- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.821
Canım yalnız sen hamilelik takvimine göre şu an 36₺0 sın...tabiki de öyle ama işte insan üzülüyor
Yorulduğumda yürürken bacak aram batıyor zor adım atıyorum özellikle sol bacağıma yakın taraf. Kalça kemiklerim bacaklarım sızlıyor. Sürekli değil ama. Bacaklarımı filan ağrısı geçsin diye yumrukluyorum resmen :):) nasip belli olmaz bir anda sancın tutuverir :) bi bakmışsın minik prenses kucağında :)
Ayni durumdayz cnm bnde son gunlerimi bkliyrmKızlar selamm. Şimdi kontrolden geldim 38+5 olduğum zannediyodum ama doktorum 9 ay 10 gün bitti 15 gün uzatmalar başladı dedi. Bebeğin suyu azalmış riskli bir durum yok bu kötü birşey değil dedi. Ama 15 gün dayanmaz dedi 1 hafta falan veriyorum ben dedi. Normal doğum istemiştim en baştan onu bekliyoruz ama sancı falan yok bende. Nst de sancım çıktı. Gün aşırı kontrole çağırdı 1 cm açılman var alttan muaynen çok iyi normal doğuma çok müsaitsin dedi. Artık kontrollere sabah erken aç karnına gel nst bozulursa hemen alabilirim doğuma dedi. Ama alt muaynen çok iyi o yüzden suni sancıyla normali denerim sonuna kadar ama olaki açılman olmazsa sezeryana alırım dedi. Off dua ediyorum sancım gelsin diye. Gerçi suni sancıdanda korkum yok ama baksanıza ne olacağı belli belirsiz gibi birşey. Suni sancı neden kötü dedim acılma olmayabiliyor ve boşuna çekmiş olup sezeryana alınabiliyosun o yüzden dedi. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.
Bnmde karnimda yoktu bi gecde sancilaninca sabahamosmor yarikla uyandm :)kızlar kısa süre önce çatlağım yok demiştim ya sonunda yanlarda leğen kemiklerinin çıkıntısının olması gereken yerde var sol da. birde solda yine yandan karnın başladığı yerde kenarında yani başlamış küçük. sağda da küçücük aynı noktalarda başlangıç var. karnın ortalrında ve altta henüz yok. muhtemelen bu mesajdan sonra olacak :)))) amaan biz çatladık valla karın ne yapsın
Aynen katiliyorum :) bn cikaramicamen sona kalacak o :))))
Benimde aynı yerler çatladı karnımın çatlamasından çok korkuyorum ya neydik ne olduk :))kızlar kısa süre önce çatlağım yok demiştim ya sonunda yanlarda leğen kemiklerinin çıkıntısının olması gereken yerde var sol da. birde solda yine yandan karnın başladığı yerde kenarında yani başlamış küçük. sağda da küçücük aynı noktalarda başlangıç var. karnın ortalrında ve altta henüz yok. muhtemelen bu mesajdan sonra olacak :)))) amaan biz çatladık valla karın ne yapsın
Anladim canim tesekkurler.bende sordum doktora acilma olmamasi kotu biseymi diyr hayir degil olmak zorunda degil dedi ama onceden olsa rahat ederim. Yoksa dogum olsun istemiyorum sua sende qcele etme 40 haftasini doldurmasi senin icin avantaj aslinda. Biliyorum bian once sewmek istiyoruz ama onlar icin ne kdr kalsa bizimle avantaj.bende yaramaz oglum habire ayagini sag tarafima dayadigindan topuklarini ayaklarini seviyorum.disardan bakildiginda herkes goruyo ordaki minik topugu. Onunda hosuna gidiyo galiba:)))Gecen hafta bendede hic aciklik yoktu bolbol yuru dedi cok yurumedim ama 1 cm acilmisim. Acilma olmazsa dogum zormu olur dedim hayir dedi onceden acilma olmasi ekstra iyi birseydir dedi ama ssncin girince zaten sen acilmaya baslicaksin dedi 5 dk da 5 cm acilma bile olabiliyor endiselenme dedi. Acilmasinda degilim sanci gelsede baslasa biran once.
Yok cnm erkn dgl tam 9 ay :) hyrlisi olsn insallahPazartesi sezaryenim var ya benim cok cazip geliyo artik bi an evvel bebise kavusmak bu agrilardan kurtulmak
Ama 38+1 oluyorum o gun erken mi ouyor acaba diye kafayi cook takiyorum
Hic tklif etme bnce :) bkle vakti saati var hrseyinkızlar benim geçen hafta açılmam 2cm idi. bu salı yine randevum var. doktora kendim teklif etsemmi suni sancıyla deneyelim diye. çünki çok bunaldım boyle
Küçük falan değil Can'ım kilosu çok iyi doktorun ne dediyse güven kafanı karıştırma hiçselam kızlar. 36+4 günlük hamileyim. bebeğim dünkü ölçümlerde 2600 ve 47 cm çıktı. yaklaşık 1 hafta da küçük görünüyor. sizce bir problem yaşar mıyım?
Ay ne kadar cesaretlisiniz ben çok korkardım suni sancı almaktan Heralde niye bu kadar ödleğim yaSanci vermeue basladiginda zaten anlar ama suanda bana diyemezki sanci jic vermiyim sen acilmazsin bosuna cekme diye once bi denemesi lazim. Yani mecburen giricem sanciya gormek icin
genel olarak suyu, plasentası, kan akımı iyi ise bence çok sorun olmaz gibi. dr söylerdi bi sorun görseydi. bi dahaki kontrolünde bakar zaten kilo alımı nasıl iyimi diye.selam kızlar. 36+4 günlük hamileyim. bebeğim dünkü ölçümlerde 2600 ve 47 cm çıktı. yaklaşık 1 hafta da küçük görünüyor. sizce bir problem yaşar mıyım?
Erken değil Can'ım benim uzman doktorum Da 38+1 2 gibi almak istedi Bn istedim 6hazirazı beklemeyi ama sen takacaksan kafaya bekle biraz dahaPazartesi sezaryenim var ya benim cok cazip geliyo artik bi an evvel bebise kavusmak bu agrilardan kurtulmak
Ama 38+1 oluyorum o gun erken mi ouyor acaba diye kafayi cook takiyorum
Söyleme bence Can'ım daha Zaman'ımız var bekle biraz suni sancı ağrılıymış biraz öyle diyorlarkızlar benim geçen hafta açılmam 2cm idi. bu salı yine randevum var. doktora kendim teklif etsemmi suni sancıyla deneyelim diye. çünki çok bunaldım boyle
Doğacak lar canım da kilo alıyorlar durdukça. Ben artık 1 gram almasını dahi istemiyorumSöyleme bence Can'ım daha Zaman'ımız var bekle biraz suni sancı ağrılıymış biraz öyle diyorlar
Hem sonuçta o Bebek er y ada geç doğacak Zaman'ını bekle
Bende sabırsızlanıyorum ama yapacak bişi yok :))
Bu sicaklarda cok bunaldim o yuzden bi fikir alim dedim sizden. Bekliyim en iyisi biraz dahaHic tklif etme bnce :) bkle vakti saati var hrseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?