2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yurt dışında her şey gibi sağlık da baya farklı işliyor demek ki tahmini doğum tarihi bile 9 gün fark etmiş. Onlara göre biz baya Bi erken doğuruyoruz o Zaman. Şu son olaylarla alakalı mı görevlendirildiniz, benim de eşim 18 yıllık gazeteci meslektaşsınız :) ben de çok memnun oldum

Maşallah canım. İyi haberlerinizi aldığıma çok sevindim. Zor dönemi atlattınız allaha şükür. Kendine de dikkat et canım. Sen güçlü ol ki bebişine bakmaya mecalin olsun. Öpüyorum seni ve yakışıklı oğluşunu :)

Allah yardımcın olsun bu günler de geçer üzülme hiç Kocaman olur bebeğin

Aman tatlım sıkıntın olmasında bir avazda doğur senin de iyi haberlerini alalım inşallah. Bahsettiğim arkadaşlarla daha topik ilk açıldığı günden beri konuşuyorduk. Daha bizim bebeler embriyo idi

Ay Nasıl hoşuma gitti yaa çok güzel Bi doğum olmuş. Herkese böyle nasip etsin Rabbim.

Waow müthiş bir hikaye. Tebrik ederim. Gözünüz aydın.

Yoktur canım merak etme. Çok kafaya taktığın için oluyordur. Bi de bazı hareketleri hissetmiyoruz. Elini normalde hareket hissettiğin yerlere koy hissedersin hafif hafif. Geçen gün ben de pek hissedemedim endişelendim ama elimi koyunca hissediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…