2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de ya yarın yada perşembe gitcem..kaç kilo olmuş merak ediyorum bide acaba çatı muayenesi yapacak mı hiç sözetmedi..
Benimki yapacak çatı muayenesi. Ona göre doğum şekli kesinleşecek. İnşallah uygundur ya :/ ben de çok kilo almasın diyorum öyle :/ sana da çatı muayenesi yapabilir belki zamanı çünkü. Perine masajı yapıyorum ya ayyy diyorum nasıl çıkacak buradan bu çocuk :/ kendi muayenemizi yapamıyor muyuz acaba :):):) doktor beni kandırırsa diye bir şüphedeyim çünkü. Ama öyle biri de değil.

Benim de randevum cuma akşam 16.30 daydı, bugün aradılar doktorumun toplantısı olacakmış, perşembe sabah 10a aldılar. Pek mutlu oldum.

Ben ipek koycam

benim kızımın ki Gonca olacak inş. valla 2 ikisimde güzel bence

Eylül doğumlu olsaydı , bende BAŞAK koymak isterdim :) inci Sare koyacağız bizde inşaallah :)) Asya ismi de piyasada çok var ..

Kizlar bugun doktorda randevum vardi. Açılma hala 2cm. Bol bol hareket et dedi doktorum. Bi saat önce kahverengi leke gibi bisey vardi ic camasirimda. Doktor daha once demisti cati muayenesinden sonra kahverengi lekelenme olabilir diye. Nisan degildir demi bu? Kararsiz kaldim

Canım Nişan sümüğümsü uzayıp giden akıntı gibi oluyor , 2-3 saat sonrada açık pembe akıntı şeklinde geliyor , kahverengiyse akıntın, o büyük ihtimal çatışan kaynaklanmıştır ama rahim ağzının da yumuşamaya başladığını gösterir ...

PembeLokum spinal sezeryan senin tercihin miydi? Şu an ne durumdasın ağrın filan var mı? Kaç gün kalacaksın hastanede?

Evet spinali ben istedim, sen hic bana sorma en iyisi bende kalp oldugu icin pek iyi gecmedi, bu gece hastanede 2. Gecemiz yarin cikmayi dusunuyoruz bakalim oturamiyorm pek nasil donerim 2 saat yol bilmiyorm, agrim var evet

Kızlar mrblar , bugun bende kontroldeydim , bizim sezeryanı geçen hafta netleştirdipimiz için bu hafta kan alımlarımız EKG anestezi uzmanı ile randevumuz vardı :) bunları hallettikten sonra nst misi çekindik Allah'a şükür birşey çıkmadı :) sonra hemen muayene olduk , doktorumuzda hiç bekletmedi , 2735 kg olmuşuz , eşim doktorun ultrasondan seçimlerine bakarken kusa tutuyor içerden alıyor daha yüksek Çıkma ihtimali de var dedi , tabi muayene bittikten sonra :)) eğer herhangi bir komplikasyon gelişmezse ( inşaallah ) 39₺0 da 16.06.2016 tarihinde ilk sırayı bize yazdı :)) çok heyecan Yaptım :)) Perşembe günü tekrar kuaförümü çağıracağım eve 20 gün önce temizlenmiştim Perşembe Gününe tekrar bi temizleneyim :) miyom ameliyatınıda çok tutmayacağım alabildiğimi alacağım 6 ay sonra kontrolde 5 cm in altına düşmezse ( inşaallah düşer ) tekrar bi ameliyat Olacağım ... Inşaallah miyomları temizleyebilir , Bebeğini de aç bırakmayalım dedi :)) haftaya bende hurmaya başlayacağım artık :))

Evet spinali ben istedim, sen hic bana sorma en iyisi bende kalp oldugu icin pek iyi gecmedi, bu gece hastanede 2. Gecemiz yarin cikmayi dusunuyoruz bakalim oturamiyorm pek nasil donerim 2 saat yol bilmiyorm, agrim var evet
Canım hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsün inşaallah , bahtı açık olsun bebişinin ... Boyuna göre kilosu iyi canım , biZimde boyumuz kısa , olsun doğunca uzarlar :))) yeğenimden biliyorum doğduğunda 47 cm di 15 gün sonra ölçümlerde 53 cm oldu :)) Yenidoğan kıyafetleri denk gelmemeye başladı :)) hemen 0-3 ay grubuna geçtiler ..

Yok canım değil. Muayeneden sonra 2gun gldi benimde

Az kalmış doğuma seninde haftaya perşembe :))
Aksilik çıkmadan atlatırsın inşallah canım

Benim nisanda simdi geldi dogum yakinmidir sizcee

39 oldum ben de...

Kızlar, ilk bebeğini bekleyen anneler doğuranları görüp hayal kuruyor sabredemiyorsunız ama hamileliğzinizin ve trk başınalığınızın radını çıkarın.

Bebek hazır olunca gelecek. Doktorunuzu sıkıştırmayın. Normalden de korkmayın. Deli gibi bir acısı olsa ikinciye inş normal doğururum diye dua etmez insanlar..
Acı değil korku insana ağrı veriyor:) sancı odasında çığlık atan hamileleri gördüyseniz hep tek başına olan anne adayları.. Şimdi ne olacak kprkusu da var.. Ama odasında evinde eşiyle ailesiyle doğjmu bekleyen ah uh la atlatıyor ağrıyı..

Doğumdan korkmayın ve acele etmeyin, karnınızdaki hareketlerin tadını çıkarın...

Ben evde bir bebekle yapamıyorım, doğumdan sonra nasış olacak gözüm korkuyor(( artık çok yoruldum bunaldım ama hayırlısı allahtan...

Ayhh evet inşallah ben doğuracağım zaman samcı odasında başka hamile olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…