2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin. Kolay bir doğum olur inşallah. Hiç açılman var mı? Benim doktorum açılma olmadan suni sancı vermem diyor ama ben suni istiyorum

Canım aynen ben de bütün gün egzersiz, akşamları bacaklarımı aça aça yürüyüş, pilates topundan inmiyorum valla ama yok karnım hala yukarıda. Aşağıya baskı falan da yok. Fakat sanki karnım biraz daha dışarı çıktı gibi. Yada büyümeye devam ediyor ondan :)

Anladım canım hamur isi yedim dun ondan sisti davul olmuşlar iki gündür geçmedi. İnmiyo aynen. Dogurana kadar boyle sanırım. Cekicez mecbur galiba :)
Yaklaşık bi saattir ayaklarımı havaya diktim yatıyorum baya indi ödemler :):) eski ayaklarım bileklerim geri geldi resmen özlemişim moral oldu :):)) azıcık dolaşınca yine şişecek ama olsun :)

Hareketleri hep aynı. Aynı yerden ayaklarını tutup seviyorum hickırıgi da aynı yerde. Girse değişir heralde pozisyonları diye düşünüyorum canim
Kanala girdi mi nasıl oluyor bilmiyorum ama benimki biraz aşağı indi sanırım artık. Önce kıpırtılar kaburgamın altında olurdu şimdi göbek deliğime yakın. Gerçi akşama doğru aşağı iniyor. Yattığımda yine yukarı kayıyor sanki :) ayy ne bilim düşün düşün ne zormuş anne olmak :) önce aman erken doğmasın dedik şimdi de Nasıl doğurcaz diye uğraşıyoruz öyle. Evde klozeti bıraktım normal tuvaleti kullanıyorum gündüzleri. Merdiven inip çıkıyorum. Otur kalk yapıyorum. İnşallah faydası olur. Herkes haftasına geldi bir türlü doğuramadı ben de şimdiden başladım o yüzden:):)

Ayy normal doğum bekleyenler niye bir türlü olmuyor ki herkes aynı durumda galiba açılma sancı yok kimsede sanırım. Daha zamanı gelmedi demek ki. Çevremde normal doğum yapanlar 41de yapmış genelde. Sizin bebişler de o zamanı bekliyor herhalde. Bakalım benimki ne kadar bekletecek :/

Ben bi yazı okumustum canım hormonlu yiyecekler ve gıdalar doğum lari geciktiriyormus bide üstüne radyoson verioz

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun inşallah

Canim bi kolaylıkla al inşallah miniğini kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlısı olsun inşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına

İnşallah kızlar hepimiz. Ben 41.haftadayim. Takvim de kalkmış kendiliginden tabi. Muayeneden beri ağrı ve adet sancısı gibi şeyler var.

Ben bi yazı okumustum canım hormonlu yiyecekler ve gıdalar doğum lari geciktiriyormus bide üstüne radyoson verioz
Aynen canım eskiden her şey normal doğal olduğundan doğumlar da doğal doğal kendiliğinden oluveriyormuş tarlada bahçede korkmadan doğuruvermişler :) biz hastanede doktor elinde doğurcaz onu bile yapamıyoruz :/ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…