2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende yürüyüş yaptım azcikta olsa indiler :) yürüyüş iyi geldi sanırım bana da :) annem ayaklarin çok şişmiş diye moral bozdu :) neyse geri geldi ayaklarım da benim :)
Şöyle bakınca direk gördüğümüz yerler ayaklarımız olunca sanırım onları öyle şiş görmek cidden moral bozucu bakıyorum bakıyorum bunlar benim ayağım mı diyorum :):) ben yürüyünce tam tersi şişiyor :/ yeterince mi yürümüyorum acaba.

Sunny-day aynen kız bide hamilelikte insan çok gergin oluyo kimseye bulaşmam ama ilgi alakaya bayılıyorum hamilelikte sen iş yapma sen otur sen ye şunuda ye ohh miss
Ama bazen de bir aktivite yapılacak bir yere gidilecek mesela aaaa sen otur hamilesin ne işin var dediler mi gıcık oluyorum hamileyim diye de yatalak hasta değilim yaaaa

R r0s3n valla daha öyle bişeyle karşılaşmadm :) ama lohusalıkta karşılaşırmıyım bilmiyorum 1 haftalık olsun çıkarım dışarı iftarlara gitcem kızımla ayy kızlar bu arada ben şu adı ramazan olsun esprisinden sıkıldım sizede yapıyolarmı bnmki kız ama ona rağmen vazgeçmiyolar Sunny-day

Herkese iyi geceler ben bugun doktordaydim kan tahlilleri yapıldı iyi çıktı bebisim 3600 kilo görünüyor 200 gr yanılma payı var dedi.ve yarın sabah 8:45 te sezeryan e giriyorum 38+6 da bebişi mi kucağıma alacağım inşallah bugün cuma gecesi bu mübarek gece de siz hamisler den dua istiyorum Lütfen. 2024 te trizomi 13 medeni ile gebeligim sonlandırılması sanki senelerdir hamileyiim gibi geliyor kızım 8 yasinda hala uyumadi heyecandan eşim dışarı çıktı evde duramayacagim vakit geçmez dedi heyecandan ölecek adam bütün aile akraba arayan arayan a herkes çok uzulmustu çünkü yaşadıklarıma.herkesten dua aldım ama siz hamisler in bu gece benim adımı söyleyerek edeceği dua benim için çok önemli adım Raziye Karcı bir oğlum olacak adı Emir Yaha dua ederken isim önemli ya o yüzden yazdım. Herkese çok teşekkür ederim inşallah. Herkes istediği tarihte bebeğini kucağına alır inşallah

Evet ramazan olsun benim doğum ay sonu gibi ya tahmini tarih daha doğrusu bakrsın kadir gecesinde olurmuş ismi de kadir olurmuş da diyorlar :):)
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum eve hapsolmak istemiyorum ama inşallah gönlümüzce olur sağlıklı gazsız bebişlerimiz olur da rahat rahat gezdiririz :)

Canım ederim inşallah. Allah yardımcın olsun. Çektiğin sıkıntıların da mükafatını alacaksındır eminim. Rabbim kolay ağrısız sıkıntısız doğum yapmayı bebişini sağlıklı bereketli hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Henüz hiç maruz kalmadım bu espriye ama yapılır illa ki hastanede falan

Dua ettim sana Can'ım gönlünü ferah tut her şey çok güzel olacak

Amin canım çok teşekkür ederim dillerine ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…