2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
30.cüz ABESE SURESİ 18-19-20.ayetler
16.cüz MERYEM SURESİ 23-24-25-26
30.cüz İNŞİRAH SURESİ
26.cüz FETİH SURESİ
23.cüz YASİN SURESİ

SElam kızlar doğuma yaklaştığımız şu günlerde okumamız gereken ayet ve sureşer bınlarmış. hurmaya ve suya okuyup cantanıza atabilirisiniz. Abese suresi 20.ayet SÜMME SEBİLA YESSARAH sancılar başlarken mutlaka söyleyin ve Rabbi yessiri.

Benim doktor pek rahat hep 3 haftada bir gittim en son gittiğimde de 10 gün sonraya yatış verdi sezaryen için :) doktorum Bi Garip Nst ye hiç girmedim
Seninki de cok rahatmis ozaman desene. Nst aslinda cekilmesi lazimdi, bende oyleydi yani. Ama acikliga bakmio inslh bu sefer bari bakar. Bide benimki dogum belirtileri olursa aramana gerek yok beni dio acile gidersin onlar dogum olursa ararlar oyle gelirim diyo. Bakalim benim dogum seklim nasil olcak :) normal istiyorum ama dayanamazsam sezeryan olurum

Nerdeyse son haftamiz artik cok az kaldi dayancaz mecburen hem zaten dogumdan sonrada uyuyamicaz ki emzirmekten. Bunlar bize alistirma oluyo.

Sanci baslarken bol bol insirah suresini okurum ben artik onu ezbere biliyorum bu surelerin arasindan. Banada teyzem demisti sanci cekerken bol bol insirah suresini oku diye.

Dimi ya hamur isi filan alakası yok söylüyorum kimse dinlemiyo etrafimdakiler tuz hamur isinden diyor. Benimde ayaklarim aciyor sislikten artik.

Doktoruna güven sen normal doğum en güzeli evet ama ben 40+0 ı geçirmeme taraftarıyım

Maşallah canım, bebeği aldıktan sonra hafif anestezi verirler mi yoksa hep uyanık mıydın, ne kadar sürdü dikişler :)) tam ahret soruları
Canim kusura bakma yogunluktan giremedim siteye cevap yazamadim sana. Anestezi vermiyolar ama bende halsizlik yapti bebegi cikardiktan sonra dikis atilirken biraz midem bulandi uykum geldi zaten soyledim hemen ilac verdiler. 10-15dk falan surdu galiba oda en fazla zamani pek anlamiyosun yani orda. Buarada gecmisi okuyamadim dogum yapmissindir belki

Merhaba kızlar bugün muayene oldum. Ilk çatı muayenemi de oldum. Uyarıcı olsun diye uzun tuttu doktor. Doğumu başlatmak için. Bebeğimin suyu azalmış yine. Sabaha yatışım yapılacak. Suni sancı verilecek. Ebe sabaha kalmayabilir dedi. İnşallah. Bi de Yiyebildigin kadar ye de gel dedi ebe :) . dualarinizi bekliyorum. Hepinizi öpüyorum.

Hayirlisi olsun insallah cabucak kucagina alirsin bebisini :)

Doktor daha önceki bebekleri kaç kg doğurdugumu sordu. Ilki 2800 ikinci 3500dedim. Ben de bebek kanala inmiş mi diye sordum. Çok yuksekte değil dedi. Oglumda ebe dışardan kanala sokmuştu dedim. O nasıl oluyo dedi. Ben de beni çatalda yan çevirip karnımi eliyle itti 5dk sonra doğmuştu dedim. Haftasonu sınavlarım var dedim ondan sonra bebeğin suyunun azaldığıni söyledi. Tabi ki bebegimin sağlığı daga önemli. Suyunun yine azaldığını duyunca içim sıkıldı nstde esnedim az ağladım. Nefesle kendimi sakinlestirmeye çalıştım. Simdi iyiyim ama yorgunum. Dinlenmem lazım

Hayırlısı olsun inşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…