- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.781
benim anlamadığım neden sigorta yaptırmaya çalışıyorsun bitsin gerek yok ki devletin analık hakkı diye bir yasası var stajer avukatsın bu konuyu benden daha iyi bilirsin sen hamileyken dr doğumda da vs sigortalı olmasan bile sigortadan faydalanıyorsun sigortalı gözüküyorsun bunu bir araştır sen bence telaşlanma
Gözünaydın aydın neşeyle büyüt yavrunuBende dün 14.44 de kizimi kucagima aldim cok sukur kotu bi dogum deneyimi yasadik ama cok sukur iyiyiz sizde sagsalim kavusursunuz insallah yavrulariniza
Canım inş sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Sana kendime ve herkese hayırlı güzel doğumlar diliyorumKonuşmadık ama epidural muhtemelen çok heyecanlıyım.bende şimdi gördüm yarın doğum var yazmışsın sana yazacaktım tam da
Kontrol gunleri bnde duramiyorum yatakta :)Günaydınn Kızlaaaaar, 10 da randevum var da biraz erken kalktım galiba :)))
Sezeryana hazırlık yazıları okudum dün, malum zorunlu olacak benimki. Saç boyama ağda işlerini araştırdım. Operasyondan bir hafta 10 gün önce yapın diyor. Benim tarihim inşallah 16 Haziran, bu nedenle haftaya salı falan yaptırayım diyorum, nedeni de açık olan kıl kökleri nedeniyle cerrahi yara yeri enfeksiyonunu engellemekmiş. Ek bilgi olarak yazayım dedim :)) Saç boyasına bişey dememişler onu son hafta yaparım, bitkiselle boyadım hep altıncı aydan sonra,sıcak uygulama ile yapıyorum amonyak falan olmadığı için başka türlü tutmuyor. Ondan sonracığım el tırnaklarımı kısa tutuyorum zaten, operasyona gitmeden de iyice kısaltmak istiyorum. Bugünkü planlama çalışmaları böyle, bakalım hangileri yapılabilecek.
İnş yarın ki kontrolde açılman artmış olur tatlımKontrol gunleri bnde duramiyorum yatakta :)
Erkenden kalkiyrm ve uc gunde bi tirnaklrmla ugrasiyorum bahsettgn gbi kisa ve temiz olmalari icin
Son iki hafta diye dun genital temizlik yaptim son kez
Ayy artk cok yoruldum. Hastaneye tasinmaktan nefes alamamaktan cati muayenesindenbnmde yrn sabah muayenem var her gidisimde doktor acikligin 3 olms 5 olms desin diye nasil dua ediyrm varya
Günaydın kızlarbugün doğum olacak malumunuz uyku tutmuyor 2de yattım 6da kalktım saatin geçmesini bekliyorum. 9da yatış yapılacak tetkik yapılıp anestezi görecek sonra da doğum inş. Allahıma şükürler olsun Masal'ıma saatler kaldı
Canim benimde akintim var hep doktor fitil verdi rahatlatir seni dedi.istersen doktoruna soyle yazar mutlakaBana doktor sebamedin genital bölge temuzleyicisini önermişti
Gebelik son dönem depresyonu diye bişey var mo acaba varsa o biziz:)Beni tarif etmissin sanırım :) herseyi kafama takar oldum kimseyle görüşmek istemiyorum arkadaşlarıma bile alınıyorum akşam çok bunaldim hemen namaza gittim dua ettim biraz daha rahatladım.niye böyle olduk yahu
Valla cnm oyle gozukuyo :)zeyzey3428 canım senin durumun nasıl ? Erken gelicek diye beklerken 40ı dokdurcak mısın yoksa:)
Allah razi olsn cbm snnde guzel haberlerini bekliyrx insallahİnş yarın ki kontrolde açılman artmış olur tatlım
Olabilir yoksa da artık sayemizde var :) bi gün çok iyi oluyorum öteki gün düşünmekten sikintidan başım ağrıyo :) bebisim de bundan etkilenmiyodur umarım :)Gebelik son dönem depresyonu diye bişey var mo acaba varsa o biziz:)
Saç boyası işini söylemen çok iyi oldu ben de son günlere doğru yaptiriyim diyodum birakmiyim sona o zaman Teşekkürler :)Günaydınn Kızlaaaaar, 10 da randevum var da biraz erken kalktım galiba :)))
Sezeryana hazırlık yazıları okudum dün, malum zorunlu olacak benimki. Saç boyama ağda işlerini araştırdım. Operasyondan bir hafta 10 gün önce yapın diyor. Benim tarihim inşallah 16 Haziran, bu nedenle haftaya salı falan yaptırayım diyorum, nedeni de açık olan kıl kökleri nedeniyle cerrahi yara yeri enfeksiyonunu engellemekmiş. Ek bilgi olarak yazayım dedim :)) Saç boyasına bişey dememişler onu son hafta yaparım, bitkiselle boyadım hep altıncı aydan sonra,sıcak uygulama ile yapıyorum amonyak falan olmadığı için başka türlü tutmuyor. Ondan sonracığım el tırnaklarımı kısa tutuyorum zaten, operasyona gitmeden de iyice kısaltmak istiyorum. Bugünkü planlama çalışmaları böyle, bakalım hangileri yapılabilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?