- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #41.161
Kızlar ben de yeni geldim doktordan 2900 olmuş bebeğim 300 gr fazla olsa daha iyi olurdu dedi dr moralim bozuldu. .çok şükür herşey yolunda 20 gün içinde doğum olabilir ama 7 temmuza kadar bekleriz dedi..
Evet cnm lansinoh surmeye baslamistim dogumdan once masajlari da yaptim surekli de surmeye devam ediyorum kremleri bakalimm bebegim emsin yeter ki :/
Canim 41. Haftayi da beklemeye gucum kalmadi okadar su topladi ki vucudum bitkin dusuyorum artik ve bel agrisi var surekliYa canım kabul etme suni sancıyı
Söyle doktoruna biraz daha beklesin hemen suni veriyorlar
Bide sen sat tarihin ne zaman biliyor musum tam olarak
Belki doğum tarihine daha vardır
Canim 41. Haftayi da beklemeye gucum kalmadi okadar su topladi ki vucudum bitkin dusuyorum artik ve bel agrisi var surekli
Kendim teklif ettim ben hatta. Cunki annem bende beklemis 41haftaya kadar hic bi belirtisi gelmemis artik doktor suni vermis hemen dogum olmus zor olmus ama olmus. Bende bi denim istiyorum. Olmadi bide epudral alirim. Benim sat 8eylul senle ayni dogum tarihlerimiz seninki de mi ayni sat?
Benimkide 8 eylül ama ilişki tarihim farklı benim ondan sordum tatlımCanim 41. Haftayi da beklemeye gucum kalmadi okadar su topladi ki vucudum bitkin dusuyorum artik ve bel agrisi var surekli
Kendim teklif ettim ben hatta. Cunki annem bende beklemis 41haftaya kadar hic bi belirtisi gelmemis artik doktor suni vermis hemen dogum olmus zor olmus ama olmus. Bende bi denim istiyorum. Olmadi bide epudral alirim. Benim sat 8eylul senle ayni dogum tarihlerimiz seninki de mi ayni sat?
canım ilişkiye girdiğin tarih değil son adet tarihin baz alınıyor... hamilelik takviminde 1-2-3. haftaları okuduğunda zaten daha hamile değilsiniz diye başlıyor :) yumurtlama dönemi olarakta adetten sonraki 10-15 günler baz alınıyor.. zaten bu sebepten de doğumlar 38-42. haftalarda olur deniliyor 40 haftayı çok baz almamak lazım yani :))Benimkide 8 eylül ama ilişki tarihim farklı benim ondan sordum tatlım
Yani ben 8 eylülde adet oldum adetim bittikten 15 gün sonra eşimle birlikte olduk o yğzden ben aslında tam 40. Haftada değilim
Acaba seninde öyle mi ondan mı bekliyor bizim bebişler diye sordum
Anladim canim benimki catlatma ignesiyle oldu yani 22eylul. Ama aynenBenimkide 8 eylül ama ilişki tarihim farklı benim ondan sordum tatlım
Yani ben 8 eylülde adet oldum adetim bittikten 15 gün sonra eşimle birlikte olduk o yğzden ben aslında tam 40. Haftada değilim
Acaba seninde öyle mi ondan mı bekliyor bizim bebişler diye sordum
Demek ki doğum anında bakacak çatıya. O zamana kadar beklemesi güzel bir şey. Benimki 40a kadar bekleriz dedi. 40ın bitimi olsa bari :/41 bitmiş oluyor o zamana kadar normali bekleriz dedi..çatı muayenesinden sözetmedi ben de korktuğum için hatırlatmıyım dedim:) kilo için de hem üzüldüm hem de ultrasonun yanılma payı var diye çok takmamaya çalıştım bi de nstye girdim sancım çıkmadı 1 hafta sonra yine gel dedi..
Yapılacak baya bişeyler varmış deneyeyim bakalim:) bilgiler için Sağol canimBen bişi yapmadım canım aslında çok üstünde durmadım döner diye
Ama şimdi biraz araştırdım senin için
Günde 3 defa 10 ar dakika emeklemek
Kalçanın altına yastık koymak
Göğüs altına buz koymak ( soğuktan kafasını kaçırsın diye)
Babanın kasıklarına eğilip konuşması (bebeğimmm sesime gel vb)
Kasıklara doğru müzik dinletmek
Bunları yapınca dönebiliyormuş bebek
Saglikla buyut canim darisi basimiza.Kızlar ben 4 haziran 19:35 normal doğumla kızımı kucagima aldim cok sukur cok guzel bi duygu Allahm sizlerede hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Cuma gidicem doktora bakalımBenimde sadece ara ara gelen adet sancim disinda hic bisey yokbirden firt diye cikarlar insallah
HaydaaaaSelam kızlar bugün kontrole gittim bebegim ters donmus yani makat geliş.. 3 hafta once dogum pozisyonundaydi..suyumda sinirdaymis.38+6 gunluguz tekrar doğum pozisyonuna döner mi?
İnşallah döner fazla vaktimiz yok amaHaydaaaabenim doktor son dakikaya kadar napacakları belli olmıuor bebeklerin dedi dönebilirde tekrar
Benim son 3 hayırlısı artık napayımİnşallah döner fazla vaktimiz yok ama
Hayırlı olsun cnm, gözün aydın.önemli olan baş çevresi aslında.Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
Doktorum suni verelim normali dene dedi ama bn her sancida kendimi duvardan duvara attim. Her cati muayenesinde aklii kacircak gibi oldum.
Annem kaynananm esim ben hepimkz perisan olduk. Aglamaktan artk dayanamadm.
15 dk da kizimi aldm yanima 3900 51 cm dgdu prensesim suni alsam bile doguramazdm. Insallah normal nekleyenelr bnm gbi olmazlar bnm tecrubem biraz agir oldu. Korkutmak amacli yazmiyorum yanlis anlamayin hepinize kolay dogumlar diliyorun.
E
Benimde son 9 günüm..Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Benim son 3 hayırlısı artık napayımbenimki aşağı döndü ama ne sancı var ne bişi sadece adet sancısı gibş ağrılarım oluyor fatma anamızın eli otunu koydum suya bakalaım
Ayni tarih bizim canim bakalim bende bekliyorum.Benimde son 9 günüm..Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?