2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
çok teşekkur ederim cevabın için canm. Ne kadar rahatladığımı anlatamam. O kadar stresliyim ki kendi durumumda olan birinden tavsiye almk ilaç gibi geliyor. İnşllh bormal doğurmayı çok istiyorum ben. Rabbim hepimize sağlıcakla nasib etsin evlatlarımızı

Bana hala çok var gibi geliyor çok endişeliyim sen ne hissediyorsun

Sanki bana da daha cok varmis gibi geliyor ve iste mutlu hissetmiyorum nedense cok fazla dogum sonrasina takiliyorum iste nasil olcak etrafimdaki insanlar hastanedeki kargasa sonrs eve donus lohusalik annem ile kv nin evde kalacak olmasi vs ya salak gibi krndmi uzup duruyorum

Rabbim hayirlisiyla istedigin normal dogumu nasip etsin canim cogu dr igne kullanana sezaryen yapiyor ama normal yaptiran dr bulursun eger snnki sezaryende israr ederse :)
Baska sorun varsa sorabilirsin pazartesiden sonra beni bulamayabulirsin :)

PembeLokum pazartesiden önce bir şey olursa korkusu var. Pazartesiye de sanki yıllar var gibi
Hepimiz sağ salim kavuşalım artık delircem ben :)

Bende de bebegin saglikli mi korkusu var epey ben 2li 3lu 4lu hicbi test yaptirmadim da kaderci davrandim

nihayet takvimde 40. haftayı gösterdi. bugün temizlik günü bi atlatsam, haftasonu da çantaların son halini verip (eşyaları yıkadım ama ütüleyip koymadım henüz, hastane eve 3 dk araba ile, artık annemde yanımda eşimle bi şekilde yetiştirirler peşimden diye rahatım) pazartesiden itibaren doğurabilirim inş.

İnşallah Çok bekletmez bebişin canım. Normal doğum olacakların nerdeyse hepsi bekliyor :) açılışı biri yapacak peş peşe doğuracaksınız sanırım:):) çanta çok da önemli değil doğdu mu çocuk çıplak kalıyor değil sonuçta. Yakınmış da zaten git gel alınır.

gerçekten biri de sancım tuttu doğurdum vs bi hikaye yazamadı topiğe henüz, erken gelenler hep sezeryan bild kadarı ile
Evet güzel şeyler yazsalar da biz de moral bulsak ben şimdiden acaba açılmam sancım olacak mı stresine girdim yani onları görünce :):) bir dün gece Balkizin_Annesi arkadaşımız sancı ve kanamayla hastaneye gitti. Bakalım yazınca öğreniriz neler oldu :)

Dua ettim senin icin canim Allah dualarimizi kabul etsin inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…