- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.401
Ne yapınca arttırıyormuş? Yani nasış kullanılıyormuş? 38 olmuş bebişin bence erken değil ama yanlış birşey söylemek de istemem
Evet canım bir önceki yorumda yazdım, bebek uygun pozisyonda olmadan açılmanın faydası yok. Bebeğin başının baskı yaparak açılmayı başlatması lazım.
Ben şu ikisini buldum:
http://spinningbabies.com/learn-more/techniques/the-fantastic-four/forward-leaning-inversion/
http://spinningbabies.com/learn-more/techniques/the-fantastic-four/sidelying-release/
Başka var mı canım? Vücudu arkaya bakıyor (anterior) ama yüzü omzunun üstünden yana bakıyor. Ayrıca kolu ve eli de başının yanında.
Hepinize iyi Dilek'leriniz için teşekkürler çatı yaptı doktorum dar dedi ve hiç açılma yokmuş sezaryene alcaktı bir kaç saat beklemek istedim ama doktorum riske atmak istemiyor suni sancıda vermedi napayım şimdi ben sezeryen istemiyordum hiç
Yok maksimum 4-5 cm de takılıyor, yani geçerse takmazlar. En başta takarlar. Sigortan karşılamıyor mu epidurali, karşılaması lazımEpidural için extra 2000 istiyorlar. Mümkünse o parayı verdikten sonra 3 ay kullanmayı evde bile çıkarttırmamayı düşünüyorum
Geyik bir yana epidural 4 5 cmde takılmıyor mu? Sunide olunca ilk etapta takılabiliyor mu? Biraz bilgi verebilir misin
Sen bilirsin ama 38 desin henüz, ona da bir fırsat ver bence. Hani sancın olur ama açılman olmaz anlarım ama durup dururken neden başlasın doğumun :)) sonrasında bol süt de yapıyormuş aklında bulunsunSon bir hafta da çok geç olmaz mi :) çok aceleciyim ama bir an evvel minnosumu istiyorum
Arkadaşlar sezaryan da genel anestezi mi epidural mi daha iyi?
Epiduraldan sonra bel ve baş ağrısı çekmek istemiyorum.
Genel anestezinin dez avantajları neler biliyor musunuz?
Sezaryan düşünmediğim için bunları hiç araştırmamıştım
Hiç duymamıştım bunu bakayım. Sen saat kaçta yatış yapacaksın bana 12de dediler.Sagol canim:)
Bu arada ex-machine de cok guzel film biraz agir ilerliyo ama :)
Sen bilirsin ama 38 desin henüz, ona da bir fırsat ver bence. Hani sancın olur ama açılman olmaz anlarım ama durup dururken neden başlasın doğumun :)) sonrasında bol süt de yapıyormuş aklında bulunsun
Yok maksimum 4-5 cm de takılıyor, yani geçerse takmazlar. En başta takarlar. Sigortan karşılamıyor mu epidurali, karşılaması lazım
Hayırlı olsun Can'ım :) neden şimdiden verdiler tarihiarkadaslar merhaba, bana da 27 hazirana tarih verdiler sezaryen icin, dolayisiyla ben de haziran annesi oluyorum artik. hepinize sevgiler
Hayırlı olsun Can'ım :) neden şimdiden verdiler tarihi
Cnm Selam uzun bir maraton yaşadık 42gün küvözdeydik eve geldik ve bir ay kimseyle görüşmedik misafir almadık şükürler olsun emeğimizin karşılığını aldım yıpratıcı bir dönendi bu giden hafta ilkkez babaannesiyle tanıştı öpmek yasak herkes saygı gösteriyor sıkıntımız olmaz umarım 1yıl sıkı kontrol sonrası Allah'a kaldı teşekkür ederimKızlar @Mckenzie de Mayıs sonunda dogum yapacak. Sezaryen olacak. Haberi olan var mı? Ben ne zamandır rastlamadım
yelser in oğlu nasıl acaba merak ediyorum. Erken dogum yapan annelerden biride @newmoon142 o ve bebeğinin haber alan var mı? Gün içinde aklıma geliyorlar.
Muhakkak avantaj ve dezavantajları vardır araştır bakalım Can'ım ben hiç araştırmıyorum çünkü benim seçimim psikolojik olacak. İçimi deşecekler ben mutlaka panik olurum uyanık kalamam çok korkarım korkudan bayılma ihtimalim bile var. Sakin kalabileceğime ihtimal vermiyorum o yüzden uyucam ben genel anestezi hiç kafamı karıştırmıyorum diğer şeylerleArkadaşlar sezaryan da genel anestezi mi epidural mi daha iyi?
Epiduraldan sonra bel ve baş ağrısı çekmek istemiyorum.
Genel anestezinin dez avantajları neler biliyor musunuz?
Sezaryan düşünmediğim için bunları hiç araştırmamıştım
canım şekerleri nereye yaptırdın? Bademliden ben de düşünebilirim. Çok güzeller afiyet olsun :)bir de fiyatları neEki Görüntüle 1840411 Eki Görüntüle 1840397
Yavrumun bebek seker ve cikolatalarının fotosunu atmış yapan kişi, biz daha vakit var diyorduk aradık böyle böyle vakit yokmuş pazartesi doğum dedi doktor diye:) inşaallah haftasonuna yetiştirecek, yetismezse uzulurum ama yetistirecek inaniyorum ben moral bozmayacagim
Yalniz ben çok duygulandim yavrumun adını görünce
Ağlamak üzereyim he
Ay ben pazartesi dogum mu yapacam
Ben sezaryene dogum diyorum niye dogum olmasinmis ben de dogurcam ameliyatla dogurcam leylekler getirmeyecek ya bebegi ben getirecem insaallh dunyaya
İnşallah sancılanırsın bu gece gebito, ne diyim :) Hamilelerin duası kabul olurmuş hahaa, kendi sancınla doğur inşallah...Limitim az o yüzden bize baya bi pay kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?