2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
arkadaşlar doğumdan sonra hastanede banyo yapılıyor mu? internettte kimi yerlerde havlu koyun yazmışlar karar veremedim ben de.

gebito Yüzünü döndüğü yerde su bile yok. O kadar yapıştırmış ki rahmin yan duvarına. Poposu sağ kaburgamın altından çıkıyor. Egzersizlere baktım internetten. Yapıyorum. İnşallah haftaya kadar döner. Bugün NST'de ilk 1o dk iyiydi sonra hareket etmeyi bıraktı. Cuma tekarr gireceğim. Bir şey olacak stresi ile de günler geçmiyor. Senin de cuma olacakmış doğumun. Ne kadar heyecanlı. İnşallah senin ve bebek için nasıl hayırlı ise öyle olur

zeyzey3428 evet doktor doğuma doğru beyaz akıntı artar demişti. Sen de inşallah bu cuma hayırlı haberle yada bebeğini kucağına alıp gelirsin.

Sevgili Sevgi Evet canım aynıymış ne güzel :)Benim de geçen hafta nasılsa şimdi de aynen öyle çıktı. Yan derken bildiğin yan mı yoksa baş aşağıda ama kafası mı yan dönük? İnşallah seninki uygun pozisyonda girmiştir kanala.

Balkizin_Annesi Aynen canım ya benim de işte böyle. Rahimde yumuşama var ama açılma olmadan suni sancı da vermiyor doktor. ZAten bu pozisyondayken vereceğini de sanmıyorum.

Cok hossun canim yaa :) bu sezaryenleri gordukce bebegim daha gelmiyor diye üzülüyorum yaa :))

Bu arada çatı muayenesi inanılmaz kolay geçti. Çok ama çok az bir acıma hissettim ama çok kısa sürüyor zaten. Rahat olmak çok önemli.

sakinsampiyonn bnmkide kız canım sen ahmet beyin ameliyat günlerini biliyomusun ameliyat günleri varmı yani yoksa hergünmü yaptırıyo benm önceki dr salı ve perşembeydi

Bilmiyorum canim ben pazartesi gittim bana cuma gunu yapalim dedi... gunleri nasil olabilirki ani gelisen sezeryanlarda olabiliyor hepsi planli degildir

9ay hmm pozisyondanmı yoksa bende diyorum ki yumuşama bari olsun suni sancıya razıyım zaten çoğunda serumun içine basıyolar söylemiyolar.
Evet canım pozisyonu çok önemli. Hatta bebek uygun pozisyona girmeden doğum başlarsa çoğu zaman yorucu, fazlasıyla ağrılı ve çook uzun bir doğumdan sonra yine sezaryan olabiliyormuş. Bizimkinin başı yana dönük olmakla kalmayıp, kolu da başının yanında. Bu şekilde pelvisten geçmesi çok zor. Anahtarı kilide açılı yada ders soktuğunu düşün.

sakinsampiyonn evet canm oluyo sonuçta 4 dr var ve en fazla 2 ameliyathane var her drun bi günü oluyo yani bziim diğer hastanede böyleydi. Sabahları ameliyay saati oluyodu.
9ay hee tamam o zaman bizimki başı aşağıda eli kolu düzgün yerde umarım normal olurum

Baska dktora gtme sancin varsa dene gene cnm hakkinda hyrlisi

Flower3516 canm senin için hayırlısı bu dmekki tamam bende normal istiyorum ama bu kadar karşı olmayalım bence bu sezEryana en iyisini dr bilir zaten ne diyosa onu yap bence. Ciddi bi durum olsa dr ameliyat dese olmycazmı bunuda böyle düşünelim. Napalım kısmet buymuş demekki :) yinede sen bilirsin

Cnm çati da darmiş bebeği hiç strese sokma bence doktor da uygun görmemiş bence Sezeryan ol bebeğini al hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…