- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.321
cnm benden de alıyorlar. muayene 75 TL (10 günde 1) nst 20 TL Medicana Hastanesi
Canım kanala girmeden mi 8 cm açılman olmuş
aynı korkuyu ben de yaşıyorumBenim esimle de durum ayni.. Karnim iyice ciktigindan beri hepten kacar oldu.. Hani bu halimle cekici gelmiyorumdur ya da icimde bebek olmasi onu rahatsiz ediyodur hepsini uzulsem de anlamaya calisiyorum ama aramiz boyle soguk kalirsa diye de cok korkuyorum..
5 hafta gero heliyodu gecwn hafta 2100 lerdeydi kilosu bakalim yarin kontrolum var ins buyumustur yavru kusum
Selam kızlar. Herkes iyi mi? Biz doktordan geldik. Hiç açılma yok ve bebek doğum kanalına girmemiş. Başı da yana dönük. Başının arkadaya dönmesi ve doğum kanalına girmesi gerekiyormuş normal doğum olması için. Biraz endişelenmeye başladımSanki sezaryanın yolları göründü gibi. Geçen haftadan bu yana 150 gram almış. Kilo alaması da yavaşladı. Boyunda da pek uzama yok. Şuan 3300 gram, 51 cm.
@zeyzey3428 ne durumda? Her gün doğurdu mu acaba diye giriyorum :)
gebito @Ysmnvlkn Siz bebeğinizin pozisyonunu biliyor musunuz? Eğer doğum kendi kendine başlamazsa doktor ne zamana kadar bekleyecek? Benimki en fazla 41 dedi.
Kızlar kontrolden geldim
Kızımın kilosu 3.460 çıktı
Doğum kanalına inmemiş yaklaşmamışta
Doğum kanalına girmediği için çatı muayenesi yapmak istemedi dr bebişin kafası doğum kanalına girdiğinde açılma oluyormuş zaten o yüzden şimdi açılma var mı diye bakmadı
Kan geldiğini söyledim büyük ihtimal nişandır dedi
Eğer ki nişansa 24 ile 72 saat arası doğum gerçekleşir dedi
Nst ye girdim kızım hareketsiz çıktı
Tekrar nst istedi dr bu sefer ebelerin karnımı sallamalarıyla biraz hareket etti
Sancım çıkmadı
Nst ücreti ile ilgili vezne ile görüştüm nst farklı ek ücret alınıyor dedi
Bende nesi farklı gebeyiz bu rutin bişi dediysem de çok takmadı açıkcası ki taksa da napcakki kız çalışan sonuçta
İkinci nst de doktor not yazdı ücret alınmadı
Yani kızlar bugün gelen kan nişansa eğer bebekte doğum kanalına inmezse zorunlu sezaryan gibi duruyor perşembeye kadar doğum başlayabilirmiş
Bekliyoruz bakalım
Bı arada bilmeyenleriniz vardır belki ultrasonda çıkan kilo ile doğumdan sonra çıkan kilo arasında - veyahut + fark olabilir kızlar
Yani şimdi benim kızımın kilosu 3460 gözüküyor ultrasonda
Doğumdan sonra kilosu 3200 veyahut 3700 çıkabilir 200 gram fark oluyormuş bilginiz olsun
ben de senin gibi düşünüyorum muayene içinde olmalı diye ama malesef ben de her seferinde ödüyorumYa kızlar sizde kontrole gittiğinizde nst için ayrı para ödüyor musunuz ben her hafta kontrole gidiyorum musyene parası 50 tl ekstra nst için 20 tl veriyorum 9 gün içinde tekrar kontrol ücretsiz para vermiyorum ama yine nst iiçin 20 tl veriyorum
Saçma değil mi sonuçta gebeyim ben muayenenin içinde olması gerekiyor nst niye ayrı bişiymiş gibi her defasında para alıyorlar ki
Birde sadece bana mı çalışıyor o makinalar
Yarın kontrolüm var aklıma geldi sinirlendim gece gece :))
Zaten hava sıcak uyuyamıyorum
Maşallah canım kilosu iyiSelam kızlar. Herkes iyi mi? Biz doktordan geldik. Hiç açılma yok ve bebek doğum kanalına girmemiş. Başı da yana dönük. Başının arkadaya dönmesi ve doğum kanalına girmesi gerekiyormuş normal doğum olması için. Biraz endişelenmeye başladımSanki sezaryanın yolları göründü gibi. Geçen haftadan bu yana 150 gram almış. Kilo alaması da yavaşladı. Boyunda da pek uzama yok. Şuan 3300 gram, 51 cm.
