2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
9ay selam canim :) hatta selam kizlar.
Hala dogurmadim gecmisi okuyamiyrm netim cok az.
O yuzden giremiyorum. Cuma sabah tekrar gitcez kontrole nasip artik.
Bide ikinci hamileligi olanlar anlar suan bnxe deli gbi beyaz akinti var yapid yapis dogumun cok az kaldiginin habercisi tahminimce yanlismiyim?
Arada dogum yapan olduysa hyrlisi olsn insallah herkes icn

Beklememesinin sebebi preeklampsi mi sadece?

Yok preeklampsiden hiç bahsetmedi. Gününü geçirdiğim gebelerimde genellikle sorun oluyor o nedenle geç döllenme olmayan gebelerimde miadı geçirmiyorum dedi. Ama kimi zaman anne adayı beklemek istiyor tüm sorumluluk benim diyor çok ısrarcı oluyor o zaman bekliyoruz dedi.
Kızın kilosu da fazla. Bugün hep 4ün izerinde çıktı kadıncağız 3 defa ölçtü en sonumda 3900 ölçüm aldı en düşük yani beklesem de bu sefer kilosu çok aşacak. Bilemiyorum.

Huzursuz bacak olmuşsun canım sen, kaygılardan. Her gece yatmadan ılık duş al, bacaklarına soğuk su tut. En önemlisi, gönlünü ferah tut :)

Bu konuda insanlar konuşmadan ben hemen ayy nasıl olacak bilmiyorum hayatımız değişecek sonuçta bazen gözümü korkutuyor bu diyorum:):) onlar o zaman tam tersi konuşuyorlar yok olur mu öyle onun tadı başka vs vs :) onlar seni alt etmeden harekete geç :):):)

Hımm ne gibi sorunlar yaşadı ki acaba. bu kez de kilosu fazla doğumu zor olur diyecektir. Hayırlısı olsun canım çok düşünme geleceği varsa gelir yoksa yapabilecek bir şey yok. Doktor sorumluluğu sana bırakınca da tek başına üstlenmek ağır gelir sana. Akışına bırak o zaman :)

Aynenn canim aynenn evlenince hanyayi konyayi goreceksiniz tarzinda konusmalar cok oldu ama ben de snn dedigin gibi sukretmesini ve mutlu olmasini bilen bi insanim bana gore 4 4 luk harika bi evliligim var ama bi baska kadin bu yuva icinde olsa belki de sikayet edecek bussuru seyi olacak iste bakis acisi di¥osun ya oyle

Uykusuz kalacaksam kalayim napayim bebegi leylekler getirmedi ya ben istedim hamile kalmak ben istedim anne olmak surpriz de olmadi zorla da olmadi:)

Yavrumun bebek seker ve cikolatalarının fotosunu atmış yapan kişi, biz daha vakit var diyorduk aradık böyle böyle vakit yokmuş pazartesi doğum dedi doktor diye:) inşaallah haftasonuna yetiştirecek, yetismezse uzulurum ama yetistirecek inaniyorum ben moral bozmayacagim

Yalniz ben çok duygulandim yavrumun adını görünce

Ağlamak üzereyim he

Ay ben pazartesi dogum mu yapacam
Ben sezaryene dogum diyorum niye dogum olmasinmis ben de dogurcam ameliyatla dogurcam leylekler getirmeyecek ya bebegi ben getirecem insaallh dunyaya

Son düzenleme:
Kızlar feci sağ kalcam ağırıyor yatarken üstüne fazla mi yattım anlamadım çok fena üstüne oturunca yürüyünce ağırıyor delirtecek bu ağrı beni.
canim benim de uzun zamandir agriyo.sanki sol kalcam yerinden cikiverecek gibi oluyo.belki bel fitigi baslangici vardir diye dusundum.agirlik artinca agri artmistir diye tahmin ettim.ama dr.a gitmedim.hala arada bi oluyo bikac gun suruyo

Şu an bile kilosu yüksek sezeryan dememelerine şaşırıyorum. İri biri olduğum için kiloyla ilgili birşey demiyorlar bence. İnşallah az bi açılmam olur da suni sancıyla doğururum hiç değilse.

Şu an ayakları kaburgalarıma o kadar çok baskı yapıyor ki. Bir de çok az hareket ediyor bugün ama nst ve ultrasonda normaldi. Endişelenecek birşey yoktur di mi. Daha sabah drdaydım.

şekerlik kaç tl ve yaptırdığın yer nereesi canım_?
çok güzeller güle güle kullanın

canim benim de uzun zamandir agriyo.sanki sol kalcam yerinden cikiverecek gibi oluyo.belki bel fitigi baslangici vardir diye dusundum.agirlik artinca agri artmistir diye tahmin ettim.ama dr.a gitmedim.hala arada bi oluyo bikac gun suruyo

Aynen benimde vardı ama bu kadar şiddetli değildi bugün şiddetli bir ağrı yaşıyorum. Fıtık değildir de bence ağırlık merkezimiz değişti ya ondandir belki.

Sen benden 1 hafta öncesin yine gerçi belli olmuyo bu bebişlerin işi:) sağ bacağıma basamıyorum yürüyünce güya son ay yürüyüş yapacaktım evin içinde bile zor yürüyorum ki..

Al benden de o kadar evim ikinci katta zor çıkıyorum merdivenleri kalca ağrım yüzünden. Belim de çok ağırıyor bugün. Dengem sasti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…