2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Sağol cnm ben yanından akışı yavaşlıyor ondan kilo almıyor bebekler diyolar ya ondan şüphelendım ama doktor da bişey demedi dediğin gibi İnşallah sağlıkla kavusuruz bebislere
 
Ay cnm inşallah çok sağol çok moral verdin
 
Aaaaaa çok kötü denk gelmiş canım. Metin bey ne dedi bu duruma? Yaparlar vs dedi mi? İnşallah gıcıklık çıkarmazlar. Stajı uzatamıyor musun acaba? Babanın yanında yapıyorsun ya tarihi farklı gösterme filan olmuyor mu ya da biter bitmez babanın yanında çalışmaya başlamış gibi yeni sigorta başlamıyor mu? Öyle bir şey oluyorsa sigorta işini halleder öyle sezeryan olursun. Birkaç gün sonraya alırsın olmazsa sezeryanı. Sezeryan 3000se normal ne kadar acaba. Ayyy paraları döktük resmennn
 
Ahahah fesatlığa bak :):):) hadi kız halaya benzer filan diye şakayla takılır da ismini değiştirmek fesatlık olmuş sanki biraz :) biz de kayınbabamın ismini koycaz ya kv ve görümce yanına bir isim daha ekliyor işte hüseyin emre filan gibi o nerden çıktı filan diyoruz seninki fesatlıktan değiştirmiş ama benimkilerin mantığını anlamadım :):):)
 

Metin bey de hastaneye sorun kabul ederlerse cumaya ben giris yaptiririm diyor da iste bakalim yarin belli olacak her sey babam da iste hemen pazartesi sigorta yapsa bana olur mu onu ogrenecek yarin staj uzatmayi sorduk olmuyo diyorlar ne cozum dusunduysek hep olmuyo cvbi aldik surekli bi sgk bi barolar birligi bi sosyal hizmetler bi medicana sureklo bi yerlere gidiypruz bi yerleri ariyoruz bi turlu cozum bulunamadi

Bi de bugun zaten bu stajyer avukat ssk sı dogumu kapsamiyodu dediler yeni bi sey daha cikti yani staj bitmemis dvm edio olsa da dogumda gecerli olmayacakti ssk diyolar iyice kafam karisti

Stajyer avukatlar baya magdur oluyor ya
 
Canım doktor bir şey demediyse çok kafana takma. Basküle koyup da tartmıyorlar sonuçta. Belli ölçümler sonucu tahmini kiloyu söylüyorlar. Ben memleketteki doktora gitmiştim 2150 demişti bir hafta sonra kendi doktoruma gittim 2090 gr demişti. O zaman benimki zayıflamıştı bu durumda :) yani demem o ki doktor sıkıntı görmediyse sen de kafana takma canım. Sağlıklı olsun da zayıf olsun. Nasıl bizler birbirimizden farklıyız bebişlerimiz de farklı.
 

Evet resmen fesatlık ya rahmetli kardesimin ismini koymami kiskaniyor yuh ya ne deyim bu es ailesinden birileri moralimi bozmasa boyle ozel gunlerde olmaz yani ille bir sey olacak

Normalde gelinler kp ismi yanina bi isim daha olsun dye tutturur kv ler kabul etmez szde de tam tersi :)

Ya snn kp vefat mi etti etmedi mi ben anlamadm vefat etti dye onun ismini koyuyosunuz dye biliyodum ee dogum sonrasi kv kp gorumce kaalacak diyosun kp sag mi dgl mi snn ben anlamadim
 
Amaaaan çok karışmış :) eee peki normal sigorta başlatıldığında onun için de belli bir süre istemiyorlar mıymış? Ssk ssk değil mi ya orada stajyerlik ssk sı mı yazıyor. Fark ne ki yani.
 
