2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Can'ım sorucam ama cevap vermiyor ben de seri soramıyorum vermiyor az mı kilo alması dedim evet az dedi taşikardik çıkmış biraz dddi sancı gelmediği için almak istiyor pazartesiye kadar beklemez miyiz dedim sen bilirsin dddi taşikardik olması önemli hafta sonunu sağ salim atlatır mıyım bir şey demiyor inan eşime seni söyledim ama bekliyorsun ne güzel işte kıymetli Bebek alalım riske atmayalım diyo taşikardik risk mi kilo sorun mu bi şey demiyor ne desem sezeryan için evet diyecek gibi. İlk sezeryan olunca kilo almayınca bekletmez sanırım benim gördüklerimi hep beklettiler

Bende suclu ve ise yaramaz hissediyorum niye boyleyiz yaaa bu duygu cok garip. Ev hanimi olunca sanki evcil hayvan beslenir ya oyle hissediyorum kendimi. Cok yanlis seyler ama boyle malesef...

Seninki kanala girmiş mi canım. Benim dr 41 i beklemicek haftaya salı ya da çarşamba gidicez. Sanirim suni sancı deneyecek. Sezeryan ihtimalini düşünmek bile istemiyorum ya

Ilk kez böyle oldum ya içim darlandi kendimi çok kötü hissettim saatlerce hickira hickıra ağladım. Icim den hiçbişey yapmakta gelmio. Kafayı yiyorum galiba boş kalmak yaramadı bana

Ilk kez böyle oldum ya içim darlandi kendimi çok kötü hissettim saatlerce hickira hickıra ağladım. Icim den hiçbişey yapmakta gelmio. Kafayı yiyorum galiba boş kalmak yaramadı bana
Bnde eve sardim bahceye cikip eve giriyrm
Bide iki gubdur aptamil kusburnu iciyrm ynnda hurmayla ona tktim belki fydasi okur dye

Dün ben de öyle oldum durup dururken hıçkıra hıçkıra ağladım..şimdi de ders çalışmaya çalışıyorum ama konsantre olamıyorum bi türlü

Dün ben de öyle oldum durup dururken hıçkıra hıçkıra ağladım..şimdi de ders çalışmaya çalışıyorum ama konsantre olamıyorum bi türlü
Allah kolaylik versin canım ya ben uzun zamandır ders calisiodum kafam dagiliodu. Şimdi calismiorum ama iyi gelmedi bana boşluk. saçma sapan şeyler düşünüp Ağlıyorum hala. Evde tek olmaktan da nefret ediyorum

Şimdi kahve lekelenme geldi nişan değildir sanırım çatıdan sonra devlette gittim doktora son zamanlar az alır dedi zaten 11 günde 100 gr almış çok iyi dedi en çok 128 çıktı para tuzağı onlar ne sezeryanı dedi sancın gelirse gel bi de hemşiresin ben doğurturum seni dedi :S Allah yardımcımız olsun başka doktora gidiyoruz şu an yine de

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Ben de bugün kontrolden geldim. 37+5 oldum. Kızım 20 gün önce 2750 gramdı. Şimdi 3477 dedi. Benim kızım tombalak olacak. Haftaya bugün alttan muayene edecekmiş

Hehehe gerçekte de öyleyim neseliyimdir gülerim hep :) sancı gelince bile gülüyorum :) yapım böyle. Enerji tavan :) çok heyecanliyim ilk çocuk :) bir an evvel doğurmak istiyorum :) pirtlatalim artik cidden yeter. Tansiyon 15 olmuş :) sancı çok az yok neredeyse :) tansiyondan şişmiş ayaklar dun :) riskli gruptayim canlar... sezeryan olmam dimi hep yuksek çıktı hemşire aklına bisi taksan bile yükselir dedi. Acaba tansiyon yüzünden sezeryan olanlar var mi.?

Oh hadi sevindim mutlaka başka doktorlara gitmek lazım gününü bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…