- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.481
hayırlı olsun canımArkadaslar Merhaba dün yani 3 haziranda saat 9:45 de bebeğim dünyaya geldi spinal sezeryan la.bebegimin herseyin gördüm ağlamasın duydum yüzünü yüzüme sürtürler oğlum benim ya ya öyle hasret kalmışızKi eşinde bende heyecandan ölecek tık gelip gidip seviyoruz 8 yasinda bir kızım var hala bebek gibi onu seviyordum biz.bebek sevmeye hasrettık geçen yıl yarım kalan hamileligim den sonra iyice ulaşımaz geliyordu bize.Allahım öyle güzel bir duygu ki Rabbim isteyen herkese verdin inşallah. Sütü inmedi daha çok az sıkınca sarı şu gibi geliyor onuda elimden geldiğim kadar veriyorum.benim sütüm diğer tecrubelerime göre yarın gelecek.hem emziriyorum doymadigi içinde 30cc mama veriyorum.mama vermekten korkmuyorum çünkü kizima ısrarla mama vermedim sutum 3.gün geldi yavrum yetersiz beslenmekten sarılık oldu 3 gün kuvozde yattı. Şimdi bugün evdeyiz karnını doyurup altını değiştirdik gazını çıkardık uyurum. Şunu sakin unutmayın kırkı çıkmamış bebek beşiği ne yatirildiginda ağlıyorsa ya açtır ya altı kirlidir ya gazi vardır asla gazını çıkarmadan yatmayin arkadaşlar hatta bazen beslemek için uyandırıyorum emmek istemiyor yine gaz birikmiş oluyor gazını çıkarıp besliyorum.evlat kokusu gerçekten cennet kokusu.aile olarak büyümekte ayrıca çok güzel bir olay.doğum yapacak arkadaşları Allah tez zamanda yavrusunu kavuştursun inşallah. Doğum yapan arkadaslara da hayırlı ugurlu oldun Allah analı babalı buyutsun diyorum.Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Ay hadi inşallah canım darısı bana da :) düzensiz sancılar oluyor ama. Yürüyüş falan hızlandırmak lazım hep yatasım var aksi gibi.hayırlısı bakalım benim içime ptesi veya salı doğurcakmışım gibi geliyor.
İnmem odadan valla. Sancı çekerken falan yanımda olacağını söylediler. cıngar çıkartırım gerekirse:))) ben de hekimim diye yardımcı olacaklarını düşünüyorumEvet o daha önemli sormak lazım inşallah alırlar.
ben de sancı mancı çatı ağrısı birşey de yok pek bakalımAy hadi inşallah canım darısı bana da :) düzensiz sancılar oluyor ama. Yürüyüş falan hızlandırmak lazım hep yatasım var aksi gibi.
Aynen hamilelerin tersi pis olur son zamanlarda ona göreİnmem odadan valla. Sancı çekerken falan yanımda olacağını söylediler. cıngar çıkartırım gerekirse:))) ben de hekimim diye yardımcı olacaklarını düşünüyorum
Güle güle büyüt bebeğini canım senden ses gelmeyince anladık ama iyi olmuş tam 40+0 da mı oldu acaba senin maşallah
Ay canım çok sevindim. Allah gönlüne göre vermiş. Bebeğine de uzun, sağlıklı, mutlu ömürler yazsın inşallah.
Ben hala bekliyorum. Her gün yürüyorum. Suyum gelmiyor
Musait olunca bebeğin pozisyonu doğumda düzeldi mi onu da yazar mısın? Bizimki benziyordu.
@huriye048 , @Ysmnvlkn vegebito kızlar hayırlı olsun bebekleriniz. Rabbim analı babalı hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin.Ne güzel kavuştunuz ya darısı başımıza inş.
ben dün temizlikçinin peşinde pert oldum, bugün de annem ve eşimle gezme kahvaltı gezme vs yoruldum. henüz bir ses seda yok. sanki daha çok varmış doğuma gibi geliyor. tek farklılık bugün birden ödemim gitti, nefes almam rahatladı üzerime bi hafiflik geldi sanki kilo vermişim gibi daha rahat hareket etmeye başladım. Bu ne demek acaba?
Ay ağzından bal damlıyor hadi hayırlısı bakalım niyeyse bende bi genişlik var mantıken çok yaklaştığını anlıyorum ama duygusal olarak o moda ve telaşa giremedim. sanki daha çok varmış gibi bi rahatlıktayım. Çantam a eşyaları bile annemin söylenmesi ile yarın koycam artık.Ben bu dediklerinin haftası içinde doğurdum :)
sen doğum yaptun mı canım hayırlı olsun. ağrılarn en kısa sürede geçer inş. emme ile alakalı tecrübem yok ama okuyup izlediklerime dayanarak birkaç öneride bulunmak istiyorum, inş sana veya birilerine faydası olur:Kızım iyi emmiyor malesef ve ameliyat yaram çok acıyor ne Zaman geçecek
Etrafimdeki buyukler dogumun cok yakin olunca hafiflersin birden bi enerji gelir diyolar tabi bilimsel bi aciklama degil dogrumu bilmiyorum ama senin takvimine bakinca gercektende cok yakin dogumun :)@huriye048 , @Ysmnvlkn vegebito kızlar hayırlı olsun bebekleriniz. Rabbim analı babalı hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin.Ne güzel kavuştunuz ya darısı başımıza inş.
ben dün temizlikçinin peşinde pert oldum, bugün de annem ve eşimle gezme kahvaltı gezme vs yoruldum. henüz bir ses seda yok. sanki daha çok varmış doğuma gibi geliyor. tek farklılık bugün birden ödemim gitti, nefes almam rahatladı üzerime bi hafiflik geldi sanki kilo vermişim gibi daha rahat hareket etmeye başladım. Bu ne demek acaba?
Benim de piskolojim alt ust oldu sanki hep boyle kalicakmisim gibi ellerim ayaklarm ödem oldu uyurken yan yatmaktan kalcalarim uyuşuyoKızlar ya en çok dinlenmem gereken zamanda stresten uyuyamıyorum. Mantıklı düşündüğümde stres yapacak bir şey olmadığını biliyorum ama kendimi her geçen gün sezaryana yaklaşıyor gibi hissediyorum. Her gün birbiri ile aynı. Hatta bazen daha rahat. 2 gündür kasık ağrım vardı. Bugün o da geçti örneğin. İzne 34. Haftada ayrıldım. Artık evde sıkıldım. Evdekiler de benim bu ruh halimden sıkıldı. Ne yapacağım ben ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?