2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anladim canim degildir ozaman zaten devam eden bi akinti degildi suan bisey yok cunki.

Kizlar bi sorum olacak. Simdi bu ramazan oruc tutamiyoruz ya. Bunun parasini vermek gerekir mi? Tekrar tutacagiz Allah izin verirse ama ne yapmamiz gerekiyor simdi?
sonra kazasini yapacaksan parasini vermen gerekmiyor.ay benim 2 ay vardi onceki dogumdan kalma.simdi 3 ay olucak.insallah kisin tutucam

Kizlar bi sorum olacak. Simdi bu ramazan oruc tutamiyoruz ya. Bunun parasini vermek gerekir mi? Tekrar tutacagiz Allah izin verirse ama ne yapmamiz gerekiyor simdi?

Sonra tutacağın kaza yapacağın için vermiyorsun. Ama kalıcı rahatsızlığın olsa turamaycak olsan verirdin.

Reactions: 9ay
Yürüyüş çok iyi diyolar normal doğum için ama ben yüeüyemiyorum Nasıl yapıyosun perine masajını?

Rabbim inşallah kolay doğumlardan nasip etsin.sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin.

Adet ağrın oluyorsa ondan biraz daha fazla bir bel ve kasık ağrısı.inşallah normal doğum yaparsın arzu ettiğin gibi canim

Maşallah Allah analı babalı büyütsün spinal sezeryan mı oldun şimdi nasılsın?

Biz elif ece koyacaz hayırlısı ile ssizin isimlerin ikiside çok hoş

Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
Doktorum suni verelim normali dene dedi ama bn her sancida kendimi duvardan duvara attim. Her cati muayenesinde aklii kacircak gibi oldum.
Annem kaynananm esim ben hepimkz perisan olduk. Aglamaktan artk dayanamadm.
15 dk da kizimi aldm yanima 3900 51 cm dgdu prensesim suni alsam bile doguramazdm. Insallah normal nekleyenelr bnm gbi olmazlar bnm tecrubem biraz agir oldu. Korkutmak amacli yazmiyorum yanlis anlamayin hepinize kolay dogumlar diliyorun.
E

Oy maşallah.. Hayırlısı inşallah

Sağlıklı ya bebeğin ve sen önemli olan bu
Bir ömür öutlu huzurlu ve sağlıklı bir aile olmanız dileği ile
Geçmiş olsun tatlım

Canım benim gözün aydın!!! Allah analı babalı büyütsün. Annesini babasını seven, saygılı, Allah'ını Peygamberini bilen, iyi bir kul, milletine faydalı iyi bir vatandaş olsun. Allah ona çok güzel, uzun ve sağlıklı bir ömür yazsın inşallah.

Canım Allah bağışlasın yavrunu, sağlıklı uzun ömürleri olsun. Devlet hastanesinde mi yaptın canım. Neden epidural falan vermediler o kadar sancı ile kıvrandırdılar. Geçti bitti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…