2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
huriye048 hayırlı bir doğum diliyorum masal bebek annesine annesi de ona kavuşacak ne güzel darısı başımıza :) emy0364 sendeki enerjiden istiyorum bende karikatür çok güldüm :) burası o kadar sıcak ki cama yapışan sinek gibiyim :)

Cmm bence doktorla konuş suni sancı ile kaç saat bekletecek seni bazen suni sancı verip 10 15 saat bekletip sonra açılma yok diyip sezeryana alinabiliyo sende ne kadar sancı da kalmak istersin onu düşün ona göre bi olan yap

selam kızlar. 36+4 günlük hamileyim. bebeğim dünkü ölçümlerde 2600 ve 47 cm çıktı. yaklaşık 1 hafta da küçük görünüyor. sizce bir problem yaşar mıyım?
Canım bende 36₺5 te 2 gün önce gittim 2600 gr dedi , doktoruma göre bu iyi bir haber, 39 a kadar durur , tüm Gelişimini tamamlar , dikişlerde patlama olmaz dedi ... Ilk zamanlar bende üzülüyordum ama napayım , benlik birşey yok hergun yumurta yedim 3 ay , alerji oldum , herşeyi yiyorum son 3 aydır , bana kilo olarak geri döndü , bende dünden beri eskisi gibi az yemeye başladım ... Bazı Arkadaşlara bakıyorum hiç dikkat etmemesinde rağmen 3.5 oluyor , Allah vergisi bu birazda sağlıklı olsunlarda süt fabrikaları üretime geçer :))) doyururuz bol bol :)))

Bilemezko doktor nereden bilsin acilmam ilerlermi ilerlemezmi. Suyum az oldugu icin suanda bana bunu soyluyor zaten gecen hafta suyum cok iiydi. Bu hafta azalmis 15 gun daha durmaz dedi. Sancim gelmesi lazim ama daha 15 gun var benim normal dogurma tarihime. Snci gelmesi icin bisiler yapmam lazim

Cnm mesela benim.bi arkadaşıma 4 saat sancı verildi ilerleme durumuna baktı doktor daha fazla sancı vermeyelim dedi demekki anlaşılıyor gidisattan bende buna dayanarak söyledim

Canim benimlecayni tarih dogumun. Acilma icin biseyler bulursan banada bilgi verirmisin valla arastirmadigim sey kalmadi. Bendede hic acilma yokm hafiften olsun istiyorumki dogum basladiginda cok zorlanmiyim

Cnm mesela benim.bi arkadaşıma 4 saat sancı verildi ilerleme durumuna baktı doktor daha fazla sancı vermeyelim dedi demekki anlaşılıyor gidisattan bende buna dayanarak söyledim
Sanci vermeue basladiginda zaten anlar ama suanda bana diyemezki sanci jic vermiyim sen acilmazsin bosuna cekme diye once bi denemesi lazim. Yani mecburen giricem sanciya gormek icin

Canim benimlecayni tarih dogumun. Acilma icin biseyler bulursan banada bilgi verirmisin valla arastirmadigim sey kalmadi. Bendede hic acilma yokm hafiften olsun istiyorumki dogum basladiginda cok zorlanmiyim
Gecen hafta bendede hic aciklik yoktu bolbol yuru dedi cok yurumedim ama 1 cm acilmisim. Acilma olmazsa dogum zormu olur dedim hayir dedi onceden acilma olmasi ekstra iyi birseydir dedi ama ssncin girince zaten sen acilmaya baslicaksin dedi 5 dk da 5 cm acilma bile olabiliyor endiselenme dedi. Acilmasinda degilim sanci gelsede baslasa biran once.

İşte normal doğumun belirsizlikleri insanın kafasını yormaya yetiyor :) 38 hafta 9 aya tekabül ediyor zaten canım. O yüzden doktorunun dediği doğru sayılır. İnşallah kendi sancın gelir de öyle doğurursun canım.

Sanci vermeue basladiginda zaten anlar ama suanda bana diyemezki sanci jic vermiyim sen acilmazsin bosuna cekme diye once bi denemesi lazim. Yani mecburen giricem sanciya gormek icin
Yok sanciya zaten gireceksin benim demek istediğim şey şu kimi doktor çok ilgili olup bakıyo eğer gidişat açılma olacak gibiyse bekliyo kimi de açılma çok ilerlememesine rağmen saatlerce sancı cektriyo ama zaten sen normal yapmak istiyosun sanciya giricem diyosun karar vermissin aslında

Hadi kolayca kavuşun inş. belki de çoktan kavuştunuz

Doktorum neyseki çok iyi. Bugun dedim hocam risk varsa suyun azalmasi kotu bi durumsa alin sezeryana dedim. Hayir tatlim sorun yok dedi sadece gun asiri gel goriyim nst ni dedi nst de kotu bsy gorursem zaten hemen alirim dedi. Alt muaynen harikaa seni kesinlikle once normal denerim zaten her turlu dedi.

Bilmiyorum canım neden böyle oldu enerji patlaması yaşıyorum , sabah eşim diyor , avını bekleyen Avcı gibisin ben kendimi kurtarayım bari deyip paldır küldür işe gitti Adam'ı elimden kaçırdım Bü müddet Çerez falan yemeyeyim ben burası kışın ısınmaz ama Yazında yayla gibidir :) zaten Yazın afyondan Kuşadası'na Marmaris'e 3-5 ay kalmaya giden zihniyeti hiç anlamam zaten :)) Allah Akdeniz güzergahlarında yaşayanlara sabır versin ...

Ay ne güzel valla benim de gezesim var aslında hem hava sıcak hem yürümek iyi gelmiyo bana .anlayacaģin hem kel hem fodulum :)

Pazartesi sezaryenim var ya benim cok cazip geliyo artik bi an evvel bebise kavusmak bu agrilardan kurtulmak

Ama 38+1 oluyorum o gun erken mi ouyor acaba diye kafayi cook takiyorum

bende de vardi ayni şikayet doktor vajinal şampuan verdi

tabiki de öyle ama işte insan üzülüyor

Şampuanlar yasak hele bebğib aşağı indiği hu dönemdd.. Rahim ağzın açılıyor gneişligor bu komular bormal. Lphuslaıkla birlikte kaybolacak üzülme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…