2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen o da cok agriliymis duyduguma gore. Ama napiyim bazen sabirsizlanmiyo degilim sicaklardan dolayi. En iyisi biraz daha bekliyim. Benim kiz da cok nazli cikti canim. Bu arada ben hafta da bir gidiyorum kontrollere. Sizde de mi oyle?

Kızlar bende çok korkuyorum yaa sona yaklaştıkça normal doğum istiyorum doktorda bebek 10 gün önden gidiyor iri bi bebek olcak diyor

Aynen o da cok agriliymis duyduguma gore. Ama napiyim bazen sabirsizlanmiyo degilim sicaklardan dolayi. En iyisi biraz daha bekliyim. Benim kiz da cok nazli cikti canim. Bu arada ben hafta da bir gidiyorum kontrollere. Sizde de mi oyle?
Benim doktor pek rahat hep 3 haftada bir gittim en son gittiğimde de 10 gün sonraya yatış verdi sezaryen için :) doktorum Bi Garip Nst ye hiç girmedim

Bende sizdenim kizlar durumlarimiz ayni :)
Evet tatlim senle de ayni durumdayiz ozellikle alisverislerde hep ayni seylerw bakiyoruz zeyzey3428 acele etme canim gununu bekler insallah bunaldik hepimiz farkindayim ama bebisler icin en iyisi gunlerini doldurmalari. Senin bak acilmanda var ne guzelm benimde sole 3 cm falan acikligim olsada beklesem 40i doldurmayi. Ben raziyim bu skntilari cekmeye

Kızlar bazen bacaklarım kıpkırmızı oluyor. Az önce yemek hazırlarken bir kaşınma geldi bacaklarıma baktım kıpkırmızı olmuş bazı yerler de parmakla basılmış gibi beyaz beyaz benekti. Nedir ki bu?

Bende çok bunalıyorum Can'ım ne gecem rahat ne gündüzüm yatakta her dönüşümde inleyerek dönüyorum eşim masaj yapıyor öyle tekrar uykuya dalabiliyorum
Yani sadece ben değil eşimde uyuyamıyorum ama onlar için değer
:)) benimde haftalık kontrolüm var Can'ım her hafta nst ye giriyorum birde

Kanala girdiğini biz anlayabiliyor muyuz?

Benimki de genelde öyle artık. Eskiden sabahları normal ayaklarımdı. Artık unuttum ayaklarım nasıldı :) gün içinde yüksekte tutuyorum ayaklarımı biraz iyi geliyor ama tamamen inmiyor tabi.

Anladım canım hamur isi yedim dun ondan sisti davul olmuşlar iki gündür geçmedi. İnmiyo aynen. Dogurana kadar boyle sanırım. Cekicez mecbur galiba :)

Dun biraz hamur isi filan yedim ondan sisti sanırım benimde

Aynen benim ayaklarda poğaça gibiyukarda tutmaya çalışıyorum gün içinde.

Benim hamurişi tuzludan değil de ayakta kaldımmı çok şişiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…