- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.061
Bi akrabamız doğurduda onun bebeği yemiş kakasını onu duyduğumdan beri çok korkmaya başladım birde erken doğum oldu onunkiAy bende ya. Annem de sagolsun her tel de hatırlatıp duruyor.
Canim ilk kez duyuyorum ne demek yani bu
Ay çok şükür ki yavruna bişey olmamış canım benim yakaraciğer enzimlerim bi anda yükseldi safra asitleri artmış o da bende kaşıntı yaptı kolestaz teşhisi konuldu ki kolestaz olunca 37 haftadan sonra bebegi aliyorlarmis bebek gelişimini erken tamamlamis oluyormuş o yüzden mekonyumunu yaparmis doktorum uyarmisti sonra dogum esnasinda su gelince mekonyumu görüldü hatta sanciyi artırdı bebek daha fazla etkilenmesin diye kendisi gelmese idi sezeryan olacakti
korkma onu doktorun cihazi iyiyse görebiliyorlarmis galiba benim görülmemisti ama bebek kendisi uyardi gece boyu kasildi durdu ertesi gün doğum oldu bebegin içini yikiyorlar hastanede öyle bi durumda birsey olmaz inşallah kalbini ferah tut 41. haftada olurmus mekonyumuArkadaşlar bebek anne karnında kakasını yaparsa yerse falan bu ultrason muayenesinde belli olurmu bugün kontrolüm var eğer bebek zamanında doğmazsa sezeryan olmayı teklif edicem çok korkuyorum bu kaka olayından
Canım Allah yardımcınız olsun. Sağ salim kucağına al inşallah. Kolay bir doğum olsun. Ne güzel tam gününde geldi bebeğin.Kızlar kanamam oldu hastaneye geldik yatış yaptım. Evde beklemeyi çok isterdm ama eşim şehir dışında dr. Dan doğum başlamış sözünü duyana kadar eşimi çağıramazdım. Hakkınızı helal edin :)
sağolasın darısı sizlere olsun insallah bi avazda alin evlatlarinizi kucağınizaoooo eskilerden bi arkadaşımız hoş geldin. hayırlı olsun bebişin, Allah analı babalı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inş , darısı başımıza.
elhamdulillah canim ya Rabbim korudu sizde kalbinizi ferah tutun sağlıkla gelecek o bebeklerAy çok şükür ki yavruna bişey olmamış canım benim ya
Brnim cok sukur k.validem hallediyo herseyi yemegi bile pisirip getiriyo kadin hakkini odeyemem zaten. Camlarima kadar sildi. Ama benim hareket etmem lazimmm. Evde eliptik bisiklet var oturarak onu cevircem. Disarda yurumem mumkun degil cunku sicaga gelemiyorum hic kalp carpintim tutuyo malesef. Aksamlarida esimi zorlayip cikartmak isime gelmiyo yorgun geliyo ne bilim of
Inşallah girmiştir kanala canım benim ya vaktinde normal normal gelirler kuzularKızlar bende bugün de bir gelişme yok. Hala karnım yukarıda. Birazdan NST'ye gideceğim. Gerçi bebeğim hareketli gitmesem de olur. Sancım da yok biliyorum. @Ysmnvlkn bana umut oldu. Tam gününde başladı sancıları. İnşallah bizim de öyle olur. Dua edin lütfen. Sezaryen olmak istemiyorum.
Aynen oyle canim calisincafarkli olamiyo malesef. Hem ise gidiyim hem ewim bi ev hanimi gibi duzenli tertipli olsun cok zor.ayrica erkek gibi calisa calisa bizde erkekler gibi oluyoruz. Bende isten temelli ayrildim tum haklarimi alip. Bakalim ev hanimligi nasilmis gorcez. Garip duygular icersindeyim. Hayatimda ilk defa calismadan durcam. Durabilirsem tabi..ben evimde yaşamayınca bu zamana kadar bi düzen yoktu. temizlik de aynı şekilde. erkekler ne kadar düzen kurup temizlik yapabilirse işte o kadardı. ben de eşyalarımla gelip yaşamaya başlayıp bi iş de yapamayınca ev hepten çarşamba pazarını da geçti. Annem tek başına yorulmasın diye kadın aldım, annem de yerinde durmuyor zaten kadının yanında kıpır kıpır baştan bi elden geçiriyorlar şimdi. halılarımı da yıkatmıştım kenarda bekliyorlar, akşama oh miss
Canimm napiyosun gorusemiyoruz hic yoksun buralarda. Bende ayrildim isten biliyomusun ciktim temelli. Hayirlisi olsun hakkimizda..Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin
