- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.961
Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
Doktorum suni verelim normali dene dedi ama bn her sancida kendimi duvardan duvara attim. Her cati muayenesinde aklii kacircak gibi oldum.
Annem kaynananm esim ben hepimkz perisan olduk. Aglamaktan artk dayanamadm.
15 dk da kizimi aldm yanima 3900 51 cm dgdu prensesim suni alsam bile doguramazdm. Insallah normal nekleyenelr bnm gbi olmazlar bnm tecrubem biraz agir oldu. Korkutmak amacli yazmiyorum yanlis anlamayin hepinize kolay dogumlar diliyorun.
E
Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
Doktorum suni verelim normali dene dedi ama bn her sancida kendimi duvardan duvara attim. Her cati muayenesinde aklii kacircak gibi oldum.
15 dk da kizimi aldm yanima 3900 51 cm dgdu prensesim suni alsam bile doguramazdm. Insallah normal nekleyenelr bnm gbi olmazlar bnm tecrubem biraz agir oldu. Korkutmak amacli yazmiyorum yanlis anlamayin hepinize kolay dogumlar diliyorun.
E
Kizzz geliyor mu yoksaKızlar ayağa kalkınca belinde sancı hisseden
İshal gibi olan var mı
Ayağa kalkamıyorum nerdeyse yani hemen karnım ağrıyor
Yok canım yaa kanala inmemiş bile minik kızımKizzz geliyor mu yoksa
Gözün aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım.Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
E
Canım gözün aydın! Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin.Güzel Dilek'lerde bulunanlara teşekkürler kızımı aldım allahım böyle bi güzellik yok 49 cm 3330 gr inanılmaz bir duygu eşimde gelmese spinali kaldıramazdım. süt sıkıntımız var biraz başlar zordu her doğum şeklinde olduğu gibi ağrı kesiciler kafi geliyor. yürümek ayaklanmak çok önemli kalktım şimdi odayı bile toparladım. oturmadım akşama ayaktaydım bebeğimi kucağıma aldım Oturarak yoksa hemen aldım emzirdim bil. lkinde bile çok güçlü çekiyordu ama sütüm daha çok değil. inanılmaz bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın ilk ağlayışları yanıma getirdikleri an Ağrı'lara bile aldırmadan indirmedim kucağımdan şimdi mis kokulu kızımla vakit geçirme Zaman'ı artık bundan sonra herkese hayırlı doğumlar Allah yardım etsin herkese. Hiç korkmaya gerek yok her şey değer onlar için..
Bugün üç kere tüp bebrk deneyipte malesef hamile kalamayan bir arkadaşımla konuşuyordum. O bana dedi ki tüp bebeklerde sezaryen yapıyorlar bebepi riske atmıyorlar dedi. Bebekleri tutmadığı için üzgündü detay soramadım. Yanlışım varsa düzelt canım senin bebeğin tüp bebekti diye hatırlıyorum. Ama normal doğum bekliyorsun değil mi?Ardından da bunu yazmışım:
"Ben normal doğum ile ilgili yazdım ama sezeryansa da aynı şey. Yine dünyanın en güzel duygusu bebeğine kavuşacaksın. Hiç korkma."
Hala da böyle düşünüyorum :)
Canim sana cok yazdim burdan ama cevap vermedin telasin vardi sanirim :) hayirli olsun sanada. Adet sancisiysa niye insanlar bu kdr kendini parcaliyo onu dusunuyom sadece. Kafayi bozdumRabbim inşallah kolay doğumlardan nasip etsin.sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin.
Adet ağrın oluyorsa ondan biraz daha fazla bir bel ve kasık ağrısı.inşallah normal doğum yaparsın arzu ettiğin gibi canim
Canim benim ne mutlu sanaki sag salim kucagina almissin. Darisi bizlere insallah. Gunahlarina kefaret olmustur cektigin sancilarda Allah in izniyle. Bizi birakma :)Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
E
Ben de yürüyemiyorum doktorum da bir hafta daha dur sonra yürüyüş yaparsın dedi. Benim oğlan baya aşağıda yürürken içimden bir şeyler çıkacak gibi hissetmem de ondanmış. Haftaya çarşamba da Allah izin verirse çatı muayenesi yapacak. Sabah erken yapıyormuş benim doktor belki sizinki de öyledir ona göre randevunuzu alın :)Yürüyüş çok iyi diyolar normal doğum için ama ben yüeüyemiyorumNasıl yapıyosun perine masajını?
Bazen doğumun öncesinde bağırsaklar sürekli temizlenirmiş, işaret olabilir takip et canımKızlar ayağa kalkınca belinde sancı hisseden
İshal gibi olan var mı
Ayağa kalkamıyorum nerdeyse yani hemen karnım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?