2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ayni durumdayim ewin icinde bile yuruyemiyorum napicaz boyle nasil dogurcaz off onun derdi tuttu beni. Mutfaga gidip gelmek bile iskence
Aynen yaa bi hareketsizlikle nasil doguracaksak. Yarin doktor kontrolü var bi gozumde büyüyor ki anlatamam oraya gidip gelmek. Hic yattigim yerden kalkmasam

Tek temennimiz bu
Hayatımda daha önce hiçbi şey için bu kadar endişe ettiğimi hatırlamıyorum. Mühim sandığım ama gereksiz ne çok şey varmış...
Daha perşembe değilmi yahu :/
Kesinlikle katılıyorum eşim bile diyoki bu benim ikinci düğün günüm olacak ama senle evlenirken bile bu kadar heycanlanmadım diyo adamlar Bizden daha heycanlı ya yazık Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağnı boş bırakmasın.

Bende tum ilaclari biraktim yaklaşık 1 aydir ya. Gece cok sık uyaniyorum ondan olabilir evet gündüz de gec kalkıyorum gece uyuyamadigim icin.

Canim benim Allah yar ve yardimcin olsun ins. Bi an once olup bitsin sezaryenin ve Bebegine kavus

:) çok şekersin ya perşembe akşamı veriyorlar cuma selasını yarın cuma diye haber veriliyor yani :)
Evet Can'ım babalar dokuz doğuracak :)

Aminn ama bendede daha tık yok gerçi belimde felaket bi ağrı var dk tutuyorum bide ayağa kalkınca felaket baskı yapıyo ya bugn Bira daha fazla ağrım sanki
Belki geliyordur canim dur bakalım :) bende bugun baya kasildim ama agri sanci yok. Hic ustume alinmadim o yuzden

PembeLokum canım ne yaptın ssk işini halloldu mu ne dedi hastane?

Biz de cumartesi öğleden sonra özeline gitcez doktorun.

Ya bugun ne kadar aradiysam hastaneyi hep mesguldu bu isle ilgilenen bolum bi turlu konusamadim bu sigorta isi hallolmucak buyuk ihtimal olmuyo bi turlu analiktan da faydalanamiyorum ya bussuru şöle hakkmz var böle hakkimiz var guya ama yok işte aslinda devlet isleri cok karisik

Iyi muayenesini de gormus olcaksiniz doktorun:)

Adi ramazaniye olsun diyolar cok orjinal bi espri gercekten

Büyük şanssızlık ama boşver tek derdin bu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…