2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Doktor benim tansiyonumu bile ölçmuyo

Benim ablama 3200 dediler doğumdan 1 gun evvel. Doğum yaptı 1 gun sonra 2800 çıktı çocuk. Benimde simdi 2850 simdi doğsa 2 buçuk kiloya düşecek sanırım. 3 kilo olsaydı benimki de keske.

Uff 400 grm farketmis cok kotuu yaa simdi benimki de mesela 3 deniyo tutup da 2.600 dogsa ben de uzulurum ztn erken mi oluyo acaba diye dusunuyorum halen daha (38+1 olacak)

Snn normal mi sezAryen mi

Uff 400 grm farketmis cok kotuu yaa simdi benimki de mesela 3 deniyo tutup da 2.600 dogsa ben de uzulurum ztn erken mi oluyo acaba diye dusunuyorum halen daha (38+1 olacak)

Cnm sana neden 38+1 e gün verdi doktor problem yoktu sanırsam sen de 38 de doğuran çok tanidigim var moralini bozma

Cnm sana neden 38+1 e gün verdi doktor problem yoktu sanırsam sen de 38 de doğuran çok tanidigim var moralini bozma

Yo bi problem yok sanirim yani bana bir sey demedi cnm 37+1 de gittik muayeneye ve haftaya gel bebegi alalim dedi

Bi yandan oh ne guzel hemen bebise kavusayim bi yandan da 39u mu bekleseydik dusuncesi

Yine de ben pazartrsi doktora erken olmuyo di mi diye sorcam :)

Vardır bi hayir canım sen yine sor istersen ama gelişimini tamamladı diye genelde aliyolar 38 de ben de 39 u bekleyelim dedim doktora o da sonra sancin gelir kendi başına doğurursan karışmam dedi

İste bana 2850 dedi doktor 2 450 gram doğsa ne kadar küçük. İnşallah daha kilo alır. Belki az tartiyodur doktor filan diye icime su serpiyorum ama bakalim bir umut iste. Normal olacak benim bekliyorum bakalım ne zaman gelecek bebis. Bir an sancı giriyor bir an çıkıyor düzensiz daha dogurasim yok :)

Dur bakalim biraz daha buyusun icinde:)
Bazilarinin de misal 3se 3.200 cikiyo dogumdan sonra insallah bizimkiler de fazla cikar :)

Ay ben de face de hamişlik resmi paylaştım dayanamadim 9 aydır nazar değer diye paylaşmiyodum şimdi de kendime okuyup duruyorum paranoyak oldum yeminle
Bende dün akşam Yürüyüşe çıkmıştık , instagramda paylaştım :))) ama Göbek paylaşmadım , sadece geri sayım başlasın dedim eşimle olan selfimizi koydum , nas- Felak ayetel Kürsi okuyup durdum , elimde böyle okuyup durcan be paylaşıyorsun dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…