2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sanci olmasin o? Ve surekli buyuk tuvaletin gelmesi de dogum belirtisi diye biliyorum
Bilemiyorum canım sakin davranmaya çalışıyorum
Zira doğum sancısı mı diye kafaya taksam kriz geçiririm korkudan :))
Seninki de bebek aşağı inmeye çalıştıkça idrar keseni zorluyor o yüzden idrarın geliyordur bence canım

bana da senin doğum yakın gibi geldi canım. benimde büyük tuvalet ihtiyacı arttı biraz bugün. ama sancı falan yok

Bilmiyorum ama korkmaya başladım canım ..
korkma, yanında biri var değil mi evde. birşey olursa gidersiniz hastaneye ne olacakki. hep hayalini kurduğumuz şeye yavruna kavuşursun inş :))). belki de dediğimiz gibi değildir biraz daha zaman vardır, o bahsettiğin ağrının aralıklarını bi takip et bakalım yatmayacaksan. yatacaksan da sırf onun için bekleme, doğum belirtisi ise o zaten bir şekilde seni uyandırır

Var canım annemlerdeyim bugün eşim evde ama mesafemiz yakın yani
Oturduğum yerde bili yok ayağa kalkınca oluyor ama dediğin gibi uyandırır gece zaten doğum sancısı ise

Kizlar benimde adet sancim ogleden sonra hafiften basladi gittikce artti cok fazla kasiklarim agriyo alttanda ara ara sanci vuruyo cok fenayim ama belim agrimiyo o yuzden gitmiyorum doktora. Adet sancisindan kivraniyorum yalniz napicm bilmiyorum. Bebegin hareketleride cok sert

Dakika tuttun mu canım düzenli mi
Kaç dakika da bir
Duşa gir ılık su dök beline
Masaj yapan biri varsa masaj yapsın sana
Bide karnını falan sıcak su torbası vs varsa sıcak tut yada fön makinası varya fön tut

Yok degil agrim var hep gecmiyo bide tuvaletim var gibi yatiyorum simdi insallah uyuyabilirim. Bildigin adet sancisi nasil gecmez oyle. Sag kasigimda daha siddetli.

Yok degil agrim var hep gecmiyo bide tuvaletim var gibi yatiyorum simdi insallah uyuyabilirim. Bildigin adet sancisi nasil gecmez oyle. Sag kasigimda daha siddetli.
Uyumaya çalış bakalım canım
Uyuyamazsan da dediğim gibi duş falan al
Bide üşüttün belki sıcak tut karnını belini çorap giyin

Benimki çok hareketlendi yırtıcal gibi karnımı aşağıya da baskı yapıyor sizinkiler ne alemde

Suan melegim omzumda uyuyor. Nasil bir koku Allah im yüce Rabbim. Tez zamanda isyeyen her kadina yasatsin bu duyguyu. Ben 5 sene bekledim asilama yup bebek hepsini denedim ama meleğim kendiliğinden oldu. Mucizem o benim.

O kadar sanci cektim 8 cnm aciklikla sezeryana girdim. Tum vucudumun kaslari agriyor tuvalete cikamiyorum dikişler sizliyor uc gundur 4 ssat uykuylayim.
Ama yakamdaki bu melek varya hepsini yel gibi alip götürüyor.

Allah bağışlasın canım açıklığın çok iyiymiş neden sezeryan oldu ? Bbeiş mi inmedi

Cnm kesinlikle duş çok iyi gelir. Beline sıcak su tut ve göğüslerinede tut. Ins guzel haberlerini alırız bu sabah. Korkma Allah kolayligini veriyor dirayetli ol.

Bebis indide kanala girmedi. başını benim kemigime dayamis. Ben ikinincada kafasi sismeye başladı bu yuzden acil sezeryana alındım.
Bebis indide kanala girmedi. başını benim kemigime dayamis. Ben ikinincada kafasi sismeye başladı bu yuzden acil sezeryana alındım.

Allah bağışlasın mucizeni. Allah herkesin evladını bağışlasın. Darısı bizlere artik inşallah bende meleğimi bir an evvel kucağıma alırım da omzumda uyuturum. Allah tüm isteyen herkese bu duyguyu tez vakit yaşatsın inşallah :)

Canim nasıl gidiyor annelik :)
Kizlar cok guzel bi duygu aneik arada 9ay dogum yaotimi blmiyrm yada kmler yapti
Biz sut meme tutma konusunda sansliydik o kdr sanci ustune mucize bisey emzirmek evet spinal cok rahatti ama snrasinda ki agri zor braz dikis yeri yaniyo uattigim yerde gaz ckmjyo klozette cikarabiliyirm ama mucizeniz gelsn hayata yeniden doguyosunhz

Hayırlı olsun bebeğin canım kilosu da gayet iyi maşallah az daha kalsa 4100ü bulcaktı herhalde :) erken mi gelcek derken dolu dolu geldi bak görüyormusun
Valla canim cok sukur kilosu kndi gbi cok guzel elhandulullah
Rabbim kmseye aratmasn
6 haziranda doğum yaptım arkadaşlar şuan bebeğim küvezde sarılık ve enfeksiyonu var dua edin ne olur çok kötü bi doğum tecrübesi yaşadım bu arada
Bnde zor bi dogum gecirdim canim allah kolaylik versn en korltugum syden nirmal giderken sezeryan oldum
Rabbimbebegine difa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…