2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Sorma çatı ağrısı bende iki haftadır var. Zonkluyor. İsimiz zor anne olmak zor :) allah sağlıkla kucaklarimiza almak nasip etsin inşallah. Bacaklar agrir çatı ağrır bel ağrır :) agirmadik bir yanimiz kalmadi... Allah kolaylık versin bizlere hayırlı doğumlar nasip etsin :) inşallah bekledigim minik prenses i hemen kucağıma almak inşallah annesini fazla bekletmez.

kızlar kısa süre önce çatlağım yok demiştim ya sonunda yanlarda leğen kemiklerinin çıkıntısının olması gereken yerde var sol da. birde solda yine yandan karnın başladığı yerde kenarında yani başlamış küçük. sağda da küçücük aynı noktalarda başlangıç var. karnın ortalrında ve altta henüz yok. muhtemelen bu mesajdan sonra olacak :)))) amaan biz çatladık valla karın ne yapsın

Ayni durumdayz cnm bnde son gunlerimi bkliyrm

Bnmde karnimda yoktu bi gecde sancilaninca sabahamosmor yarikla uyandm :)

Benimde aynı yerler çatladı karnımın çatlamasından çok korkuyorum ya neydik ne olduk :))

Anladim canim tesekkurler.bende sordum doktora acilma olmamasi kotu biseymi diyr hayir degil olmak zorunda degil dedi ama onceden olsa rahat ederim. Yoksa dogum olsun istemiyorum sua sende qcele etme 40 haftasini doldurmasi senin icin avantaj aslinda. Biliyorum bian once sewmek istiyoruz ama onlar icin ne kdr kalsa bizimle avantaj.bende yaramaz oglum habire ayagini sag tarafima dayadigindan topuklarini ayaklarini seviyorum.disardan bakildiginda herkes goruyo ordaki minik topugu. Onunda hosuna gidiyo galiba:)))

kızlar benim geçen hafta açılmam 2cm idi. bu salı yine randevum var. doktora kendim teklif etsemmi suni sancıyla deneyelim diye. çünki çok bunaldım boyle

selam kızlar. 36+4 günlük hamileyim. bebeğim dünkü ölçümlerde 2600 ve 47 cm çıktı. yaklaşık 1 hafta da küçük görünüyor. sizce bir problem yaşar mıyım?
genel olarak suyu, plasentası, kan akımı iyi ise bence çok sorun olmaz gibi. dr söylerdi bi sorun görseydi. bi dahaki kontrolünde bakar zaten kilo alımı nasıl iyimi diye.

Pazartesi sezaryenim var ya benim cok cazip geliyo artik bi an evvel bebise kavusmak bu agrilardan kurtulmak

Ama 38+1 oluyorum o gun erken mi ouyor acaba diye kafayi cook takiyorum
Erken değil Can'ım benim uzman doktorum Da 38+1 2 gibi almak istedi Bn istedim 6hazirazı beklemeyi ama sen takacaksan kafaya bekle biraz daha

kızlar benim geçen hafta açılmam 2cm idi. bu salı yine randevum var. doktora kendim teklif etsemmi suni sancıyla deneyelim diye. çünki çok bunaldım boyle
Söyleme bence Can'ım daha Zaman'ımız var bekle biraz suni sancı ağrılıymış biraz öyle diyorlar
Hem sonuçta o Bebek er y ada geç doğacak Zaman'ını bekle
Bende sabırsızlanıyorum ama yapacak bişi yok :))

Sabah 8 den beri temizliğe gelen kadınla beraber hiç oturmuyorum minnosum kanala girsin diye çok hareket ediyorum ama yok hala aynı yerden ayak sevdiriyoruz anneye.33. Haftada nerdeyse doguruodum 39 da dogurayım diye uğraşıp dua ediyorum ya. Nasıl kanala gircek bu minnoşlar

Doğacak lar canım da kilo alıyorlar durdukça. Ben artık 1 gram almasını dahi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…