2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım normal diye düşününce insan sezeryan lafını duymak biraz moral bozuyor evet. Ama yapabilecek bir şey yok. Bebeğin ve senin için hayırlısı böyleymiş demek ki. Üzme kendini belli olmaz belki iki güne düzelir normal olur. Sen bebeğine kavuşma fikrine odaklan ve mutlu ol :)

Güzel anne,
Normal doğum normal şartlarda güzel. Ama şartlar değişince normale alternatif sunulduğuna göre bunun bir hikmeti olmalı.
Bencd bebeğinin son haftalarda alınan gerekli antikorları almasını beklediğin için bu işi başardın, en önemli şeyi yaptın.

Cesaretle sabırla heyecanla bebeğib için elinden geleni yaptın, yapıyorsun.
Kocan askerden gelecek olsa uçak ya da araba ile gelmesinin bir önemi var mı?
Önemli olan sağlıkla huzurla ve doğru zamanda kavuşmanız:) işte bebeğin de öyle...

Sezaryan olman gerekiyoeaa sezaryan ol.. Gittiğim doğal doğjm kursunda bir sürü seçenek vardı doğumda olmasını istediğini şeyler diye..

Su havuzu
Jiimnastik
Özel ebe
Doula
Meditasyon nefes egzersiyi
Eşin yanında olması vs vs

İstediklermi bol keseden seçtim ben:))) ve en sonunda bir tane seçebilirsiniz dediler. Hepimizin elinde tek kart kaldı:

Şartlar ne olursa olsun özel hastane devlet tek başıma eşim yanımda vaginal ya da sezaryan doğum... Kötü doktor sert ebe...
Anne ve bebeğin sağlıkla kurtulması kavuşması!!!!

9 ayın sonunda beklediğimiz normal doğum yapmak değil, bebeğimize sağlıkla kavuşmak.. İnş sağlık ve afietle bebeğini kucağına alırsın alırız...

Kizlar yazilanlari okuyamadim ama haberler iyi. Oglen dogum yaptim. Bebegim iyi cok sukur. Hersey yolunda. Darisi sizlere
Canimmm sirf sana ve 9ay a bakmak icin girdim. Gozunaydin cok sevindim adina.

9ay canim bu kdr ugrasipta olmuyosa vardir bi hayir diyelim napalim. Ama benim doktor kanala girmesine takilma sancin tuttugunda o sanciyla kanala girer demisti. Benimkide kanalda degil hala ama oyle biseyden bahsetmedi. Onemli olan sancinin tutmasi dedi. Baska bi doktorada gozuksenmi

Canım benimki doğum kanalına girmemiş daha o yüzden yatış dedi sezeryan olacak galiba benim ((
İnşallah senin inmiştir
Ay insllh canim ya. Bu arada yeni bi bilgi edindim kizlar bir sekerin ustune yasin suresi okununca dogum bekleyen hamile bayanlar icin etkiliymis. Denemekte fayda var ben azonce anneme okutturdum ve sekeri yedim hadi hayirlisi.

F

Fazla minik ama teyzesi :) inşallah sagliksal bişey değildir ya doktor bişey demedi diğer ölçümleri haftasiyla uyumlu sadece boyu 2 haftacik geride :)
Benim doktor hic boyundan bahsetmedi son aylar olcemeyiz tam olarak diyip gecistirdi. Canim makineler sonucta tam olcum vermiyodur belki yanilma payi vardir belkide daha buyuktur olctugunden :)

Benim doktor hic boyundan bahsetmedi son aylar olcemeyiz tam olarak diyip gecistirdi. Canim makineler sonucta tam olcum vermiyodur belki yanilma payi vardir belkide daha buyuktur olctugunden :)
Ay inşallah... biraz nette bakinayim dedim FL kisaligina aman allahım neler yazıyo moralim bozuldu kapadım

Tecrübeli anneler, çok az günü/saatleri kalan anne adayları.. müthişsiniz. Bizim kasım annelerinde hiç iş yok
Bişeyi merak ediyorum. Normal doğum yapanlar, yapmak isteyenler ya da yapabilecek olanlar.. düzenli yürüyüş ya da spor yaptınız mı? Etkisi muhakkak vardır ama birebir yaşayan var mı bunu? Ne sıklıkla ne kadar zaman ayırdınız?
Sizleri ve minnaklarınızı sevgiyle kucaklıyorum

Ben normal bekliyorum inşallah tabi çatı uygunsa bakalım. Düzenli yürüyüş yapmadım birkaç gündür 2kat merdiveni 4kere inip çıkıyorum. Faydası olacak mı bilmiyorum ama başladığımdan beri bacak arası kemiklerim ağrıyor.

Hayırlısı neyse o olsun canım. Bebegin ve senin sağlığın daha önemli ne gerekiyorsa nasıl olması lazımsa o olsun. Üzülme bebegin ve sen iyi ol o yeter.

Reactions: 9ay
m_rv_
Ay canım ne güzel kavuştun miniğine
Bir ömür mutlu sağlıklı bir aile olmanız dileği ile kendinize iyi bakın :))

son günlerdesin artık ağırlıktan da ağrır senin heryerin... bir nefeste olup bitsin dilerim..

Düzenli yürüyüş yapamıyorum ben
Çömelme hareketi ve pilates topu ile egzersizler yapıyorum
Çömelme hareketini de günde belki 6 7 defa 1 2 dk yapıyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…