2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım kanala girmeden mi 8 cm açılman olmuş

aynı korkuyu ben de yaşıyorum

5 hafta gero heliyodu gecwn hafta 2100 lerdeydi kilosu bakalim yarin kontrolum var ins buyumustur yavru kusum

Anladim cnm ben 2.300 kilo dogmusum ya :) bak simdi kendim anne adayiyim :)
Acaba boyle geri olmasinin nedeni ne peki bi sebebi var mi bebekten ya da senden kaynakli?

Aleykum selam canim bebegin ve senin icin hayirlisi olsun oncelikle

Benim de sezaryen tarihim belli oldu haftaya pazartesi (38+1) 06.06.2016 insaallah

Dun muayeneye gittik biz de 37+1ken yani kilo olarak 3.224 gr cikti dr biz ona 3bin diyelim yanilma payi nedeniyle dedi

Bebegim transvers duruyor sezaryen olacak ya ztn dert etmiyorum

Cati muayenesi vs de gerek olmuyor hic olmadim

40 icindesin sen de, bakalim dedigim gibi hayirlisi olsun canim normal hayirlisi ise bi an evvel bebegin kanala girsin dogum sancisiyla da girebiliyomus

Canim hayirlisi olsun senin ve bebegin icin insaallah bebislerin kilosu +200 yanilma paylidir tombik tombik olurlar :)

ben de senin gibi düşünüyorum muayene içinde olmalı diye ama malesef ben de her seferinde ödüyorum

Maşallah canım kilosu iyi
İkiniz için hangisi sağlıklı ise o olur inşallah
Sıkıntı yapma belki sezaryan normalden daha rahat olacak

Reactions: 9ay

Merhaba

Benim eski drum da bebeğin senin dediğin pozisyonda durduğunu ve asla dönemeyeceğini söylemişti. Sonra önce buradaki arkadaşlara sordum sonra 2 tane dra gittim. Gittiğim her iki drda son dakikaya kadar dönebilir doğumda dahi dönebilir dedi. Bebişi döndürmek için egzersizler var. Onları dene istersen.

merhaba kızlar benim de sabah kontrolüm vardı çatı muayenesi oldum ilk defa biraz bağırmışım ama sandığımdan iyi geçti. doktor 2-3 cm açıklığın var 40. haftaları görmezsin hatta şu an 39. haftada olsan yatırır doğumunu yaptırırdım dedi. ben de şaşırdım doğrusu kendimi hep 40. hafta sonrasına odaklamıştım. telaş da oldum daha evi temizleyeceğim halıları yıkatmaya göndereceğim falan. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Hatirladim cnm tamam bu arada adaşmısız :)
Snn ve bebegin icin en hayirlisi olsun:)

Ben artik buraya doguma.kdr ugramayim ya sezaryenden cok korkuyorum her sezaryen olanin da kotu gecmis okudukca kotu oluyorum

abimin eşi iki doğumunu da sezeryan ile yaptı kuzum

ve inan o kadar rahattı ki..

ikinci gün toparlandı hemen maaşaallah

çocuğuna da kendi baktı..

ben kötü düşünceleri yaşananları duymamazlıktan geliyorum...

iş arkadşım sürekli yok çocuk uyumadı yok şöyle kötü böle zor diye diye her gün daraltırdı beni..
bide abimlere baktım hiç şikayet yok..
hem büyük kızları 1.sınıf okuma yazma zor zamanlar bi de bebişleri oldu okul açılırken ama hiç şikayetlenmediler..
bence bakı açısı da çok çok önemli..
sağlık olsun uykusuz da kalınır zorluklar da aşılır ..
yeter ki güzel düşünelim inşaallah

kötü örnek örnek teşkil etmemeli bence..

sen içini ferah tut

Bitkisel bir şeyler yok muymuş ki doğumu sancıyı tetikleyen. Her şey yolundayken normal oluverse keşke :)

Geçen muayenede sormuştum hoplasanda zıplasanda fayda yok demişti. Bir daha sormadım. Bu fizikle normal doğıramayacak olmak sinir ediyor beni. Keşke en baştan bu dra gitseydim o zaman daha çok güvenirdi kendine ve bana ve o zaman beklerdi belki 1 2 gün daha

Hepimizin başına böyle ebeler olsun :)

Sagol canim sevindim icim acildi:)
Ozellikle cocuk zorlugu konusunda bakis acisi dedigin gibi ve insanlarda cocuk bekleyen ciftin hevesini kirma yarisi var masallah surekli şöyle olacak böyle olacak hayatin kararacak modundalar surekli bi moral bozma cabasi insanlar da bi alem
Evlenmeden once de surekli evliligi kotuluyodu herkes evlilikten memnunum cocuklu hayatimdan da memnun olurum insallah

Beklememesinin sebebi preeklampsi mi sadece?

kesinlikle aynısını yaptılar bana da ..
evlenince değişirsiniz, aşk kalmaz; geçim ev temizliği vs aranıza girer..
derlerdi olmadı bin şükür...ben şükretmeyi bilen ve mutlu olmayı becerebilen bi insanım bin şükür..

şimdide dediğin gibi uykusuz geceler bi yere gidemezsin gezemezsin çocuk için kavga edersiniz bilmem ne..

inşaallah öyle olmaz... bunda 3-4 ay sonra aynı şekilde düşünüyor ve yaşıyor oluruz inşaallah..

önce sağlık sonrası olur gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…