2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Allah şifa versin canım inşallah bebegin bir an evvel toparlar sağ salim kucağına alırsın. Allahın seni ve bebisini korusun.

Kızlar bu saatlerde benim bebek çok hareketleniyor. Ve artık çok kuvvetli. Karnımı öyle kuvvetli dışarı doğru itiyor ki canım acıyor. Bir de aşağı doğru muhtemelen elini yada başını ittiriyor, aynı zamanda o da acıyor.

Baya büyüdü tabi sninki siğamiyo :) benim ki de minnak hala kipirdaniyo sağ tarafıma popo ya da ayak dayiyo hatta sanki dönmeye çalıştı bu aksam değişik bişeyler yaptı ben de anlamadım.Ay sağlıkla bi dögsalar Allahım inşallah

Aynen canım çook acıtıyor tekmeler eli bacağı durmuyor veledin

Reactions: 9ay
Arkadaşlar otururken bacaklarınızı kapatabiliyor musunuz? Benim artık kapanmıyor. Karnım sanki kucağımda. Acaba bebek doğum kanalına mı girdi? Bir de bu hareket beni korkutmaya başladı. Aşırı hareketli. 1 saattir hiç durmadı

Doğuma hazırlanıyorsın bebeğin artık aşağıda olduğu için kapatamazsın. Gevşe duş al yemek ye ve dinlen:)))

Reactions: 9ay
Hayırlısı böyleymiş öyle düşün çok şükür bebeğin sağlıklı yanında inşallah en kısa sürede iyileşirsin tamamen..darısı başımıza

Benim kız şaka gbi gece 12 de tuttu sancı 1 de kanama oldu 15.15 de doğdu o an epidural flan gelmedi aklıma o suni sancı canımı aldı benim bnmde 7 cnm açıktı dayanamadm artık

Ramazan-I serif hayirli olsun Rabbim bu mübarek ayda dogum yapmayı nasip etti hamdolsun.

Zaten uyuyamiyordum bari sahuru beklimde kocise sahur hazirlim guzelce. Bu aksam 3km yurudum bende. Gerçi son bir haftadır her aksam yürüyorum ama tık yok bizimkinde :) yuruyunce kendini top yapip duruyo sadece 39+3 oldukca.sali kontrol var bakalim ne dicek doktorumuz

Ama cok fena ödem oldum.artik odemden elim ayaklarim su kaparciklari oldu patlio ve kasinio son haftalar zormus gercekten uyku zaten en fazla 5 saat . Vücut alistirma yapiyor uykusuzluga sanirim :)

Eklentiler

• 20160604_120958.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 102
Regl olacakmışım gibi sancım oluyor ara ara dün ve Bugün yalancı sancı dedikleri bu mu acaba kafasına göre geliyor düzenli saatli değil ya da ben üşüttüm mü acaba

Aşırı ödem ve kaşıntından doktorunun hberi var mı canım?
Allah hepimize güç kuvvet versin..

Benim kız şaka gbi gece 12 de tuttu sancı 1 de kanama oldu 15.15 de doğdu o an epidural flan gelmedi aklıma o suni sancı canımı aldı benim bnmde 7 cnm açıktı dayanamadm artık

7 cm açıklığın varmış doktorunun da mı aklına gelmedi, seni yönlendirip epiduralla diblendirmedi??? Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması.. Gözün aydın bebeğine kavuştun gerisi boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…