2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kilo olayına da hiç takılmıyorum artık, pazartesi 36+4 de 3100 gr dı. Perşembe nst için gittim tekrar baktı 3.750 dedi. Nasıl yani üç günde 650 gr mı almış dedim, pazartesi yanlış olmuş dedi :) o kadar büyük gibi gelmiyor bana. Gerçi geçen arkadaşımla konuştum, 3800 demişler ona ama 4.200 doğurmuş üstelik doktoru ben biliyordum sen korkma normal doğumdan diye söylemedim demiş, çok da rahat doğurdu. Şans kısmet, bazısı dişçide ölür dirilir bazısının umrunda olmaz. Veya bir doktor çok merhametlidir süper doğum yaptırır, diğeri acelecidir bebek riske girmesin diye düşünür. Bunların hepsi biraz da şans. Tabi aslında kendi karakterimize ve tercihlerimize uygun doktoru seçmek en doğrusu ama baştan bunları düşünemiyor insan.

Sanmam canım takvimine göre daha günün var diye düşünüyordur bence. Evham yapma :)

Allah'ım şu rakamları görünce imrenmedim değil , benimki 3 kilo olsa şimdi aldırırım :) nasıl olsa sezeryan :) bu bebeğinde herşeyi Babasına çekmiş bi kilosu bana çekmiş galiba ... Biz 36₺5 te 2600 gr dıkda ... Bizimki klasik 6 haftadır 135 gr alıyor ...

Eskilerin dediğine göre iri Bebek daha rahat doğarmış (yersen :)) arkadaşını tebrik ederim. Aynısı benim arkadaşımın başına da geldi ama suni sancı bile işlemedi ona mecburen sezaryen oldu 42.haftada

Canım sakin ol. Benimki de 7. Tüp bebek denemede oldu. Arada neler yaşadım. Bu kadar zor elde edince insan çok korkuyor. Doktorlar da ekstra tedbirli oluyor. Kilo alması evet yavaşlıyor. Haftada 250 gram alırken haftada 100'e düştü. Doktorum normal dedi. Plasentaya baktı. Yaşlanma yok dedi. Kordondaki kan akışına baktı iyi dedi. Suyuna baktı normalmiş. Nst iyi çıktı. Şimdi 41'e kadar bekleyebiliriz diyor. Daha günün dolmadı neden acele ediyor bunu sorabilirsin bence. Yukarıda saydıklarından birinde bir sorun mu gördü acaba yada kilo almasının çok yavaş olması artık içeride kalmasının Faydadan çok zarar mı getireceği anlamına geliyor. Çekinme sakın. Bundan önemli bir şey var mı. Soracaksın tabi.

Bazı bebekler ultrasonu çok yanıltıyor. Bunun dışında bazı bebekler sütü bekliyor onunla hızlanıyor. Doğduktan sonra ilk ay hepsi aynı skoru yakalıyor. Bu rakamlar da ne kadar doğru şüphe içindeyim canım zaten. Kilo çok önemli değil benim için, herşey kilo olsaydı alın derdim benim de zorunlu sezeryan çünkü. Ama operasyon tarihim 16 Haziran. Allah hayırlısını versin, bizim toplumumuzda tombul bebek sağlık göstergesi diye vurgulanmış yıllarca ama onfan sonra da obeziteyle şekerle uğraşıyoruz bak. Hayırlısı inşallah, sağlıklı olsunlar hepsi inşallah

Ikinizide hayrli olsn insallah darisi basimiZa

Ikinizide hayrli olsn insallah H huriye

maşallah doğsun artık inşallah çok çok büyümeden :) Ben kendim için öyle diyorum çok sonlara kalmasın sonra nasıl doğurcam diye :):):)
Doktor gulerek takildi zaten az ye doguramicaksn bak dedi :)
Ama sunu gordumki onu ye bunu ye ilgisi yok bi hftadr inan aksam yemegi yemedim su ictm hep ama ck skur 10 gunde 500 gr alms yani tamamen genetik ebe annem karnimi gorunce hep drdi snn gbi olck kizinda diye :)
Artik ck heycanlaniyirum annensenicoksevecek snn heycanin oyle yansiyo ki bana anlatamam degisik guzel bi enerjin geliyo bana
Hadi kizlar artik pirtlatalim

1 aydir kanalda doktor gene dedi oksursen hapsirsan cikmasi lazim ama keyifli bebek bu onca sancida cikmadi bakalm napcaz dedi :). Valla oyle sancidan nst de bn catliyodm bizimki anca saga sola tekme yumruk atiyodu 3 gun hep gezcdm yurucem pazR gununden snrs kocama kiyamam oruc basliyo

Evet ben de genetik olduğunu düşünüyorum ben de çok yediğime dikkat etmiyorum ama bebişimin kilosu iyi. Görenler kocaman karnın diyor gözüm korkuyor doğurmaktan :/ bence biri açılışı yapacak hepinizinki ardı sıra pıt pıt çıkacak :):)

Maşallah bebeğine :)

Biz de ilk iftarı hastanede karşılıcaz :) yazık anneme kocama ama yapacak bir şey yok

Çalışan biri olarak kesinlikle katılıyorum, özellikle hamileliğimde daha çabuk yorulur olduğum için evimi ihmal etmek durumunda kaldım. Benim kendi işim olduğu için hala da çalışmaya devam ediyorum. Önümüzdeki hafta salı günü son geleceğim ofise ondan sonra evde olacağım. Ama evde olacak olmak çok tuhaf geliyor, çalışmamaktan utanıyorum resmen. En sonr 6-7 sene önce iş ararken 20 gün kadar işsiz kalmıştım, o zamandan beri aralıksız çalışıyorum.. Zaten bebeğimin aşıları olup da rahatça dışarı çıkarabileceğim zaman getireceğim onu ofise ve çalışmaya tekrar başlayacağım. Hem çok yorgunum artık evimde keyif yapmak ve hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum hem de aklım işte kalacak ve çalışmadığım için suçluluk duyacağım, biliyorum.

Hayırlısıyla sorunsuz doğmuştur inşallah haber ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…