- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.381
En iyisini doktorun bilir itiraz etmeYok preeklampsiden hiç bahsetmedi. Gününü geçirdiğim gebelerimde genellikle sorun oluyor o nedenle geç döllenme olmayan gebelerimde miadı geçirmiyorum dedi. Ama kimi zaman anne adayı beklemek istiyor tüm sorumluluk benim diyor çok ısrarcı oluyor o zaman bekliyoruz dedi.
Kızın kilosu da fazla. Bugün hep 4ün izerinde çıktı kadıncağız 3 defa ölçtü en sonumda 3900 ölçüm aldı en düşük yani beklesem de bu sefer kilosu çok aşacak. Bilemiyorum.
Tabii ki de doğum yapıcaz bizim bedenimizden çıkacak kolaycacık ağrısız sızısız olur inşallahEki Görüntüle 1840411 Eki Görüntüle 1840397
Yavrumun bebek seker ve cikolatalarının fotosunu atmış yapan kişi, biz daha vakit var diyorduk aradık böyle böyle vakit yokmuş pazartesi doğum dedi doktor diye:) inşaallah haftasonuna yetiştirecek, yetismezse uzulurum ama yetistirecek inaniyorum ben moral bozmayacagim
Yalniz ben çok duygulandim yavrumun adını görünce
Ağlamak üzereyim he
Ay ben pazartesi dogum mu yapacam
Ben sezaryene dogum diyorum niye dogum olmasinmis ben de dogurcam ameliyatla dogurcam leylekler getirmeyecek ya bebegi ben getirecem insaallh dunyaya
En iyisini doktorun bilir itiraz etme
Bence doğma Zaman'ı gelmiş bebeğinin maşallahı var sağ salim gelsin
gebito Heralde yumuşama olunca açılma kolay oluyo demek. Net bilgim yok ama öyle mantık yürüttüm açılmaya meyilli demek heralde
Kızlar çörek otu yagi açılmayı kolaylastiriyormus. Sizce simdi yapmaya başlasam çok erken mi olur ?
Hepinize iyi Dilek'leriniz için teşekkürler çatı yaptı doktorum dar dedi ve hiç açılma yokmuş sezaryene alcaktı bir kaç saat beklemek istedim ama doktorum riske atmak istemiyor suni sancıda vermedi napayım şimdi ben sezeryen istemiyordum hiç
arkadaşlar doğumdan sonra hastanede banyo yapılıyor mu? internettte kimi yerlerde havlu koyun yazmışlar karar veremedim ben de.
Sezaryen yapan arkadaşıma doktoru banyo yapabilirsin demiş ama bilmiyorum doktora sormak lazım ben yapacağımı sanmamarkadaşlar doğumdan sonra hastanede banyo yapılıyor mu? internettte kimi yerlerde havlu koyun yazmışlar karar veremedim ben de.
gebito Yüzünü döndüğü yerde su bile yok. O kadar yapıştırmış ki rahmin yan duvarına. Poposu sağ kaburgamın altından çıkıyor. Egzersizlere baktım internetten. Yapıyorum. İnşallah haftaya kadar döner. Bugün NST'de ilk 1o dk iyiydi sonra hareket etmeyi bıraktı. Cuma tekarr gireceğim. Bir şey olacak stresi ile de günler geçmiyor. Senin de cuma olacakmış doğumun. Ne kadar heyecanlı. İnşallah senin ve bebek için nasıl hayırlı ise öyle olur
@zeyzey3428 evet doktor doğuma doğru beyaz akıntı artar demişti. Sen de inşallah bu cuma hayırlı haberle yada bebeğini kucağına alıp gelirsin.
@Sevgili Sevgi Evet canım aynıymış ne güzel :)Benim de geçen hafta nasılsa şimdi de aynen öyle çıktı. Yan derken bildiğin yan mı yoksa baş aşağıda ama kafası mı yan dönük? İnşallah seninki uygun pozisyonda girmiştir kanala.
@Ysmnvlkn Aynen canım ya benim de işte böyle. Rahimde yumuşama var ama açılma olmadan suni sancı da vermiyor doktor. ZAten bu pozisyondayken vereceğini de sanmıyorum.
Aslında benim okuduğum kaynakta, son hafta günde bir tatlı kaşığı içilse yeter diyordu. Daha günün var bence de.Kızlar çörek otu yagi açılmayı kolaylastiriyormus. Sizce simdi yapmaya başlasam çok erken mi olur ?
Suni sancıyı denersiniz belki Can'ım duruma göre. Öyle doğuran da çok varAmin.
Ben de dra çok itiraz etmeyi düşünmüyorum. Suni kararını bana bırakıyor. Herhalde bi denerim. Sonrasını Allah bilir.
Ben gene de bu iki gün yürüyüşe, merdiven inip çıkmaya devam edeceğim. Belki ilişkiyi de denerim.
Amin.
Ben de dra çok itiraz etmeyi düşünmüyorum. Suni kararını bana bırakıyor. Herhalde bi denerim. Sonrasını Allah bilir.
Ben gene de bu iki gün yürüyüşe, merdiven inip çıkmaya devam edeceğim. Belki ilişkiyi de denerim.
Tabii ki de doğum yapıcaz bizim bedenimizden çıkacak kolaycacık ağrısız sızısız olur inşallah
Çok güzel şekerlemeleriniz de :)
İnşallah döner. Bu pozisyondaki bebekleri doğumda döndürmek içinde pozisyonlar var.
Suni sırasında iyi bir epidural istiyorum de canım. Bazen çok az veriyorlar bilhassa ıkınma daha iyi olsun diye. Ama 7-8 cm olana kadar acı istemiyorum de kararlı bir şekilde, hasta kararlı olunca yelkenleri suya indiriyorlar. Katater belinde olduğu için ek dozları verebilirler rahatlıkla. Baktın dayanamıyorum iste ek doz. Onların görevi ağrısız doğum sağlamak, bas bas yazmasını biliyorlar hastanemizde ağrısız doğum vardır diye.
Arkadaşlar sezaryan da genel anestezi mi epidural mi daha iyi?
Epiduraldan sonra bel ve baş ağrısı çekmek istemiyorum.
Genel anestezinin dez avantajları neler biliyor musunuz?
Sezaryan düşünmediğim için bunları hiç araştırmamıştım
Arkadaşlar sezaryan da genel anestezi mi epidural mi daha iyi?
Epiduraldan sonra bel ve baş ağrısı çekmek istemiyorum.
Genel anestezinin dez avantajları neler biliyor musunuz?
Sezaryan düşünmediğim için bunları hiç araştırmamıştım
Aslında benim okuduğum kaynakta, son hafta günde bir tatlı kaşığı içilse yeter diyordu. Daha günün var bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?