2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Zor ihtimal ama dönebilir canım
Doktor ne dedi peki
Canim devlete gittim öyle kontrol amaçlı kendi doktorum değildi doktor dönebilir dedi..pazartesi kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diyecek normal doğurmayı çok istiyordum ama nasip..senin bebeginde makat gelişti sanırım döndümu?

Evet canım makat gelişliydi ama döndü 1 ay oldu döneli benimki
Dönmezse de dediğin gibi nasip artık sağlıkla doğsun önemli olan bu

Ayy benim icinde dua et canim. Dogum kendiliginden baslamazsa doktor pazartesi suni sanci vericek ondanda ben korkiyorum
Ya canım kabul etme suni sancıyı
Söyle doktoruna biraz daha beklesin hemen suni veriyorlar
Bide sen sat tarihin ne zaman biliyor musum tam olarak
Belki doğum tarihine daha vardır

Dönmesi için bişeyler yapmış miydin?
Ben bişi yapmadım canım aslında çok üstünde durmadım döner diye
Ama şimdi biraz araştırdım senin için
Günde 3 defa 10 ar dakika emeklemek
Kalçanın altına yastık koymak
Göğüs altına buz koymak ( soğuktan kafasını kaçırsın diye)
Babanın kasıklarına eğilip konuşması (bebeğimmm sesime gel vb)
Kasıklara doğru müzik dinletmek
Bunları yapınca dönebiliyormuş bebek

canim benim kizimda tup bebek.2 yasinda 1. denemede oldu.sezeryan beklerken 40.haftaya kadar oyaladi beni ve normal dogum yaptim.dr.a cok beddua ettim.ama sonra normal dogumdan dolayi kendi kendime hamile kaldim.bu kizimi kucagima almama az kaldi.tabi o dr.a sonra cok cok dua ettim.herseyde hayir vardir.normal dogumdan korkmayin belkide seninde 2. 3. bebislerine vesile olur.

Teşekkür ederim, sağlıkla birbirinize kavusursunuz inşallah canım

@gm22 geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıkla kavusursunuz inşallah. Geldi geçti acılarımiza değil sonuçta kavustugumuza bakalım. Yorgunsun acı çekiyorsun ama moralini yüksek tut ki bebeğin senden güç alsın. Sen mi? Sen de bebeğinin nefesinden güç alacaksın zaten annesi...

Evet cnm lansinoh surmeye baslamistim dogumdan once masajlari da yaptim surekli de surmeye devam ediyorum kremleri bakalimm bebegim emsin yeter ki :/

Kızlar ben de yeni geldim doktordan 2900 olmuş bebeğim 300 gr fazla olsa daha iyi olurdu dedi dr moralim bozuldu. .çok şükür herşey yolunda 20 gün içinde doğum olabilir ama 7 temmuza kadar bekleriz dedi..

Kızlar ben de yeni geldim doktordan 2900 olmuş bebeğim 300 gr fazla olsa daha iyi olurdu dedi dr moralim bozuldu. .çok şükür herşey yolunda 20 gün içinde doğum olabilir ama 7 temmuza kadar bekleriz dedi..
7 temmuz kaçıncı hafta bitmiş oluyor canım?
Çatı muayenesi yaptı mı?
Kilosuna takılıp moralini bozma doğuma kadar üç kiloyu geçer.

7 temmuz kaçıncı hafta bitmiş oluyor canım?
Çatı muayenesi yaptı mı?
Kilosuna takılıp moralini bozma doğuma kadar üç kiloyu geçer.
41 bitmiş oluyor o zamana kadar normali bekleriz dedi..çatı muayenesinden sözetmedi ben de korktuğum için hatırlatmıyım dedim:) kilo için de hem üzüldüm hem de ultrasonun yanılma payı var diye çok takmamaya çalıştım bi de nstye girdim sancım çıkmadı 1 hafta sonra yine gel dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…