2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar otururken bacaklarınızı kapatabiliyor musunuz? Benim artık kapanmıyor. Karnım sanki kucağımda. Acaba bebek doğum kanalına mı girdi? Bir de bu hareket beni korkutmaya başladı. Aşırı hareketli. 1 saattir hiç durmadı
Bebek aşağı indiğinden mi neyden bilmem ama Ben açmak zorunda hissediyorum bacaklarımın arasına giriyor sanki göbüş. Kapatsam göbeğim sıkışıyor rahat edemiyorum. Uyumadım bu saate kadar benimki de acayip hareketli. Horon tepiyor sanırım :):) Normalde benle birlikte uyuyordu demek ki :)

Hayırlı Ramazan'lar kızlar, bende saati kurdum eşime sahur hazırlayayım diye , midemin yanmasına uyandım , artık ben banyoda kusarken eşim sahuru hazırladı :))) Ramazan ı tüm bereketiyle geçirmek dileğiyle :))

Hayırlı ramazanlar kızlar ben de kocişe sahur hazırladım ben de bi güzel yedim hihi:KK49: R r0s3n benim bebiş de maşallah dün akşamdan beri çok hareketli normalde bu kadar değildi inşallah hayra alamettir :süslü:
Onlar sahur yaparken biz de yicez ve bunlar kilo olarak dönecek bize :/ :):) benim arada bir böyle hareketli oluyor neden bilmem :)

Bir de şu takvimdeki doğuma şu kadar kaldı yazısını görünce eskiden heyecanlanırdım ama şuan farkındayım ki hayır arkadasım doguma kaç gün kaldıgına veled karar verir :rolleyes::rapci: en kötüsü de annesi uzakta olanlar benim gibi atla gel diyemiyor kadın şimdi çıkıp gelse belki bir hafta daha boşuna burda durucak hadi gelmese ani doğum olsa ben hastanede o yolda olucak Rabbim yardım etsin hepimize....:KK43: İyi ki kk var aynı dertleri aynı sevinçleri yaşadığımız insanlarla bizi buluşturuyor yargılamaksızın riyasız kavgasız birbirimize sadece manevi desteğiz:KK200:En Büyük KK

Günaydın kızlar. Benim de dün akşam pembe bir akıntım oldu. Ama içimden bir his bunun nişan olmadığını söylüyor.

• Beğen
Reactions: 9ay
Bende cok korkiyorum son gune kalirim hatta gununu gecerim diye. Dun bi arkadasin dedigi tarcinli caydan ictim 1,5 saat yurudum banamisin demedi benim kiz :KK43:.
Ben de gittim ormanda, dere, tepe 3.5 km yürüdüm. Vakti gelmeyince ne yaparsan yap olmuyor. Ama daha zamanın var. Benim de bugünün sonuna kadar var :KK66: Bence çok bitkisel şeyler yapma canım. Kontrolsüz rahim kasılmalarını başlatmasın.

Günaydın kızlar. Benim de dün akşam pembe bir akıntım oldu. Ama içimden bir his bunun nişan olmadığını söylüyor.
İçindeki his yanılıyor bence :)

Hayırlı ramazanlar kızlar ben de kocişe sahur hazırladım ben de bi güzel yedim hihi:KK49: R r0s3n benim bebiş de maşallah dün akşamdan beri çok hareketli normalde bu kadar değildi inşallah hayra alamettir :süslü:
Hayirli ramazanlar olsun insallah hepimiz icin bereket huzur saglik olsun bu ay.
Bnmde bebik dun gece cok hareketliydi sabaha kdr zor uyudum ztn sahura kalktm bsyler hazirla ye derken smdi gene hastanr yollarndaym gene ayni dua ins acikligm artmistrda doktor hadi yatis dese kolaycacik dogumlar nasip etsin rabbim su mubarek ayda

Back
X