- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.761
Değiştiriyorum Can'ım yıkıyorum ıslakta bırakmıyorum ama Akıntım çok oluyorMouse bence de şimdi alma öyle şeyler canım. Sık sık çamaşırını değiştir, su ile yıka her tuvaletten sonra yeter.
Elle itrilerek kanala sokuldugunu okudum burda bir arkadasım da tecrube etti hattaMouse bence de şimdi alma öyle şeyler canım. Sık sık çamaşırını değiştir, su ile yıka her tuvaletten sonra yeter.
Benim bebiş kanala girmemiş malesef. Girsin diye yürüyorum ama zannetmiyorum henüz girdiğini
enfeksiyon yoksa akıntıdan değildir koku. Kilodan bacakların birbirine değiyor mu benim değiyor artık o yüzden de çok terliyor. O da değişik bir koku yapıyor haliyle. Hamilelikten de burnum çok keskinleşti kendi kokumu alıyorum :/ jel filan kullanma. Terlersen çamaşırını değiştir nemli gezme sık sık da yıka.Kızlar ya benim akıntım kokulu
Her gün yıkanıyorum ama nafile
Kendimden inanılmaz rahatsız oluyorum
Enfeksiyon falanda çıkmadı
Bu genital bölge şampuanı kullanan var mı
Ya da bu akıntıyı azaltacak ya da kokusunu götürecek bi yöntem
Krem gibi ve beyazsa doğuma yaklaştıkça artar dedi doktorum. Rahatsız edici (bozuk peynir, balık gibi) bir kokusu yoksa korkacak bir şey yok.Değiştiriyorum Can'ım yıkıyorum ıslakta bırakmıyorum ama Akıntım çok oluyor
Benimkini önce çekip sonra yönünü düzeltip sonra kanala itmesi gerek :)Elle itrilerek kanala sokuldugunu okudum burda bir arkadasım da tecrube etti hatta
Bavakların löp löp birbirine surtme durumu çok fena çokkkenfeksiyon yoksa akıntıdan değildir koku. Kilodan bacakların birbirine değiyor mu benim değiyor artık o yüzden de çok terliyor. O da değişik bir koku yapıyor haliyle. Hamilelikten de burnum çok keskinleşti kendi kokumu alıyorum :/ jel filan kullanma. Terlersen çamaşırını değiştir nemli gezme sık sık da yıka.
Her doktor farklı bişe söylüyor bi arkadasım da amerika 41i doldurup normal dogum yaptı ama benim doktorum 41e kalmayız gelmezse riskli olur fln diyor zaten tutturmuşlar bi yalan bebek strese girdi o oldu bu oldu ya he he 1 saatte alcaklar sezeryana bitcek diye off ben çok agresifimm Allah yardımcımız olsun arkadaslar hayırlı sağlıklı doğumlar olsun seninkide son dakka dönüp tek avazda çıkıversin inşallah canımBenimkini önce çekip sonra yönünü düzeltip sonra kanala itmesi gerek :)
Başı aslında çok yakın kanala girmeye ama ideal pozisyonda değilmiş. O sebeple şu an kanala girmemesi daha iyi. Önce pozisyonunu değiştirmeli.
Aslında deneyimli ebeler yada eski doktorlar yapıyor bunu. Benim doktorum pek sıcak bakmıyor. Böyle olmasının şu an bilemediğimiz bir sebebi olabilir. Mesela kordonu kısadır, o sebeple askıda kalır, onu elle döndürmek vs tehlikeli olur dedi.
