2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cok sevindim senin adina. Biran once bebisini kucagina alirsin inslh:). Yoksa dogurdun mu simdi ye kadar :)

Gunaydin canim. Hem gec yatip ara ara geceleri wc ye gitmek sonra sabah erkenden baykus gibi kalkmak.. Dedigin gibi uykusuz gecelere merhaba diyoruz adeta

gunaydın kızlar.kac gundur uykusuzum bende. bır haftadır kızımın hareketlerı cok yavasladı. dun hıc hareket etmedı. neredeyse hergun nstdeyız. doktorlar ıyı dıyor. KAFAYI YEMEK UZEREYIM. normal dogum beklıyoruz. 38+5 ız daha2 hafta nasıl gecer( benım gıbı olan varmı?

Zeyzey sen daha sayfaları beğene beğene gidiyon mu, sen bari bi doğur da hikayeni yaz buraya. bizden iş yok ben daha birkaç hafta gidecem böyle bu gidişle :)))

hakkaten melodinin sesi de çıkmıyor kaç gündür ????

Zeyzey sen daha sayfaları beğene beğene gidiyon mu, sen bari bi doğur da hikayeni yaz buraya. bizden iş yok ben daha birkaç hafta gidecem böyle bu gidişle :)))
Anam yoldaydim hastanye geldim smdi nst deyim :)
O yzden bsy yazamadim. Ay bugun bi dogurdamda sayfayi neselendirsem valla ck istyrm :) ama daha 38+2 40 a kdr yolu var bu isin

Of normal dogumun cilesi iste bayilcam artik doktor 3 5 cm acilma var desebisey dese nolur sanki yatirsa beni

Brnim cok sukur k.validem hallediyo herseyi yemegi bile pisirip getiriyo kadin hakkini odeyemem zaten. Camlarima kadar sildi. Ama benim hareket etmem lazimmm. Evde eliptik bisiklet var oturarak onu cevircem. Disarda yurumem mumkun degil cunku sicaga gelemiyorum hic kalp carpintim tutuyo malesef. Aksamlarida esimi zorlayip cikartmak isime gelmiyo yorgun geliyo ne bilim of

En iyisini yapmışsın Bn de ne olursa olsun kıymam çocuğuma mantığındayım
Allah verir Allah alır

Merhaba herkese uzun süredir yazmamistim sayfaya Huriye masalı doğurdu dün darısı sizlerin olsun bende 1 haziranda beklediğim oğlumu 16 mayista 37+5 te normal dogum ile kucagima aldim Rabbime sonsuz şükürler olsun sin Haftalara yaklaştı artık herkes bol yürüyüş ve şeker yoksa hurma yemenizi tavsiye ederim ben kontrole diye gitmiştim 4 cm açılma 99 u gecen sancı ile yatış yaptırdı bana doktorum iyi ki de bebeğim vaktini bilmiş mekonyumlu doğdu ama elhamdulillah sag salim evimize geldik dogumdan 1 gün sonra pozitif doğum hikayesi ve sümmessebiila yesserahu duasını cok okuyun dogum icin

Hayirli cumalar kizlar cumanin bereketine inaniuorum ben
Bugün ilk normal dogum haberimiz gelsin yaseminden inşallah sonra da her gün birer ikişer
Hem dogurmak istiyorum hem de çok tirsiorum ben ya karmaşık duygular içindeyim bide kaç gecedir wc aralarında baygın gibi yatıyorum sabah eşime inşallah gündüz olur sancı doğum dedim. Bugün gündüzden doğursam ya.
Annem de her telde evham yapio stres edio beni ya bebek cişini yerse diye. Ben teselli ediyorum iyi düşün diye. terslik var bu işte

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün minigin. Ultrasonda farkedemediler mi bebeğin çişini yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…