gebito @Ysmnvlkn Siz bebeğinizin pozisyonunu biliyor musunuz? Eğer doğum kendi kendine başlamazsa doktor ne zamana kadar bekleyecek? Benimki en fazla 41 dedi.
Selam kızlar. Herkes iyi mi? Biz doktordan geldik. Hiç açılma yok ve bebek doğum kanalına girmemiş. Başı da yana dönük. Başının arkadaya dönmesi ve doğum kanalına girmesi gerekiyormuş normal doğum olması için. Biraz endişelenmeye başladımSanki sezaryanın yolları göründü gibi. Geçen haftadan bu yana 150 gram almış. Kilo alaması da yavaşladı. Boyunda da pek uzama yok. Şuan 3300 gram, 51 cm.
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşurusnKızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin ne olur sezaryene almasınlar hiç sancım yok çünkü
Amin Can'ım inşallahAllah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşurusn
Hatirladim cnm tamam bu arada adaşmısız :)
Snn ve bebegin icin en hayirlisi olsun:)
Ben artik buraya doguma.kdr ugramayim ya sezaryenden cok korkuyorum her sezaryen olanin da kotu gecmis okudukca kotu oluyorum
Bitkisel bir şeyler yok muymuş ki doğumu sancıyı tetikleyen. Her şey yolundayken normal oluverse keşke :)
Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin ne olur sezaryene almasınlar hiç sancım yok çünkü
abimin eşi iki doğumunu da sezeryan ile yaptı kuzum
ve inan o kadar rahattı ki..
ikinci gün toparlandı hemen maaşaallah
çocuğuna da kendi baktı..
ben kötü düşünceleri yaşananları duymamazlıktan geliyorum...
iş arkadşım sürekli yok çocuk uyumadı yok şöyle kötü böle zor diye diye her gün daraltırdı beni..
bide abimlere baktım hiç şikayet yok..
hem büyük kızları 1.sınıf okuma yazma zor zamanlar bi de bebişleri oldu okul açılırken ama hiç şikayetlenmediler..
bence bakı açısı da çok çok önemli..
sağlık olsun uykusuz da kalınır zorluklar da aşılır ..
yeter ki güzel düşünelim inşaallah
kötü örnek örnek teşkil etmemeli bence..
sen içini ferah tut
Beklememesinin sebebi preeklampsi mi sadece?Geçen muayenede sormuştum hoplasanda zıplasanda fayda yok demişti. Bir daha sormadım. Bu fizikle normal doğıramayacak olmak sinir ediyor beni. Keşke en baştan bu dra gitseydim o zaman daha çok güvenirdi kendine ve bana ve o zaman beklerdi belki 1 2 gün daha
Sagol canim sevindim icim acildi:)
Ozellikle cocuk zorlugu konusunda bakis acisi dedigin gibi ve insanlarda cocuk bekleyen ciftin hevesini kirma yarisi var masallah surekli şöyle olacak böyle olacak hayatin kararacak modundalar surekli bi moral bozma cabasi insanlar da bi alem
Evlenmeden once de surekli evliligi kotuluyodu herkes evlilikten memnunum cocuklu hayatimdan da memnun olurum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?