2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
3 dakika da 1 miydi kasilmalar canim? Acili aradim kadin dogumdan. Gecmezse gel nst cekeriz dedi bakalim bekliyim en iyisi biraz

Bakalım inşallah haftaya kadar gelir :) cook özledim minigimi artik kokusunu içime çekmek istiyorum. Allah sağlıkla kucaklarimiza almak nasip etsin inşallah. Hafif bel ağrısı kasik ağrısı çatı ağrısı ve bolcana akintim var çok yoğun kıvamlı avuç avuç geliyor. Bakalım bunlara rağmen bizim kiz ne zaman gelecek :)

En hayirli zamanda gelsin insaallah:)

Meraba kızlar bende 27.05.2016 da spinal anestezi ile ikinci kızımı kucagima aldim. Basta cok konforlu dogum gecirdim. Sezaryan bayağı rahat gecti sonrasida.. ta ki bir gun sonrasina kadar. Taburcu olacagim vakit acaip siddetli bir bas agrisi ve beraberinde boyunda tutlma oldu. Dr. Bol sivi tuket kahve ic gecer dedi. Hepsini uyguladim. Bugun 4. Gun ve hala yapilan tum ilac tedavisine ragmen siddetli. bas agrim gecmedi. Yarin da devam edersr epidural kan yamasi yapilacak. Sezaryen olacaklar insallah basiniza boyle bir durum gelmez.

Meraba kızlar bende 27.05.2016 da spinal anestezi ile ikinci kızımı kucagima aldim. Basta cok konforlu dogum gecirdim. Sezaryan bayağı rahat gecti sonrasida.. ta ki bir gun sonrasina kadar. Taburcu olacagim vakit acaip siddetli bir bas agrisi ve beraberinde boyunda tutlma oldu. Dr. Bol sivi tuket kahve ic gecer dedi. Hepsini uyguladim. Bugun 4. Gun ve hala yapilan tum ilac tedavisine ragmen siddetli. bas agrim gecmedi. Yarin da devam edersr epidural kan yamasi yapilacak. Sezaryen olacaklar insallah basiniza boyle bir durum gelmez.

Ben epiduralden de spinalden de korkuyorum fobi gibi
Daha once hic yaptirmadim ama kalcadan igneye fobim var kalcadan igne vurdurmam mesela
Belden asagisini hissetmemekten de korkuyorum
Genel anestezi de olmak istemiyorum
Drla da konusmayı unuttum hangisi olacak diye
Belden ignenin acitmadigini soyluyorlar ama
Bnm korkum belden olmasi iste fobi Bel kalcaya cok yakin
Ayrıca sezaryeni kötü geçenler olumsuzlukları yazmasın lutfen cok etkileniyorum ben şahsen

Beni doktorum artık her hafta çağırıyor yarın kontrolüm var 10 günden önce git bence benim hastanede 10 gün ücretsiz kontrol var yani 2 hafta tek ücret oluyor belki senin hastanede de öyledir.
Bu kadar olur demin tam eşime onu diyordum acaba bizim hastane de öyle mi diye.. olmadı ben de 9.gün giderim bu arada doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı senin bir gün sonra görünüyor normal/sezaryen belli mi?

Aa oyle mi:)
Yaw benimki biraz erken oluyo sanki ama neden ki:) doktora dese miydim ki erken geldi bana diye ama bi an evvel de olsun bitsin istiyorum

Canım ben normal doğum düşünüyorm şuanda o yüzden kabul etmedim :)

Peki neden sezaryen onerdiler sknti ne?

Sanci olsaydi aynen giderdim beklim en iyisi hemen gitmiyim. Ay boyle acemi gibi hissediyorum kendimi

Insan acayip ikilemde kaliyor:)
Bnm de sezaryen gunune kdr bi sancim fln tutmaz umarim

Ugrasacak halim yok maalesef.. Bu kadarla bitsin gitsin.. daha beterinden muhafaza etsin Allah

Hissediyorum diyorum ve hatta ayak parmaklarimi oynatiyordum.. o kadar olur dediler.. ama odaya ciktigimda parmag8mi kimildatamiyordum ve acayip agri ve sanci iciindeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…