2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hayırlı olsun canım , avukat olarak stajyer avukatlığın bitince , muhasebeciniz seni büro sekreteri falan göstersin asgari ücretten ... 2 ay eşininde seninde sigortan olmadığında bebek için kendin için hastaneye gittiğinde baya sıkıntı olur ... Allah yardımcınız olsun canım ... Bu işlerde zor ve Karışık neler öğrendim şu yazdıklarından ...

Kizlar merhaba. Hic doguraniniz yok mu ya hikayelerinizi dort gozle bekliyorum :) bana tecrube oluyor mayisi bitirdim simdi hazirana geldim dogurana kadar dogum hikayelerinizin takipçisiyim bu arada 15 haziran dogumluyum ben Allah yardimciniz olsun dengesiz bebisleriniz geliyor

Aynen sürekli okuyup duruyorum şimdi de soluma yattım bu bebiş niye kipirdamiyo diye paranoya yapıyorum :))) ay bi doğsalar biz de rahatlasak onlar da :)))

16 olsa olmuyo mu 16.06.2016 olur:)

Sen beklenen tarihe 1 hafta kala sezaryen oluyorsun hoc dglse benim o gun tahmini tarihe 13 gun kalmos oluyo
Hiç Sorma doktordan çıkınca aklıma geldi 16si bi dahaki kontrolde sordum ama o gün dolmuş vardır bir hayır 15.6.16 olur benim oğluşum da :)

Kızlar NST'de düzenli çok hafif şiddette sancı çıktı. Çok mutlu oldum. 3 gün önce yoktu. Hiç sizde de çıkıyor mu? Acaba şiddeti artar doğuma döner mi?

Sevgili Sevgi Canım yok pazartesi doğum kanalında değildi. Bugün bakmadı ama karnın İnmemiş dedi. Muhtemelen hala girmemiş.

Şimdi dr çıktım sezeryan dedi Çarşamba gün doluyor bir gün daha beklerim perşembe alırım dedi 41 E giriyorum 42 içinde oluyorum bir daha beklemem dddi sezeryana karsr verdik beslenmesinde falan hiç bir sorun yok ama kilo alımı için başta sıkıntı demişti sonra bebeğe giden bağlarda sıkıntı çıkmadı hiç bi şekilde o kadsr tatlı olmuş ki minnoşummmmm :) çok güzel bi duygu hatta çarşambayımda beklemeyelim salı sezeryan dedi suni almamaya karsr verdik ayrıca ... Rahimde yumuşama var dedi 3 -4 güne olur gibi olmazsa alırız dddi sizce perşembeyi bekleyimmmi salı mı yoksa salıya randevu oluşturdum ama ????? Siz olsanız ne yapardınız :S

Bende yürüdüm bugün bi saat kociskom la iyi geldi valla bugünkü depresifligim de gitti. Rabbim kimseleri yanlız koymasin.
Sıcakta bunaltti heralde beni. Yanlız ben biraz yürüyünce sancim oluodu sancim geçsin diye ugrasiodum. Şimdi tık yok ya. Bebiste hoplayip zipliyor.ramazan i gorcem galiba hamile hamile

Canim nasıl 41 e girio sun ki. 9 haziran gorunuo takvimin. Ben bugun 39+4 um haftaya 40. Hafta ma gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…