Evet biz de tam tersi biz illa koyalım diyoruz resmen :):) insanlar da şaşırıyormuş kendilimizden koyuyoruz diye :) Sağ canım Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin. Eşim taaaa biz lisedeyken derdi bir gün oğlumuz olunca babamın adını koyalım diye. Hiç itiraz etmedim ben de :) kp i sevmeseydim belki durum farklı olabilirdi bilmiyorum :):)
 
Amaaaan çok karışmış :) eee peki normal sigorta başlatıldığında onun için de belli bir süre istemiyorlar mıymış? Ssk ssk değil mi ya orada stajyerlik ssk sı mı yazıyor. Fark ne ki yani.

Evet epey karisik yanii babam bana hemen pazartesi sigorta yapsa belli bi sure gecmesi gerekmiyo mu mesela ne bileyim prim yatmasi gerekiyo diye biliyorum bi sure

Bizim sigortayi turkiye barolar birligi yapiyor o nedenle farkli oluyormus

Ssk min dogumu kapsamamasi kadar sacma bir sey yok eger oyle bir sey varsa cumadab giris yapmak da fayda etmeyecek

Bir de barolar birliginin konya medicana ile anlasmasi var ama prof doktorlari kapsamiyor
 

Kp yi seviyosun ya ondan ismi hos geliyo sana ben mesela oglum olsa kpnin ismini koydurmam:) buyuk konusmayayim da esim de istemez o da babasina hep kirgin cunku cocuklugundan beri:)
 
Kııız her avantajı kıl payı kaçırıyorsun sanki. Bence belli bir süre ödeme yapılmış olması gerekir bence çünkü kabul olsa eşine yapılınca da kabul olurdu diye düşünüyorum. Aslında hastane istese bir şekilde kılıfına uydurur da :)
 
Kp yi seviyosun ya ondan ismi hos geliyo sana ben mesela oglum olsa kpnin ismini koydurmam:) buyuk konusmayayim da esim de istemez o da babasina hep kirgin cunku cocuklugundan beri:)
O da hiç ismim konulsun vs diye böbürlenmedi belki bunun da etkisi olmuştur bende. Hep soranlara dedesinin değil peygamber efendimizin torunun ismi deyin ahlakını ondan alsın dedi. Yani başkalarına benim adımı koyuyorlar vs diye hava yapmadı :) mecburmuşuz gibi bir durum olmadığı için itiraZ etmedim belki de. Çünkü eşim tek erkek ve bebeğim ilk torun olacak inşallah. O yüzden başkası olsa belki benim adımı koyun vs diye çekişebilirdi :)
 
R r0s3n aynen hazırlıklı gitcem zaten eşimi bekliycez şehir dışından gelcek ama pzt nede atabilir ama atmasn yaa millet oruç oruç benle uğraşmasın
Eeee önce neden bakmıyor ki belki uygun değil ona göre sezeryan ayarlanır. Doğum başlayıp sancı çektikten sonra aaaa uygun değilmiş sezeryan yapalım demesi değişik geldi :)
 
R r0s3n yok canm öyle yapmıyo önce bakacak uygunsa açılma veya yumuşama varsa suni sancı verecek ama değilse sezeryana alacak. Ama o zmana kadar su veya kanama yada sancı olursa önce bakarız ona göre karar veririz dedi. Sezeryana çok karşı bi dr. Açıkcası buda işime geldi benm normal istiyorum çnkü cuma bakacak belki pzt atarm dedi ama bende onu istemiyorum aman Rabbim ne verirse hayırlı versin sağlıklı doğsunlarda doğum şekline takılmıyorum normal olursa fena olmaz tabi
 
Canım söylediğin şey sadece stajyer avukatlar için değil herkes için geçerli , yani bir kişi 2 kurumda tam gün Çalışıyor gösterilemez sistem çakışacağından otomatikman cezai işleme tabii tutulur, stajyer avukatlığın Sigorta'sı bittiğinde yeni bir başlangıç yapılarak Çalışıyor gösterilecek, neyse zaten muhasebeciniz bilir bunları :)
 
Şanslısın artık böyle doktor bulmak zor :):) hayırlısı olsun inşallah canım. Normal olursa çok iyi tabi de olmazsa da yapacak bir şey yok sağlıklı doğsunlar da :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…