2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ne yapınca arttırıyormuş? Yani nasış kullanılıyormuş? 38 olmuş bebişin bence erken değil ama yanlış birşey söylemek de istemem

Günde 1 cay kasigi çörek otu yağı icince rahim acilmasini kolaylastiriyormus bu yüzden ilk aylarda kullanmayin düşükle sonuçlanır yazıyordu. Rahim kaslarini gevşetiyormus sanırım öyle okudum. Baslayayim dimi bebisime kavuşurum belki

Seni çok iyi anlıyorum. Bize de bugün sezaryen olasılığı gözüktü ve sabahtan beri canım çok sıkkın. Fakat önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Suni sancı verse 30 saat sancı çeksen, bebek strese girse çok daha kötü olacak. Şimdi çok yakında kavuşacaksın bebeğine. Her şey çok daha kontrollü olacak. Korma. Demek ki hayırlısı buymuş.

Yok maksimum 4-5 cm de takılıyor, yani geçerse takmazlar. En başta takarlar. Sigortan karşılamıyor mu epidurali, karşılaması lazım

Son bir hafta da çok geç olmaz mi :) çok aceleciyim ama bir an evvel minnosumu istiyorum
Sen bilirsin ama 38 desin henüz, ona da bir fırsat ver bence. Hani sancın olur ama açılman olmaz anlarım ama durup dururken neden başlasın doğumun :)) sonrasında bol süt de yapıyormuş aklında bulunsun

benim ilk dogumumda komplikasyon olustugu icin son dakika genel anesteziye aldilar. acikcasi hicbir sikinti yasamadim sonrasinda. hemen ayaga da kalktim. ancak imkanlariniz var ise epidural deneyin derim iyi bir hastanede olacaksaniz. dogum anini yasayip, bebeginizi o an kucaginiza almak guzel bir duygu olur keza. ben simdi ikinci dogumumu epidural yapacagim. 27 haziran icin gun verdiler bana.

Reactions: 9ay
Sen bilirsin ama 38 desin henüz, ona da bir fırsat ver bence. Hani sancın olur ama açılman olmaz anlarım ama durup dururken neden başlasın doğumun :)) sonrasında bol süt de yapıyormuş aklında bulunsun

Doğru haklisin ama artik o kadar çok ozledim ki minnosu dayanamıyorum bir an evvel kokusunu içime cekeyim istiyorum. Ben yine de içmeyeyim bebeğim ne zaman isterse o zaman gelsin. Sancim var ama doğuracak kadar şiddetli değil henüz hafif hafif sızı şeklinde. Sut yaptığını duymuştum :) doğumdan sonra hemen ona da baslicam.

Hayırlı olsun Can'ım :) neden şimdiden verdiler tarihi

ben su an fransa'dayim gorev geregi. ne yazik ki burada dogum yapacagim. aslinda turkiye'deki doktorum da 21 haziran haftasi diyordu. fransa'da sistem biraz daha degisik, benim turkiye'ye gore beklenen dogum tarihim 1 temmuz idi, burasi 10 temmuz diye hesapladi. ona gore de 27 hazirana verdiler sezaryeni. turkiye'ye gore bu tarih riskli oluyor, insallah o zamana dek sancim tutmaz.

ben basin mensubuyum, esim akademisyen. 6 yasinda bir de oglum var. memnun oldum tanistigimiza

Cnm Selam uzun bir maraton yaşadık 42gün küvözdeydik eve geldik ve bir ay kimseyle görüşmedik misafir almadık şükürler olsun emeğimizin karşılığını aldım yıpratıcı bir dönendi bu giden hafta ilkkez babaannesiyle tanıştı öpmek yasak herkes saygı gösteriyor sıkıntımız olmaz umarım 1yıl sıkı kontrol sonrası Allah'a kaldı teşekkür ederim

Muhakkak avantaj ve dezavantajları vardır araştır bakalım Can'ım ben hiç araştırmıyorum çünkü benim seçimim psikolojik olacak. İçimi deşecekler ben mutlaka panik olurum uyanık kalamam çok korkarım korkudan bayılma ihtimalim bile var. Sakin kalabileceğime ihtimal vermiyorum o yüzden uyucam ben genel anestezi hiç kafamı karıştırmıyorum diğer şeylerle

@Gizlifidan evet önce az az suyum geldi geceden öyle birden değil. Sabah 7de hastanede 2-3cm açılma vardı. Sonra 9buçukta lavman yapildi. Ebe duranildigin kadar dur dedi. Lavmanla12dk durdum. Sonra Klozette 15dk oturdum. Açılma 4-5cmdi. 10buçukta sanırım suni sanci verildi. 11e dogru ebe bebegin tam kanalda olmadığını soyledi ve catalda kanala soktu. 11:05te oglumu 3 ikinmada çıkardım. Ebem harikaydı ama ben de ona teslim oldum. Uyumlu ve sakindim. Bağırıp çağırmadim. Derin nefeslerle comelip kalkarak sancıları atlattım

canım şekerleri nereye yaptırdın? Bademliden ben de düşünebilirim. Çok güzeller afiyet olsun :)bir de fiyatları ne

pikolata78 maşallah kız nası tuttun aklında o kadar kişiyi ve sıkıntıyı süpersin :)) benide yaz aklına bari cuma gitcem belki doğururum :)) benide sor buralarda
yelser Büyük geçmiş olsun canm bebişede sanada Allah bidaha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…