2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Stajyerlikteki sigortam cuma bitiyor dogum ise pazartesi iste sknti arada sure olmamasi hemen pazartesi babam bana sigorta yapmasi ve hemen bnm bundan faydalanmam mumkun mu

çalışmaya başladıktan sonra adlarına 30 gün primbildirimi ve ödenmesinden sonra sağlık yardımı almaya hak kazanırlar yaziyor da

En son o uygulama kaldırıldı diye biliyorum , bende sürekli işçi çalıştırdığım için , bir personel benim işyerimde işe başladı 10-15 gün sonra eşi doğum yaptı , sigortadan faydalanmıştı ; önceden 120 gün Çalışır gösterildiğinde Sigortası kesilse bile bakınabilşyordy onu 30 güne düşürdüler ... Dediğim gibi muhasebecin bu konuda bilgi sahibidir.. Size gerekli yönlendirmeyi yapar diye düşünüyorum ...

Canim pzts yerine cuma olsan sezaryen ? Haftana ve doktoruna uyuyorsa.

Evet cnm haklısın aslında ben zayıf olmasını değil de bir haftada kilo almamasini takmistim hani sorun mu var die hersey allahtan Rabbim yardımcımız olsun

Canim zaten mantiken bakarsak su an ben 1 yildir ssk liyim zaten ssk bittiginde benim 90 gun + 10 gun halen daha sagliktan faydalanma hakkim olmali, o stajyer avukata uygulanmiyo diyen yanlis bilgi veriyo bence bize sen ne diyosun? Ya ne farkeder ki primimi ha baro birlik odemis ha ben bi yerde calisiyorum sonucta primim turkiye barolar birligi tarafindan odeniyor benim 1 yildir:)

Anlatabildim mi ki:))

Canim pzts yerine cuma olsan sezaryen ? Haftana ve doktoruna uyuyorsa.

Cuma gunu 37+5 oluyorum ne bileyim pazartesi bile bana erken geliyo aslinda 38+1 :) bi de cumartrsi foto cekimi yapacaktim ben daha of

Seninkiler bulmuş bunuyo bence:)

Bu son olcum tam olarak kac + kac iken fl kac cikti cnm?

Bnmki de bi tuhaf oldu bak 35+1 iken kilo 2.608 gr FL 7.23

37+1 iken kilo 3.22r gr FL 6.94

Boyu kisalmis yavrumun
Benim doktorda aynı hatayı yaptı ilkinde mi yoksa 2. Sinde mi yanlış ölçtü anlamadım ama ben büyüdüğünü hissediyorum daha fena vuruyor tekmeyi afacan çok hareketli olunca mı yanlış ölçtü acaba :) haftaya diyecem biraz dikkatli ölçsün hatta başka doktora gidelim dedim de eşim kafamızı karıştırmayalım diyor

Reactions: 9ay
Kızlar ya benim akıntım kokulu
Her gün yıkanıyorum ama nafile
Kendimden inanılmaz rahatsız oluyorum
Enfeksiyon falanda çıkmadı
Bu genital bölge şampuanı kullanan var mı
Ya da bu akıntıyı azaltacak ya da kokusunu götürecek bi yöntem

Yıkama jeli kullanma demişti doktor bana canım. Ama.ben de acayip terlemeye başladım kendi kokumdan rahatsız oluyorum hamişlik mi yapıyo ki çünkü eskiden hiç böyle bi şikayetim yoktu.

Kızlar biz yine saatlerce yürüdük. Yürüdükçe kendimi daha dinç ve sağlıklı hissediyorum. Yalnız asıl amaç olan doğumu başlatmak konusunda maalesef hiç bir etkisini göremedim. Hala hiç doğuracak gibi değilim

Baska doktora gitmek kafa karistirir evet :) dogduklarinda gorecez artik kac kilolar boylari kac :)

Yıkama jeli kullanma demişti doktor bana canım. Ama.ben de acayip terlemeye başladım kendi kokumdan rahatsız oluyorum hamişlik mi yapıyo ki çünkü eskiden hiç böyle bi şikayetim yoktu.
Ya evet kilo aldığım için hemen terliyor bacaklarım koku geliyor burnuma
Hamileliğin etkisi var sanırım ya çok fazla da akıntı yapıyor herhalde hamilelik .
Benim önceden de vardı acanım ama adet dönemime yakın oluyordu

Mouse kullanma canm öyle şeyler bende aynı dertteyim ama sadece suyla yıkan bebeğede zararlı Allah korusun enfeksiyona çevirir az kaldı sabret
Çok kötü bişi ya Can'ım günlük ped kullanıyordum 2 haftadır onu da bıraktım belki ondandır diye ama
Neyse artık doğumdan sonra geçmezse bakarız bi çaresine
Genital şampuan alacaktım ama kalsın artık şimdilik

Kanala girmiş mi peki Can'ım bebiş

R r0s3n maşallah ama eşinin ailesi anlayışlı mütevazı insanlar belli sen de çok uysalsin ne güzel denk gelmissiniz keşke herkes öyle olabilse
Sağolasın canım. çok şükür inşallah hep de böyle gider. Hep korktuğum bir şeydi gelin görümce gelin kaynana kavgaları. Sonuçta eşimin ailesi o duruma düşmek istemem yani. evet keşke herkes anlayışlı olabilse insan olduğumuzu hata yapabileceğimizi dünyaya bir kere geldiğimizi kalp kırmanın gereksiz olduğunu hiç unutmasa. Ve hoşgörü en önemli şey sanırım. O olsa hiç problem kalmaz sanırım :) inşallah eşinin ailesiyle çok iyi değilsen de ilerde çok iyi anlaşacağın gelin ve damadın olur.

Mouse bence de şimdi alma öyle şeyler canım. Sık sık çamaşırını değiştir, su ile yıka her tuvaletten sonra yeter.

Benim bebiş kanala girmemiş malesef. Girsin diye yürüyorum ama zannetmiyorum henüz girdiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…