2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Dun toplasan 1 saat yurumusumdur yoruluyorum belim ağırıyor o yüzden fazla yürümüyorum buna çatı ağrısı da dahil zonkluyor çatım. Yapı meselesi sanırım dinlenince geçer kimisinin kimisininse yürüyünce gecer. Sorma dünkü ayaklar da benim değildi :)

Hayırlı cumalar kızlar
bi sorum var bu sabah lavaboya sonra peçete ye koyu sarı renkte bali kıvamında akıntı geldi..az önce yine baktım aynı şekilde tekrar gelmiş 38+1 deyim sizce nisan olabilir mi bu?

Benim de tansiyonum sınırda hemşire her an çıkabilir dedi. Çıkmıştır yine benimki de kesin ama boğazımı tutabilsem. Benimde ellerim uyuşuyor çok. Az kaldı dayancaz bunca zaman dayanmışız buna da dayanacaz :)

Hayırlı cumalar kızlar
bi sorum var bu sabah lavaboya sonra peçete ye koyu sarı renkte bali kıvamında akıntı geldi..az önce yine baktım aynı şekilde tekrar gelmiş 38+1 deyim sizce nisan olabilir mi bu?
Nişan kanla karışık oluyor canım bu tarz akıntı 38den beri var bende rahim doğuma hazırlandığı için oluyormuş

Hayırlı cumalar kızlar

Sanmam o bende hep oluyor ama yine de yapı meselesi kimden ne geleceği belli değil :) değil derim o çıkar yanıltmak istemem :)

Sağlıkla büyüt kuzunu inşallah Allah uzun omurler versin sizlere. Umarım bizide fazla bekletmez bizim kuzular. Darısı bizlere :)

Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah dualarımız seninle...

Maşallah canım fazla değil diyorsun da ben 10 dk zor yürüyorum :) benim karnım kaskatı oluyor bu da beni çok rahatsız ediyor fazla yürüyemiyorum.

Hayırlı cumalar kızlar
Cnm bndede oluyo ya o. Hatta su iki gundur bol bol var dogum yakin ondandr

Hayırlı cumalar kızlar
Akıntı içerde biriktiyse de kıvamı koyu olabiliyormuş canım. Nişan pembemsi kanlı gibi oluyor bildiğim kadarıyla. Nişan demeyi çok isterdim :) ama yine de kesin bir şey demek istemiyorum. Çok önce benim de farklı bir akıntım olmuştu nette o tür akıntıya da nişan diyen de olmuş.

Arkadaşlar bebek anne karnında kakasını yaparsa yerse falan bu ultrason muayenesinde belli olurmu bugün kontrolüm var eğer bebek zamanında doğmazsa sezeryan olmayı teklif edicem çok korkuyorum bu kaka olayından

oooo eskilerden bi arkadaşımız hoş geldin. hayırlı olsun bebişin, Allah analı babalı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inş , darısı başımıza.

@Ysmnvlkn cnm hyrli olsun insallah bebegin bizide rabbim sag salim emanetine kavustursun
Canim seninki ne güzel kanalda. Benimki hala girmedi bence ayakları aynı yerden tutuyorum bugün gene. Erken doğacak diye aklım çıkıyordu şimdi kanala girmedi nasıl doğacak diye düşünüp duruyorum. Ağzını burnunu öpmek lazım bunların bol bol ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…