2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
En iyisini doktorun bilir itiraz etme
Bence doğma Zaman'ı gelmiş bebeğinin maşallahı var sağ salim gelsin

Tabii ki de doğum yapıcaz bizim bedenimizden çıkacak kolaycacık ağrısız sızısız olur inşallah
Çok güzel şekerlemeleriniz de :)

En iyisini doktorun bilir itiraz etme
Bence doğma Zaman'ı gelmiş bebeğinin maşallahı var sağ salim gelsin

Amin.

Ben de dra çok itiraz etmeyi düşünmüyorum. Suni kararını bana bırakıyor. Herhalde bi denerim. Sonrasını Allah bilir.

Ben gene de bu iki gün yürüyüşe, merdiven inip çıkmaya devam edeceğim. Belki ilişkiyi de denerim.

Allah yardımcınız olsun senin ve bebeğin

arkadaşlar doğumdan sonra hastanede banyo yapılıyor mu? internettte kimi yerlerde havlu koyun yazmışlar karar veremedim ben de.

Hastaneye göre değişiyor. Bence havlu koy yanına bunalırsan yıkanıverirsin hazırlıksız olmazsın. Ama özellerin bi kısmı havluyuda veriyor otel gibi

İnşallah döner. Bu pozisyondaki bebekleri doğumda döndürmek içinde pozisyonlar var.

emr6 ben havlu aldım yanıma canım sıcak olacak gelen giden girerim duşa rahatlarım
Hastanenin yatış odalarında da banyo oluyor çoğunlukla

Suni sancıyı denersiniz belki Can'ım duruma göre. Öyle doğuran da çok var

Suni sırasında iyi bir epidural istiyorum de canım. Bazen çok az veriyorlar bilhassa ıkınma daha iyi olsun diye. Ama 7-8 cm olana kadar acı istemiyorum de kararlı bir şekilde, hasta kararlı olunca yelkenleri suya indiriyorlar. Katater belinde olduğu için ek dozları verebilirler rahatlıkla. Baktın dayanamıyorum iste ek doz. Onların görevi ağrısız doğum sağlamak, bas bas yazmasını biliyorlar hastanemizde ağrısız doğum vardır diye.

Arkadaşlar sezaryan da genel anestezi mi epidural mi daha iyi?
Epiduraldan sonra bel ve baş ağrısı çekmek istemiyorum.
Genel anestezinin dez avantajları neler biliyor musunuz?
Sezaryan düşünmediğim için bunları hiç araştırmamıştım

Epidural için extra 2000 istiyorlar. Mümkünse o parayı verdikten sonra 3 ay kullanmayı evde bile çıkarttırmamayı düşünüyorum

Geyik bir yana epidural 4 5 cmde takılmıyor mu? Sunide olunca ilk etapta takılabiliyor mu? Biraz bilgi verebilir misin

Spinal daha iyi degil mi?
Genel en guzeli aslinda uyu uyan ama bebegin dogdugunu goremiyosun gec ayiliyosun sersemlik oluyo vs

Ben burun ameliyatı olmuştum. Genel anesteziden utanırken ve o gün çok baş ağrım olmuştu. Yegane bilgim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…