- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.641
Sağolun kızlar
Ben 6 saat sancidan sonra epidural aldım tam rahatladım artık derken nst de bebeğin kalp atışları çok yavaşladı mecburen acil sezeryana alindik. Açıklığım 4 cm di dr bi iki saate dogurursun demişti ama kismet olmadı.
Bebeğin ayakları kordona dolanmış o aşağı inmeye çalıştıkça oksijensiz kalmış.
Şimdi de sezeryan dan kaynaklı yogun bakımda. Tabi her bebekte olcak diye bişey yok sezeryan olacak arkadaşlar endiselenmesin
Kimseyi korkutmak istemiyorum ama 4 cm açıklık varsa epiduralle mis gibi dogurun normalce agrisiz. Hem siz hem bebek için.
Amin Can'ım çok şükür Allah'a
Baya büyüdü tabi sninki siğamiyo :) benim ki de minnak hala kipirdaniyo sağ tarafıma popo ya da ayak dayiyo hatta sanki dönmeye çalıştı bu aksam değişik bişeyler yaptı ben de anlamadım.Ay sağlıkla bi dögsalar Allahım inşallahKızlar bu saatlerde benim bebek çok hareketleniyor. Ve artık çok kuvvetli. Karnımı öyle kuvvetli dışarı doğru itiyor ki canım acıyor. Bir de aşağı doğru muhtemelen elini yada başını ittiriyor, aynı zamanda o da acıyor.
Darısı başımıza
Aynen canım çook acıtıyor tekmeler eli bacağı durmuyor veledinKızlar bu saatlerde benim bebek çok hareketleniyor. Ve artık çok kuvvetli. Karnımı öyle kuvvetli dışarı doğru itiyor ki canım acıyor. Bir de aşağı doğru muhtemelen elini yada başını ittiriyor, aynı zamanda o da acıyor.
Arkadaşlar otururken bacaklarınızı kapatabiliyor musunuz? Benim artık kapanmıyor. Karnım sanki kucağımda. Acaba bebek doğum kanalına mı girdi? Bir de bu hareket beni korkutmaya başladı. Aşırı hareketli. 1 saattir hiç durmadı
Hayırlısı böyleymiş öyle düşünDoğumun ilk gecesi . Çok pişman oldum. Hala da içimde ukte kalacak normal doğum mu yapsaydım die. Çünkü bebeğim küçüktu ben de yapı olarak musaitm bi kaç ikinma ile çıkardı diom ama geçen geçti . Ben beklyemiyirdum bir gün daha. Ki normal de sezeryan günü 1 haziran ken ben 31 mayis à çektim. Karmakarışık hissediyorum aslında hala bebeğimle tek başına kendim ilgilenememk çok koyuyor.ama bağırmadan sancı çekmeden mis gibi güle oynaya hastaneye gidip yarım saatte yavrumu getirmek dünyaya süper bisi. Hep diolar di sezeryan sonrası zor die. Haklılar mis
Benim kız şaka gbi gece 12 de tuttu sancı 1 de kanama oldu 15.15 de doğdu o an epidural flan gelmedi aklıma o suni sancı canımı aldı benim bnmde 7 cnm açıktı dayanamadm artıkBalkizin_Annesi 40+0da mı tuttu sancın canım senin? Bebişin doğum tarihi ne? Tam 3 haziran mı?
Çok geçmiş olsun. Gözün aydın.
Ben de 7 cmde epidural taktırdım daha fazla dayanamayıp. Gerçekten acı çok yüksekti. Zaten bence epidural olup azıcık dinlenmessen doğumhanede böyle performans gösteremezdim. Sen epidural alamadın mı?
Benim de kendi sancım çok hafifti. Suyumda geldiği için suni verildi. Ama ilerleyen safhalarda belki bizim sancılarda bu kadar vuracaktı. Hep suyum gelmeden doğuma gitmek ve suni sancı almamak istemiştim ama kısmet böyleymiş.
Ben iki gündür rahat uyuyorum ya allaha şükürDarısı başımızabeni uyutmuyır sıpa hala transvers duruşta squat yaptım 10 kez biraz indi aşağı
Kuzu ne yaptin yarin dogum var nasil hissediyorsun :)
Aynen ben de merak ettim nerelerdesin canımPembeLokum
Aşırı ödem ve kaşıntından doktorunun hberi var mı canım?Ramazan-I serif hayirli olsun Rabbim bu mübarek ayda dogum yapmayı nasip etti hamdolsun.
Zaten uyuyamiyordum bari sahuru beklimde kocise sahur hazirlim guzelce. Bu aksam 3km yurudum bende. Gerçi son bir haftadır her aksam yürüyorum ama tık yok bizimkinde :) yuruyunce kendini top yapip duruyo sadece 39+3 oldukca.sali kontrol var bakalim ne dicek doktorumuz
Ama cok fena ödem oldum.artik odemden elim ayaklarim su kaparciklari oldu patlio ve kasinio son haftalar zormus gercekten uyku zaten en fazla 5 saat . Vücut alistirma yapiyor uykusuzluga sanirim :)
Benim kız şaka gbi gece 12 de tuttu sancı 1 de kanama oldu 15.15 de doğdu o an epidural flan gelmedi aklıma o suni sancı canımı aldı benim bnmde 7 cnm açıktı dayanamadm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?