Gelişimi yavaşladı gi için sezeryan dedi muhtemelen. Zaten günün gelmiş canım benim. Belki de en hayırlısı bu hakkında. Keşke direk sorsaydin için rahat eder karar verirkenKızlar 39+2 deyim doktor hemen sezeryana alalım diyor 3100 dü iki haftada 100 gr almış sormadım çekindim ama bir şey demedi şimdi nstye gönderdi emin misin dedi neden demiş olabilir son adet tarihimi sordu açılma vs sancı yok direk sezeryan diyor riske atmayalım dddi şimdi aksi bir şey olursa pişmanlık yaşamak istemiyorum bebeklerin aldığı kilolar azalıyor mu kafam çok karışık ya.. Sizce ne yapayım ???? Ne olur kafam çok karışık korkuyorum ... Çatlatma iğnesi ile oldu bizim burada bekleyenleri görünce bilemiyorum başka doktora gitsem gidecek dr yok şehir dışına gitmem gerek ancak güvenmeli miyimağlayacağım şimdi
Ya ona bağlı demedi sanırım eminde olamıyorum uzun bakmıyor şimdi nstdeyim nst istedi gidip sorcam iki haftada 100 almış diye hatırlamıyor bile bence iki hafta önce öyle çıktığını .... İlk Bebek kıymetli falan dddi şimdi bir sorayım tekrar.. Ya hep sancım geleceğini düşündüm şok oldum o yüzdenGelişimi yavaşladı gi için sezeryan dedi muhtemelen. Zaten günün gelmiş canım benim. Belki de en hayırlısı bu hakkında. Keşke direk sorsaydin için rahat eder karar verirken
Çok geçmiş olsun. Bebeğine kavuşmuşsun önemli olan o Rabbim Bi ömür sağlıkla büyütmeyi nasip etsinkaraciğer enzimlerim bi anda yükseldi safra asitleri artmış o da bende kaşıntı yaptı kolestaz teşhisi konuldu ki kolestaz olunca 37 haftadan sonra bebegi aliyorlarmis bebek gelişimini erken tamamlamis oluyormuş o yüzden mekonyumunu yaparmis doktorum uyarmisti sonra dogum esnasinda su gelince mekonyumu görüldü hatta sanciyi artırdı bebek daha fazla etkilenmesin diye kendisi gelmese idi sezeryan olacakti
Ben doktora itiraz etmezdim Can'ım ama senin bileceğin iş tehlike neymiş onu Da anlayamadım. Gelişimini tamamlamış diye mi almaya çalışıyor ki anlayamadım.Kızlar 39+2 deyim doktor hemen sezeryana alalım diyor 3100 dü iki haftada 100 gr almış sormadım çekindim ama bir şey demedi şimdi nstye gönderdi emin misin dedi neden demiş olabilir son adet tarihimi sordu açılma vs sancı yok direk sezeryan diyor riske atmayalım dddi şimdi aksi bir şey olursa pişmanlık yaşamak istemiyorum bebeklerin aldığı kilolar azalıyor mu kafam çok karışık ya.. Sizce ne yapayım ???? Ne olur kafam çok karışık korkuyorum ... Çatlatma iğnesi ile oldu bizim burada bekleyenleri görünce bilemiyorum başka doktora gitsem gidecek dr yok şehir dışına gitmem gerek ancak güvenmeli miyimağlayacağım şimdi
Kızlar 39+2 deyim doktor hemen sezeryana alalım diyor 3100 dü iki haftada 100 gr almış sormadım çekindim ama bir şey demedi şimdi nstye gönderdi emin misin dedi neden demiş olabilir son adet tarihimi sordu açılma vs sancı yok direk sezeryan diyor riske atmayalım dddi şimdi aksi bir şey olursa pişmanlık yaşamak istemiyorum bebeklerin aldığı kilolar azalıyor mu kafam çok karışık ya.. Sizce ne yapayım ???? Ne olur kafam çok karışık korkuyorum ... Çatlatma iğnesi ile oldu bizim burada bekleyenleri görünce bilemiyorum başka doktora gitsem gidecek dr yok şehir dışına gitmem gerek ancak güvenmeli miyimağlayacağım şimdi
Sen doktorla konuş meseleyi iyice Bi anlaYa ona bağlı demedi sanırım eminde olamıyorum uzun bakmıyor şimdi nstdeyim nst istedi gidip sorcam iki haftada 100 almış diye hatırlamıyor bile bence iki hafta önce öyle çıktığını .... İlk Bebek kıymetli falan dddi şimdi bir sorayım tekrar.. Ya hep sancım geleceğini düşündüm şok oldum o yüzden
Tam tersi bir şüpheye girdim ben de. Doktor pazartesiye gün verdi acaba nasılsa haftasonuna doğurur nöbetçi doktor halleder diye mi düşündü ki dedim hep tersine düşünüyorum ya. Burda kendi doktorun gelmiyor nöbetçi kimse o yapıyorTatlım açık açık sorsana neyi riske atmayalım diye. Haftasonunu geçirmek istediğini söyle gerekirse, cumartesi pazar gelmemek için de çoğu zaman cuma günü sezeryan yapmak istiyorlar doktorlar. Tam olarak bilgi versin, ikna olursan ok de,içine ram sinmezse kendi doğumunu bekle canım. Sonra içinde hep şüphe kalır, bu doktor beni neden sezeryana aldı diye, güzel güzel sor cevaplasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?