- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.101
Amanınn pazar sınava gircem sınav anında doğurmıyımVar var oldu tabi ki zaten 40+0da doğma oranı yüzde 5 miş
Canım sakin ol. Benimki de 7. Tüp bebek denemede oldu. Arada neler yaşadım. Bu kadar zor elde edince insan çok korkuyor. Doktorlar da ekstra tedbirli oluyor. Kilo alması evet yavaşlıyor. Haftada 250 gram alırken haftada 100'e düştü. Doktorum normal dedi. Plasentaya baktı. Yaşlanma yok dedi. Kordondaki kan akışına baktı iyi dedi. Suyuna baktı normalmiş. Nst iyi çıktı. Şimdi 41'e kadar bekleyebiliriz diyor. Daha günün dolmadı neden acele ediyor bunu sorabilirsin bence. Yukarıda saydıklarından birinde bir sorun mu gördü acaba yada kilo almasının çok yavaş olması artık içeride kalmasının Faydadan çok zarar mı getireceği anlamına geliyor. Çekinme sakın. Bundan önemli bir şey var mı. Soracaksın tabi.
Doğum bu belli olmaz okulların bahçesinde ambulans oluyor sanırım :)) korkma hayırlısı her şeyinAmanınn pazar sınava gircem sınav anında doğurmıyım
Bende suclu ve ise yaramaz hissediyorum niye boyleyiz yaaa bu duygu cok garip. Ev hanimi olunca sanki evcil hayvan beslenir ya oyle hissediyorum kendimi. Cok yanlis seyler ama boyle malesef...Çalışan biri olarak kesinlikle katılıyorum, özellikle hamileliğimde daha çabuk yorulur olduğum için evimi ihmal etmek durumunda kaldım. Benim kendi işim olduğu için hala da çalışmaya devam ediyorum. Önümüzdeki hafta salı günü son geleceğim ofise ondan sonra evde olacağım. Ama evde olacak olmak çok tuhaf geliyor, çalışmamaktan utanıyorum resmen. En sonr 6-7 sene önce iş ararken 20 gün kadar işsiz kalmıştım, o zamandan beri aralıksız çalışıyorum.. Zaten bebeğimin aşıları olup da rahatça dışarı çıkarabileceğim zaman getireceğim onu ofise ve çalışmaya tekrar başlayacağım. Hem çok yorgunum artık evimde keyif yapmak ve hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum hem de aklım işte kalacak ve çalışmadığım için suçluluk duyacağım, biliyorum.
AminnDoğum bu belli olmaz okulların bahçesinde ambulans oluyor sanırım :)) korkma hayırlısı her şeyin
Seninki kanala girmiş mi canım. Benim dr 41 i beklemicek haftaya salı ya da çarşamba gidicez. Sanirim suni sancı deneyecek. Sezeryan ihtimalini düşünmek bile istemiyorum yaCanım sakin ol. Benimki de 7. Tüp bebek denemede oldu. Arada neler yaşadım. Bu kadar zor elde edince insan çok korkuyor. Doktorlar da ekstra tedbirli oluyor. Kilo alması evet yavaşlıyor. Haftada 250 gram alırken haftada 100'e düştü. Doktorum normal dedi. Plasentaya baktı. Yaşlanma yok dedi. Kordondaki kan akışına baktı iyi dedi. Suyuna baktı normalmiş. Nst iyi çıktı. Şimdi 41'e kadar bekleyebiliriz diyor. Daha günün dolmadı neden acele ediyor bunu sorabilirsin bence. Yukarıda saydıklarından birinde bir sorun mu gördü acaba yada kilo almasının çok yavaş olması artık içeride kalmasının Faydadan çok zarar mı getireceği anlamına geliyor. Çekinme sakın. Bundan önemli bir şey var mı. Soracaksın tabi.
Bnde onlari dusuniyorm hatta anneme ded. Eger yatarsam iftarini yap gel :) kocam durur yanimda diyormBiz de ilk iftarı hastanede karşılıcaz :) yazık anneme kocama ama yapacak bir şey yok
Bnde eve sardim bahceye cikip eve giriyrmIlk kez böyle oldum ya içim darlandi kendimi çok kötü hissettim saatlerce hickira hickıra ağladım. Icim den hiçbişey yapmakta gelmio. Kafayı yiyorum galiba boş kalmak yaramadı bana
Dün ben de öyle oldum durup dururken hıçkıra hıçkıra ağladım..Ilk kez böyle oldum ya içim darlandi kendimi çok kötü hissettim saatlerce hickira hickıra ağladım. Icim den hiçbişey yapmakta gelmio. Kafayı yiyorum galiba boş kalmak yaramadı bana
Bebişinin şansına inşallah çok iyi geçer canım sınavın.Dün ben de öyle oldum durup dururken hıçkıra hıçkıra ağladım..şimdi de ders çalışmaya çalışıyorum ama konsantre olamıyorum bi türlü
Allah kolaylik versin canım ya ben uzun zamandır ders calisiodum kafam dagiliodu. Şimdi calismiorum ama iyi gelmedi bana boşluk. saçma sapan şeyler düşünüp Ağlıyorum hala. Evde tek olmaktan da nefret ediyorumDün ben de öyle oldum durup dururken hıçkıra hıçkıra ağladım..şimdi de ders çalışmaya çalışıyorum ama konsantre olamıyorum bi türlü
Doktor gulerek takildi zaten az ye doguramicaksn bak dedi :)
Ama sunu gordumki onu ye bunu ye ilgisi yok bi hftadr inan aksam yemegi yemedim su ictm hep ama ck skur 10 gunde 500 gr alms yani tamamen genetik ebe annem karnimi gorunce hep drdi snn gbi olck kizinda diye :)
Artik ck heycanlaniyirumannensenicoksevecek snn heycanin oyle yansiyo ki bana anlatamam degisik guzel bi enerjin geliyo bana
Hadi kizlar artik pirtlatalim
Oh hadi sevindim mutlaka başka doktorlara gitmek lazım gününü bekle bakalımŞimdi kahve lekelenme geldi nişan değildir sanırım çatıdan sonra devlette gittim doktora son zamanlar az alır dedi zaten 11 günde 100 gr almış çok iyi dedi en çok 128 çıktı para tuzağı onlar ne sezeryanı dedi sancın gelirse gel bi de hemşiresin ben doğurturum seni dedi :S Allah yardımcımız olsun başka doktora gidiyoruz şu an yine de
3 gün sonra bu saatlerde kucağımızda olur mu ki evlatlarımız. Sağ salim hayırlısıyla olsun inşallah :))Doğumdan sonra iyilestikten sonra iyice bi mezdeke oynamak istiyorum ya
Özledim
Şimdi oturdum dinliyorum sadece
Şafak 3 Allah izin verirse
Sağol canım allah razı olsunOh hadi sevindim mutlaka başka doktorlara gitmek lazım gününü bekle bakalım
3 gün sonra bu saatlerde kucağımızda olur mu ki evlatlarımız. Sağ salim hayırlısıyla olsun inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?