2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar ben hareket edemiyorum artik yaa evin icinde bile dolasmaya halim yok. Egz yuruyus felan hak getire artik. Daha 40 a 2 haftam var. Bebegimin de gelesi yok.
Al benden de o kadar..Sürekli uzanasım var güya yürüyüş yapcaktım son ayda hergün .. bu kalça ağrısıyla ne mümkün

Ne güzel doğduktan sonra da gece uyucak demekki:)

Arkadaşlar merhaba
Sancı çeken arkadaşlarım sancı geldiğinde vajinanızda sanki içten bir şey çekiyormuş da yırtılıyormuş gibi bir ağrı oluyor mu?
Bugün çok şiddetli bir sancı yaşadım.Yalnız sancı esnasında bebeğim hareket halindeydi.Sonrasında da çok sık lavaboya gittim ama bebek baskı yaptığından mı anlayamadım.
Sancı çekenler sizin sancılarınız nasıl geliyor?

Evet bazen bişi orayı çekiyor gibi bazen de orası patlıcak gibi

Tam olarak sanci cekmedim ama bildigim kadariyla duzenli araliklarda yani 3 dakika da 1 olmasi lazim sancinin ve normalde belden girio karnina dogru yayilmasi lazim. Tabi farkli sekilde olur mu bilmiyorum

Kizlar ben hareket edemiyorum artik yaa evin icinde bile dolasmaya halim yok. Egz yuruyus felan hak getire artik. Daha 40 a 2 haftam var. Bebegimin de gelesi yok.
Ayni durumdayim ewin icinde bile yuruyemiyorum napicaz boyle nasil dogurcaz off onun derdi tuttu beni. Mutfaga gidip gelmek bile iskence

Sunny-day matter01 Bende varım bendee :)
B bicocukbianne amann hiç deme ama cenazesi varmış ya ne diyim nasip ya çok acele etmeyin kızlar ne kadar acele edersek o kadar doğmuyo akışına bırakın 37. Haftadan beri 10 yıl yaşlandım bide insan düşünüyo acaba sıkıntımı var niye doğmuyo diye çok başka bi duygu bu yaa :)

Sunny-day matter01 Bende varım bendee :)
B bicocukbianne amann hiç deme ama cenazesi varmış ya ne diyim nasip ya çok acele etmeyin kızlar ne kadar acele edersek o kadar doğmuyo akışına bırakın 37. Haftadan beri 10 yıl yaşlandım bide insan düşünüyo acaba sıkıntımı var niye doğmuyo diye çok başka bi duygu bu yaa :)

Kizlaaar merhabaa bn dogurmadim daha ya.. doktora gidip geliyorum hergun ama bi ilerleme yok acilmada.. sancilar deseniz aldi basini gidio ama yok sıklasmiyo... napcaz biz bu bidiklarla yaaa

Sen yarin tam 40+0. Ben simdiden dogurmak istiyorum nedense cuma hayir mubarek gun yarin dogumum olsa diye cok isterim. Kendimde cuma gunu dogmusum ondan. Hersey bi yana tabiki gununu bekliyo bebisler

Sunny-day Bekliyo valla sen 39.hafta olmuşsun 40. Hafta olmuşsun umrundamı keyfine bakıyo valla. C.tesi verdi randevuyu bakalım napcak ama zaman geçmiyo ya evet bu arada yarın 40+0 ama ne yalan söyleyim artık beklmek istemiyorum çok heycanlıyım gerginim yorgunum heryerim şiş acıyo artık parnak uçlarım soyuldu hep

Ben de nst ye hic girmedim ve doktorum hic cati/acikliklik muayenesi yapmadi
merhaba canım. Sende kan sulandırıcı iğne kullanıyordun sanırım. Corasprini bıraktın mı, bıraktysan kaçıncı haftada. İğneleri ne zamn kesiceksin ve en onemlisi normal soğum yapabiliyor musun.. Bende kullanıyorum iğnelerden ve normal doğum yapmayı çok istiyorum. Dr corasprini 32 de iğneyi de doğuma 1 hafta kala kes dio. Peki doğumun kaçıncı haftada olucağı normal doğumla belli değilken nasıl bi hafta onden bırakıcaz ki.. Çok tedrginim canm. Haftası ilerde olan bi sen varsın. Nolur yardımcı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…