2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben 40haftalik oldum daha doguramadim sezaryen olma ihtimalim vardi onceden ama iki haftadr sanci cekiorum. Dun doktr kontrolum vardi bu sefer baska bi doktrla karsilastm riskli gebe bolumune gittigim icin surekli ayni doktoru bulamiyordum dun ki doktr cok iyi geldi bana sen bunu normal dogurursun boyun gayet iyi babasi da uzunmus bu bebisinde ole dedi. Gerci iki kilo vermisim stres yaptm galiba dedim yok dedi normal son haftalarda tekrar kilo kaybi olmasi dedi.. sancilarin var ama takip et gel dedi kendine guvenini kaybetmissin sadece dedi cok motive oldm bu doktrn dediklerinden saolsun..

Dogumu yaklasan arkadaslar vardi birde sezaryen olacak olanlar hic sesleri cikmamis anlasilan dogurdum die yazan olmamis demekki bebisleriyle ilgileniyorlar Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin darisi bizlere olsun insaAllah.. biri dogurdum yazsa sanki hepimiz sirayla doguracak gibiyiz hadi hayirlisi bakalim heyecan dorukta

Dogumu yaklasan arkadaslar vardi birde sezaryen olacak olanlar hic sesleri cikmamis anlasilan dogurdum die yazan olmamis demekki bebisleriyle ilgileniyorlar Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin darisi bizlere olsun insaAllah.. biri dogurdum yazsa sanki hepimiz sirayla doguracak gibiyiz hadi hayirlisi bakalim heyecan dorukta

Masalalh allah bozmasiin enerjini canim.
Tansiyonu kontrol altina alirlar canim hersey normalse sanirim sezeryan daha riskli

Oh allah razı olsun o doktordan :)

Masalalh allah bozmasiin enerjini canim.
Tansiyonu kontrol altina alirlar canim hersey normalse sanirim sezeryan daha riskli

Amin canım amin tansiyon 15 e 9 du sonra ölçtü 12 8 çıktı ufak bir heycan bile yükseltiyor. Araya cumartesi pazar girdi nasıl kontrol altına alacaklar ki ? Ya bebise zarar gelirse

Bebişinin şansına inşallah çok iyi geçer canım sınavın.
Çok sağol inşallah♡
Allah kolaylik versin canım ya ben uzun zamandır ders calisiodum kafam dagiliodu. Şimdi calismiorum ama iyi gelmedi bana boşluk. saçma sapan şeyler düşünüp Ağlıyorum hala. Evde tek olmaktan da nefret ediyorum
Teşekkür ederim♡ benim de kafam çok dağılıyor tam toparlıyorum derken hoop bi tekme yine kafa gidiyo bebeğe, doğuma :)

Amin canım amin tansiyon 15 e 9 du sonra ölçtü 12 8 çıktı ufak bir heycan bile yükseltiyor. Araya cumartesi pazar girdi nasıl kontrol altına alacaklar ki ? Ya bebise zarar gelirse
Hareket halinden hemen sonra ölçüldüyse tansiyon onda da yüksek çıkıyor. Biraz oturup bekliyorum öyle ölçüyorlar benimkini. Evde ben de oturunca hemen ölçüyorum yüksek biraz dinlendikten sonra düşük oluyor. 12/8 sıkıntı değil. Benim hep 12/7 çıkıyor. Gerçi evdeki tansiyon aileti 12/7 çıkarıyor. Sağlık ocağında 10/6 çıkıyor.

Kızlar merhabalar. Bugün bizimde kontolümüz vardı. 37+0 3.325 gr 51 cm dedi doktor. Normal doğumu etkileyen birşey yok şimdilik dedi. Tansiyonum 2 gndür yüksek çıkıyo bu hafta takip et yaz bi kağıda dedi. Sabah 15/7 çıktı. bi yarım saat sonra gel yanıma tekrar bakıyım dedi. 12/7 çıktı. iyi dedi doktor. Ama sabah nstye girdim yürüdüm fln heyecan ve korku da var 15/7 çıkması normal :) ben bir rahatsızlık hissetmiyorum bebek de iyi çok şükür.

emy0364 muhasebecimiz yarin bana sigorta yapacak umarim pazartesi dogumda analik hakkindan faydalanabilirim

Bugun stajyer avukatligim bitiyor bugunden avukatlik ruhsati alana kadar herhangi bi sigorta yaptiramazsiniz dediler ama biz arastirdik danistay karari fln bulduk ve danistay yaptirilabilir ruhsat almaya engel degildir yonundr karar vermis ruhsat basvurusunda sigortayi kesecegiz bakalim her sey dusundugumuz gibi olur inss

Sonucta bana sigorta cocugum icin de lazim olacak cocugumu ozel hastaneye goturcem belki vs ve avukatlik ruhsati almam benim nerden baksan 2 ay surer 2 ay guvencesiz kalmam umarim

Esim de gss den cezali oldugu icin ondan faydalanamiyoruz 1600 lira cezasi var hayret bisiy bu gss ne kdr sacma odemeyi dusunmuyoruz af fln gelir umarim

Sağlık ocaginda benim de yuksek cikabiliyo en düşüğü 12 8 çıktı şimdiye kadar. Tuzu yasakladi. Nst den hemen sonra ölçtü nst bitti kalktim.oturdum ölçtü 15 9 çıktı. Bekle biraz otur dedi bekledim 12 8 çıktı doktor her gun ölç dedi eğer 12 den yükselirse hemen bana gel dedi. Boğazına düşkün biri olarak bana hic yaramadı tuzsuz yemekler vs. Doğurana kadar tuzsuz yicem bebeğe zarar gelmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…