2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

hastaneye gidip sormuştum analik sigortasindan faydalanamayacagimi soylemişlerdi, yine de tekrar bi arastiririm :/

Son düzenleme:
Günaydınn Kızlaaaaar, 10 da randevum var da biraz erken kalktım galiba :)))
Sezeryana hazırlık yazıları okudum dün, malum zorunlu olacak benimki. Saç boyama ağda işlerini araştırdım. Operasyondan bir hafta 10 gün önce yapın diyor. Benim tarihim inşallah 16 Haziran, bu nedenle haftaya salı falan yaptırayım diyorum, nedeni de açık olan kıl kökleri nedeniyle cerrahi yara yeri enfeksiyonunu engellemekmiş. Ek bilgi olarak yazayım dedim :)) Saç boyasına bişey dememişler onu son hafta yaparım, bitkiselle boyadım hep altıncı aydan sonra,sıcak uygulama ile yapıyorum amonyak falan olmadığı için başka türlü tutmuyor. Ondan sonracığım el tırnaklarımı kısa tutuyorum zaten, operasyona gitmeden de iyice kısaltmak istiyorum. Bugünkü planlama çalışmaları böyle, bakalım hangileri yapılabilecek.

Kontrol gunleri bnde duramiyorum yatakta :)
Erkenden kalkiyrm ve uc gunde bi tirnaklrmla ugrasiyorum bahsettgn gbi kisa ve temiz olmalari icin
Son iki hafta diye dun genital temizlik yaptim son kez
Ayy artk cok yoruldum. Hastaneye tasinmaktan nefes alamamaktan cati muayenesinden bnmde yrn sabah muayenem var her gidisimde doktor acikligin 3 olms 5 olms desin diye nasil dua ediyrm varya

İnş yarın ki kontrolde açılman artmış olur tatlım

Allah'ın izniyle kavuşacaksınız. Ağrısız sızısız mükemmel Bi doğum olur inşallah

Günaydın kızlar , bugun pek bi mutlu uyandım , içim kıpır kıpır :) bıraksalar beni Hüseyin Bolt gibi koşarım :) huriye048 canım güzel haberlerini bekliyoruz, Allah sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin :) benden size bugun ki ruh haletime uygun bir Karikatür yollayayım bari :)

Eklentiler

• image.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 70
Beni tarif etmissin sanırım :) herseyi kafama takar oldum kimseyle görüşmek istemiyorum arkadaşlarıma bile alınıyorum akşam çok bunaldim hemen namaza gittim dua ettim biraz daha rahatladım.niye böyle olduk yahu
Gebelik son dönem depresyonu diye bişey var mo acaba varsa o biziz:)

selam kızlar. 36+4 günlük hamileyim. bebeğim dünkü ölçümlerde 2600 ve 47 cm çıktı. yaklaşık 1 hafta da küçük görünüyor. sizce bir problem yaşar mıyım?

zeyzey3428 canım senin durumun nasıl ? Erken gelicek diye beklerken 40ı dokdurcak mısın yoksa:)
Valla cnm oyle gozukuyo :)
Suan ayni hersey sabah kontrol var yrn. Aciklik ilerlese mudahele edilcek te aciklik ayni kaldi pltes tppum yok bi
Diger herseyi yapiyrm bakalm nlcak yrn saglikla gelsinde kuzum baska bsy istemiyorum
Inatci ve nazli cikti bizimki

Saç boyası işini söylemen çok iyi oldu ben de son günlere doğru yaptiriyim diyodum birakmiyim sona o zaman Teşekkürler :)

Kızlar selamm. Şimdi kontrolden geldim 38+5 olduğum zannediyodum ama doktorum 9 ay 10 gün bitti 15 gün uzatmalar başladı dedi. Bebeğin suyu azalmış riskli bir durum yok bu kötü birşey değil dedi. Ama 15 gün dayanmaz dedi 1 hafta falan veriyorum ben dedi. Normal doğum istemiştim en baştan onu bekliyoruz ama sancı falan yok bende. Nst de sancım çıktı. Gün aşırı kontrole çağırdı 1 cm açılman var alttan muaynen çok iyi normal doğuma çok müsaitsin dedi. Artık kontrollere sabah erken aç karnına gel nst bozulursa hemen alabilirim doğuma dedi. Ama alt muaynen çok iyi o yüzden suni sancıyla normali denerim sonuna kadar ama olaki açılman olmazsa sezeryana alırım dedi. Off dua ediyorum sancım gelsin diye. Gerçi suni sancıdanda korkum yok ama baksanıza ne olacağı belli belirsiz gibi birşey. Suni sancı neden kötü dedim acılma olmayabiliyor ve boşuna çekmiş olup sezeryana alınabiliyosun o yüzden dedi. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…