- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.741
Canım söylediğin şey sadece stajyer avukatlar için değil herkes için geçerli , yani bir kişi 2 kurumda tam gün Çalışıyor gösterilemez sistem çakışacağından otomatikman cezai işleme tabii tutulur, stajyer avukatlığın Sigorta'sı bittiğinde yeni bir başlangıç yapılarak Çalışıyor gösterilecek, neyse zaten muhasebeciniz bilir bunları :)
En son o uygulama kaldırıldı diye biliyorum , bende sürekli işçi çalıştırdığım için , bir personel benim işyerimde işe başladı 10-15 gün sonra eşi doğum yaptı , sigortadan faydalanmıştı ; önceden 120 gün Çalışır gösterildiğinde Sigortası kesilse bile bakınabilşyordy onu 30 güne düşürdüler ... Dediğim gibi muhasebecin bu konuda bilgi sahibidir.. Size gerekli yönlendirmeyi yapar diye düşünüyorum ...Stajyerlikteki sigortam cuma bitiyor dogum ise pazartesi iste sknti arada sure olmamasi hemen pazartesi babam bana sigorta yapmasi ve hemen bnm bundan faydalanmam mumkun mu
çalışmaya başladıktan sonra adlarına 30 gün primbildirimi ve ödenmesinden sonra sağlık yardımı almaya hak kazanırlar yaziyor da
Canim pzts yerine cuma olsan sezaryen ? Haftana ve doktoruna uyuyorsa.Metin bey de hastaneye sorun kabul ederlerse cumaya ben giris yaptiririm diyor da iste bakalim yarin belli olacak her sey babam da iste hemen pazartesi sigorta yapsa bana olur mu onu ogrenecek yarin staj uzatmayi sorduk olmuyo diyorlar ne cozum dusunduysek hep olmuyo cvbi aldik surekli bi sgk bi barolar birligi bi sosyal hizmetler bi medicana sureklo bi yerlere gidiypruz bi yerleri ariyoruz bi turlu cozum bulunamadi
Bi de bugun zaten bu stajyer avukat ssk sı dogumu kapsamiyodu dediler yeni bi sey daha cikti yani staj bitmemis dvm edio olsa da dogumda gecerli olmayacakti ssk diyolar iyice kafam karisti
Stajyer avukatlar baya magdur oluyor ya
Evet cnm haklısın aslında ben zayıf olmasını değil de bir haftada kilo almamasini takmistim hani sorun mu var die hersey allahtan Rabbim yardımcımız olsunCanım doktor bir şey demediyse çok kafana takma. Basküle koyup da tartmıyorlar sonuçta. Belli ölçümler sonucu tahmini kiloyu söylüyorlar. Ben memleketteki doktora gitmiştim 2150 demişti bir hafta sonra kendi doktoruma gittim 2090 gr demişti. O zaman benimki zayıflamıştı bu durumda :) yani demem o ki doktor sıkıntı görmediyse sen de kafana takma canım. Sağlıklı olsun da zayıf olsun. Nasıl bizler birbirimizden farklıyız bebişlerimiz de farklı.
En son o uygulama kaldırıldı diye biliyorum , bende sürekli işçi çalıştırdığım için , bir personel benim işyerimde işe başladı 10-15 gün sonra eşi doğum yaptı , sigortadan faydalanmıştı ; önceden 120 gün Çalışır gösterildiğinde Sigortası kesilse bile bakınabilşyordy onu 30 güne düşürdüler ... Dediğim gibi muhasebecin bu konuda bilgi sahibidir.. Size gerekli yönlendirmeyi yapar diye düşünüyorum ...
Canim pzts yerine cuma olsan sezaryen ? Haftana ve doktoruna uyuyorsa.
Seninkiler bulmuş bunuyo bence:)Ahahah fesatlığa bak :):):) hadi kız halaya benzer filan diye şakayla takılır da ismini değiştirmek fesatlık olmuş sanki biraz :) biz de kayınbabamın ismini koycaz ya kv ve görümce yanına bir isim daha ekliyor işte hüseyin emre filan gibi o nerden çıktı filan diyoruz seninki fesatlıktan değiştirmiş ama benimkilerin mantığını anlamadım :):):)
Benim doktorda aynı hatayı yaptı ilkinde mi yoksa 2. Sinde mi yanlış ölçtü anlamadım ama ben büyüdüğünü hissediyorum daha fena vuruyor tekmeyi afacan çok hareketli olunca mı yanlış ölçtü acaba :) haftaya diyecem biraz dikkatli ölçsün hatta başka doktora gidelim dedim de eşim kafamızı karıştırmayalım diyorBu son olcum tam olarak kac + kac iken fl kac cikti cnm?
Bnmki de bi tuhaf oldu bak 35+1 iken kilo 2.608 gr FL 7.23
37+1 iken kilo 3.22r gr FL 6.94
Boyu kisalmis yavrumun
Yıkama jeli kullanma demişti doktor bana canım. Ama.ben de acayip terlemeye başladım kendi kokumdan rahatsız oluyorum hamişlik mi yapıyo ki çünkü eskiden hiç böyle bi şikayetim yoktu.Kızlar ya benim akıntım kokulu
Her gün yıkanıyorum ama nafile
Kendimden inanılmaz rahatsız oluyorum
Enfeksiyon falanda çıkmadı
Bu genital bölge şampuanı kullanan var mı
Ya da bu akıntıyı azaltacak ya da kokusunu götürecek bi yöntem
Benim doktorda aynı hatayı yaptı ilkinde mi yoksa 2. Sinde mi yanlış ölçtü anlamadım ama ben büyüdüğünü hissediyorum daha fena vuruyor tekmeyi afacan çok hareketli olunca mı yanlış ölçtü acaba :) haftaya diyecem biraz dikkatli ölçsün hatta başka doktora gidelim dedim de eşim kafamızı karıştırmayalım diyor
Ya evet kilo aldığım için hemen terliyor bacaklarım koku geliyor burnumaYıkama jeli kullanma demişti doktor bana canım. Ama.ben de acayip terlemeye başladım kendi kokumdan rahatsız oluyorum hamişlik mi yapıyo ki çünkü eskiden hiç böyle bi şikayetim yoktu.
İlkinde oluşan çatlakların nasıl peki şu an canım? renkleri soldu mu? Benim bacağımın arkası çok kötü.
Çok kötü bişi ya Can'ım günlük ped kullanıyordum 2 haftadır onu da bıraktım belki ondandır diye amaMouse kullanma canm öyle şeyler bende aynı dertteyim ama sadece suyla yıkan bebeğede zararlı Allah korusun enfeksiyona çevirir az kaldı sabret
Kanala girmiş mi peki Can'ım bebişKızlar biz yine saatlerce yürüdük. Yürüdükçe kendimi daha dinç ve sağlıklı hissediyorum. Yalnız asıl amaç olan doğumu başlatmak konusunda maalesef hiç bir etkisini göremedim. Hala hiç doğuracak gibi değilim
Sağolasın canım. çok şükür inşallah hep de böyle gider. Hep korktuğum bir şeydi gelin görümce gelin kaynana kavgaları. Sonuçta eşimin ailesi o duruma düşmek istemem yani. evet keşke herkes anlayışlı olabilse insan olduğumuzu hata yapabileceğimizi dünyaya bir kere geldiğimizi kalp kırmanın gereksiz olduğunu hiç unutmasa. Ve hoşgörü en önemli şey sanırım. O olsa hiç problem kalmaz sanırım :) inşallah eşinin ailesiyle çok iyi değilsen de ilerde çok iyi anlaşacağın gelin ve damadın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?