2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yani inanirim ben simdiden sabirsizlaniyorum ve strese girdim heleki hala dogurmadin mi sorulari oldukca biran once olsun istiyorum. Bol bol hareket halinde ol canim bu sekilde belki daha cabuk acilman olur.

Ayni durumdayim ewin icinde bile yuruyemiyorum napicaz boyle nasil dogurcaz off onun derdi tuttu beni. Mutfaga gidip gelmek bile iskence
aynen ya gün içinde limitli yürüme ve iş yapma gücüm, o da anca kahvaltımı önüme almaya, bulaşıklarımı lavaboya bırakmaya, bi ekmek alıp gelmeye falan yetiyor. e her gün bunları mecburen yapınca extra birşey yapamıyordum. Allahtan annem geldi bu gün annem halletti kahvaltı yemek işlerini, ocağımı tezgahı bi sildi falan bende extra olarak çamaşırlarımı ortalığın dağınıklığını şöyle bi topladım. annemde şöyle yüzeyden bi süpürdü. yarın kadın gelecek temizliğe ev kadına daha az rezil olacak duruma geldi :)))

Yani inanirim ben simdiden sabirsizlaniyorum ve strese girdim heleki hala dogurmadin mi sorulari oldukca biran once olsun istiyorum. Bol bol hareket halinde ol canim bu sekilde belki daha cabuk acilman olur.
Aynen millet işi gücü bırakmış beni bekliyo sanki millet öyle dedikçe strese giriyorum ya çok gergin oluyorum anlatamam. Bide gün atladıkça diyorum acaba bi sıkıntımı var

Aaaa bizimkiler de beni çok yemeyeyim diye uyarıp duruyorlar. Ayaklarım sisti ödem oldum korktular onlarda :) napayım karnım her zamankinden çok acıkıyor sanki ac kalmışım gibi :) yapi meselesi o zaman :) ama bunu bizimkilere gel de anlat dinlemezler :)

Aynen millet işi gücü bırakmış beni bekliyo sanki millet öyle dedikçe strese giriyorum ya çok gergin oluyorum anlatamam. Bide gün atladıkça diyorum acaba bi sıkıntımı var
Icini ferah tut cnm millet hep konusur. Bebek dogduktan sonra daha cok konuscaklar eminim yok cok zayif bu cocuk yok sutun yetmiomu yok emzirme saatleri boyle olmali vs vs dicekler de dicekler

Yaklaşık bi saattir ayaklarımı havaya diktim yatıyorum baya indi ödemler :):) eski ayaklarım bileklerim geri geldi resmen özlemişim moral oldu :):)) azıcık dolaşınca yine şişecek ama olsun :)

Bende yürüyüş yaptım azcikta olsa indiler :) yürüyüş iyi geldi sanırım bana da :) annem ayaklarin çok şişmiş diye moral bozdu :) neyse geri geldi ayaklarım da benim :)

Sunny-day bebeğim sağ salim doğsunda he hı der kendi bildiğimi okurum napıyım :) valla kimseyle uğraşcak halim yokmçok yorgunum leğen kemiğimi ne diyolar felaket ağrıyo oralarım bebiş gelmeyemi çalışıyo napıyo

Meraba canim ben sezaryen oluyorum sebebi ise retinamın ıkınma ile yırtılma riski olması gözlerim çok bozuk 20 dereceye yakın malesef ama böyle olmasaydı normal olur muydu iğneler normale engel mi hayır değildi ben lensle gidiyordum muayenelere o nedenle dra iğneler normale engel mi dediğimde hayir normal yaparız doğumu diyordu dr ben gozlukle gidince isler degisti gozumun ne kdr bozuk oldugunu ogrenince goz doktoruna yonlendirdi fln ve normal dogum yapamazsin dediler ıkınma yasak dediler :)))

Ben doğumdan 2 gün once birakıyorum igneyi, pazartesi dogumum var insallah cumartesi ve pazar gunu igne yapmayacagim

Coraspirin kullanmadik biz

Benim dr icin igneler normal doguma engel degil yani

annensenicoksevecek ben Biraz tuz yiyim tansiyonum hemen 13-9 oluyo hiç tuz yemem yemeklerede koymamm ama gel görki şuan ayaklarım koskocaman oldular ellerimde öyle acıyo artık parmaklarım soyuldu hep yani alakası bile yok son zmanlarda olurmuş sıkcaz dişimizi az kaldı

En iyisi senin yaptigin ben artik kafaya takar dururum o bunu dedi şu şunu dedi diye dusunup dururum. Dogum kanalina giriodur belkide bebis ondan olabilir :)

Kanala girdiğini nasıl anlıcaz benimki 2cm yukardaydı en son
sanırım karnımız düşer, aşağıya doğru basınç olur, daha sık WC'ye gitme ihtiyacı olur

Kizlar ben hareket edemiyorum artik yaa evin icinde bile dolasmaya halim yok. Egz yuruyus felan hak getire artik. Daha 40 a 2 haftam var. Bebegimin de gelesi yok.
canım ben de bazen kötü oluyorum ama son 1 haftadır iyiyim. Yeteri kadar uyku almıyorsunuz belki. Demir ilacı da öyle yapıyor. Ben değerlerim iyi diye bıraktım artık, enerjim geri geldi. Normal ama artık Can'ım ya

Ben esim icin Turkiye ye yerlestim yurtdisinda dogdum buyudum. Sonunda esimi alip firar edicem esimin ailesi yuzunden herkes herseye cok karisiyo. Aynen dedigin gibi herkes doktor kesiliyo basimiza

Sunny-day napsakki bu milleti doğurduktan sonra böylemi olcaz acaba ama benm kuzenim hamile konuşurken bana soruyo diyorum git dr na sor ben ne bliym bişey filan olur başıma kalır hiç o riski alamam :)

Sunny-day napsakki bu milleti doğurduktan sonra böylemi olcaz acaba ama benm kuzenim hamile konuşurken bana soruyo diyorum git dr na sor ben ne bliym bişey filan olur başıma kalır hiç o riski alamam :)
Bende oyle dusunurum herkesin herseyi ayni olmaz gitsin doktoruna danissin tabiki. Aman aman ben oyle etrafimdakileri gorunce kimsenin isine karismam, hamilelik piskolojisi zaten yeterince agir oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…