. Hatta anestezi doktorun kimse bizzat onu şikayet edebilirsin. Anestezi teknisyeni arkadaşım bazı doktorların belden yapılan epidural veya spinal konusunda çok başarısız olduğunu söylerdi de inanmazdım. Cidden doğruymuş.
Canım sana sormadılar mı hissediyor musun falan diye , ben kulağındaki bezeden dolayı lokal anestezi olmuştum , sadece kulak Bölgesi'ni uyuşturmuşlardı , sürekli soruyordu doktor hissediyor musun diye ... Anestezi uZmanı ve doktor çok önemli demekki
Ama skıntıyı sana söylerdi Bi şey demediğine göre her şey yolundadırSagol cnm cok heyecan yaptim daha kendime gelemedim
38+1 oluyoruz dr bu arada suyun gelebilir dedi bir sey olursa haber ver dedi sanirim bi sknti var cnm o yuzden biraz erken oldu gibii
Aynen uzandim simdi canim bakalim ne olcak :) gecer belkiCanım düzenli kasılmalarsa dikkat et uzan ayaklarını kaldır havaya yastık desteği ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?