Aynen normal hayatta fazla kiloluların Allah yardımcısı olsun diyorum her yeri terliyor insanın ya. İnşallah doğum sonrasında veririz. Kapalı olduğum için uzun tunikler giyiyorum tombiklik belli olmuyor :) elbise hiç giymedim göğüs altından bağlamalı gibi oluyor genelde onlarda da popo da ortaya çıkıyor yandan bakınca çok geniş görünüyor insan :) pantolon üstü salaş tuniklerim var onları giyiyorum. Görenler yanakların dolmuş sadece başka bir şey yok diyor. Bilseler ki 20ye yakın kilo aldım :)Bavakların löp löp birbirine surtme durumu çok fena çokkk((( pantalon giysem daralıyorum elbisede de kendimden iğreniyorum şişkoyum
Doguma hazirlik artik :)
Bnde kasilinca nefes alamiyorum
Bazen benim kasılmalar da fena canımı yakıyor boğazımı sıkıyor sanki biri nefesim kesiliyor. Ve kasıl bölgem acıyor. Vajina girişi de kasılıyor sanki orası da ağrıyor. Ben öyle olunca takip ediyorum. Aralıklar düzenli olabiliyor ama kasılma devamlı gelmiyor :)
Yorulduğumda yürürken bacak aram batıyor zor adım atıyorum özellikle sol bacağıma yakın taraf. Kalça kemiklerim bacaklarım sızlıyor. Sürekli değil ama. Bacaklarımı filan ağrısı geçsin diye yumrukluyorum resmen :):) nasip belli olmaz bir anda sancın tutuverir :) bi bakmışsın minik prenses kucağında :)Aynen bende bugün takip ettim dakika tuttum aksama kadar düzenli bir şey yok düzensiz geliyor kasilmar. Bazen şiddetli bazen hafif anlayamadım keske bizim kiz supriz yapıp gelse ama nerde çıkası yok sanırım :) benim de catim ağırıyor zonkluyor bacaklarimi kaldıramıyorum ama bizim kızdan hala tık yok. Doğuraydım iyiydi :)
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
benim anlamadığım neden sigorta yaptırmaya çalışıyorsun bitsin gerek yok ki devletin analık hakkı diye bir yasası var stajer avukatsın bu konuyu benden daha iyi bilirsin sen hamileyken dr doğumda da vs sigortalı olmasan bile sigortadan faydalanıyorsun sigortalı gözüküyorsun bunu bir araştır sen bence telaşlanmaStajyerlikteki sigortam cuma bitiyor dogum ise pazartesi iste sknti arada sure olmamasi hemen pazartesi babam bana sigorta yapmasi ve hemen bnm bundan faydalanmam mumkun mu
çalışmaya başladıktan sonra adlarına 30 gün primbildirimi ve ödenmesinden sonra sağlık yardımı almaya hak kazanırlar yaziyor da
İnşallah cnm Rabbim evlatlarimizi hayırlı yapsınSağolasın canım. çok şükür inşallah hep de böyle gider. Hep korktuğum bir şeydi gelin görümce gelin kaynana kavgaları. Sonuçta eşimin ailesi o duruma düşmek istemem yani. evet keşke herkes anlayışlı olabilse insan olduğumuzu hata yapabileceğimizi dünyaya bir kere geldiğimizi kalp kırmanın gereksiz olduğunu hiç unutmasa. Ve hoşgörü en önemli şey sanırım. O olsa hiç problem kalmaz sanırım :) inşallah eşinin ailesiyle çok iyi değilsen de ilerde çok iyi anlaşacağın gelin ve damadın olur.
Maşallah ya sana ben adım atamiyorum nerdeyse senin bebiş sevdi yerini :) bi bilse anne Kucağı ne tatlı geliverirdi hemencik :)Kızlar biz yine saatlerce yürüdük. Yürüdükçe kendimi daha dinç ve sağlıklı hissediyorum. Yalnız asıl amaç olan doğumu başlatmak konusunda maalesef hiç bir etkisini göremedim. Hala hiç doğuracak gibi değilim
Beni tarif etmissin sanırım :) herseyi kafama takar oldum kimseyle görüşmek istemiyorum arkadaşlarıma bile alınıyorum akşam çok bunaldim hemen namaza gittim dua ettim biraz daha rahatladım.niye böyle olduk yahuKızlar ben çok sinirliyim!!! Gergin agresif bir ruh hali herkesten tiksiniyorum mod on
Bana doktor sebamedin genital bölge temuzleyicisini önermiştiKızlar ya benim akıntım kokulu
Her gün yıkanıyorum ama nafile
Kendimden inanılmaz rahatsız oluyorum
Enfeksiyon falanda çıkmadı
Bu genital bölge şampuanı kullanan var mı
Ya da bu akıntıyı azaltacak ya da kokusunu götürecek bi yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?