2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben yürürken sanki vajinamda bir şey var da batıyormuş gibi ya da çıkacak gibi hissediyorum böyle hisseden var mı :
Boyle hissetmeyen yoktur canim ayni seyleri bizde yasiyoruz emin ol. Kemiklere bicak saplaniyo gibi oluyo dimi
Bu arada benimde eller ayaklar davul gibi sis. Hatta sisince kasinmaya basliyolar baya baya.

Boyle hissetmeyen yoktur canim ayni seyleri bizde yasiyoruz emin ol. Kemiklere bicak saplaniyo gibi oluyo dimi
Bu arada benimde eller ayaklar davul gibi sis. Hatta sisince kasinmaya basliyolar baya baya.
Sanki bebeğin bir şeyi vajinamda çıkmak istiyor gibi hissediyorum nişan falan da gelmedi gerçi :) ilk hamileliğin acemiliği ne normal nr değil anlamıyorum 36 giyen ben 38 giyer oldum sıcaklar ekstra şişirdi sanki canım

Hiç doğum belirtisi olmadan doğum olabilir miki ya. Ay ne yapcam şaşırdım valla
Aynı soru benim de aklımda bir süredir nedense! Okuduğum kadarıyla olabilir. 2-3 cm açıklıkla 2 ay gezebilir ve 30 saat doğum yapabilir, bir başkası ise 0 cm açıklıkla 4 saatte doğuruverir. Bugünlerde her an başlayabilir canım. Ama en önemli etkenlerden biri bebeğin kanala girmesi. O rahimi itse açılacak.

gebito sen nerelerdesin?

annensenicoksevecek Yok ya alakası yok ne hamur işi yerim ne tuzlu kii o kadar şişmesi için tuzu drek yemem lazm hamilelikten dolayı ödem bu özellikle son zamnlarda bide vücut yapısına bağlı bnm arkadaşım tuz yerdi hamilelikte ne ödem oldu ne tansiyon yapımız böyle demekki

Kanala girdiğini nasıl anlıcaz benimki 2cm yukardaydı en son

9ay ypk canm hiç bişeyim yaa dr randevum vardı yarın iptal oldu c.tesne alndı hevesm kaldı ama vardır bundada bi hayır napalım belkide bebiş kendi gelecek :)

Ben yürürken sanki vajinamda bir şey var da batıyormuş gibi ya da çıkacak gibi hissediyorum böyle hisseden var mı :
Aynen ben de yururken hissediyorum ama aciyomu gidiklanma hissi mi pek ayirt edemiyorum. Kafasiyla baski yapiyormus. Internette oyle yaziyo. Cok sukur baska bir agri vs. Daha yok. Eller ayaklar davul gibi şiş. Bebegim masallah cok hafeketli gunduzleri. Gece hic kilirdamiyo ki tum gece nobette olmama ragmen 5 dakika bile kipirdamasi yok nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…