2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Özel hastane mi burası canım

Ben hastaneden epikriz raporunu aldım. Bana yapılan açıklama yazmiyordu. Ilerlemeyen eylem yüzünden acil sezeryan yazıyor

A aratos ben de geçen hafta cuma sezeryan oldum. O yerler ağrıyor ve hissizlik de var. Oturunca bile ağrı oluyor. Hala yataktan zor kalkıyorum.

Ben geçen hafta ne Ağıtlar yaktım :)) dikisinin bitiş yeri yani sağ taraf daha çok ağrirmis. Benim hem ağrıyor hem de sanci giriyor sağdan. Birde bebişin kendim kaldırdım genelde.kesin iç dikiş patladı dedim.kontrole gittim rahatladım ama yine de takibini yapmak istiyorum.benimde uyuşturucu,ma hala geçmedi alt karında.

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 38+3 olduk bugün ve dr çatı muayenesi yaparken bir anda kanamam oldu. Dr da şaşırdı, hiç böyle birşeyle karşılaşmadım dedi. Sonrasında ultrasonda bebekle ilgili herhangi bir sorun yok dedi. Nst'de az da olsa sancım çıktı. Hatta 2 kez nst'ye bağlandım... Muayeneden sonra kanamam tekrarlamadı. birkaç saat hastanede bekledim.. o arada doğum odalarını filan gezdim.. şimdilik acil bir durum yok dedi dr, eve geldim.. Üstünden 4-5 saat geçti, kanama yok.. çok hafif kasık ağrılarım var ama çatı muayenesi sonrası bu ağrıların olduğundan bahsetmişti bazı arkadaşlar...

Bi yandan panik olacak bir durum yok diye düşünüyorum, bir yandan acaba çok mu rahat davranıyorum bu kanama ciddi bir şey olabilir miydi diye düşünüyorum...

Allah yardımcımız olsun. Her bünyenin farklı reaksiyonlar göstermesi, her doğumun kendine has bir sürecinin olması çok zor. İnsan hep, aynı şeyleri yaşayan birileri var mı diye arıyor ama hiçbirimiz birbirinin aynı durumlarla karşılaşmıyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...

merhaba kızlar bir süredir girip bakamadım doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. darısı doğumu bekleyen bizlere inşallah. benim salı günü kontrolüm vardır doktor nst de sancı çıkınca yeniden alttan muayene etti açıklık 3-4 cm olmuş. nstde sancı çıktı ama ben hissetmiyordum bir şey. ama alttan muayene ederken biraz bağırıyorum. doktor epidurale ihtiyacın olacak sanırım dedi. kısacası beklemedeyiz. hatta doktor beni birkaç gün içinde doğururum diye bekliyor ama henüz birşey yok. ara ara genelde de geceleri sancım oluyor. ama sonra geçiyor. dün geceden beri belimde de ağrı var. neyseki ev işlerini falan bitirdim doktor her an olabilir diyince baya telaş yapmıştım nasıl bitecek bu işler diye. şimdi herşeyi bitirdim bebeğimi bekliyorum.

Valla ultrasonda 36 haftalık görünce moralim bozuldu. 38+4 olduk. Canım sıkıldı baya. Ama yapacak bir şey yok bir an evvel doğurayım da besleyeyim kilo alsın yoksa icerde durdukça gelişimi durucak. En azından dışarda anne sütü var. Korkuyorum bir şey olacak diye.

annensenicoksevecek bebeğin ölçüleri nasıl çıktı ki moralin bozulmus bizimkiler de minnak ya sağlıklı olsunlar yeter.

Bebek bugün 38+4 ama ultrason da 36+4 yada 36+2 35+3 çıktığı bile oldu bugun. Sonra geçen hafta hastanede başka ultrasona girdim orası da 36+6 gosterdi ki iki üç haftadır 36 haftalık çocuk gibi gözüküyo buyumuyo moralim bozuluyo. Madem doğsun artik dünyaya gelsin ben besleyeyim kilo alsin yoksa anne karnında almayacak kilo filan. En azından ben gözüm gibi bakarım.

Canim benim bebeğim de tombul değil inşallah alet yaniliyodur da dogunca surpriz yapıp tombul çıkar :) benimkinin boyu da kısa hem ama artık düşünmüyorum bunları sadece sağlıklı olmasını diliyorum Allahtan.dogunca da besleriz inşallah toparlanirlar

Cnm bnm minnoş da 2780 gr dogdu disarda 5 gunde guzel kilo aldi masallah uzulme yani ben dogum belgesini alip kilosunu gorunce sok oldum cok uzuldum ama sonradan kilo aliyor

Kizlar yaa dogum bitti cok sukur simdi emme kavgaları yapiyoruz ya. Mama verdik yetmedi sutum. Sarilik icin kan verdik. Insallah normal cikar.

Biz de emme kavgalari yapiyoruz kizimla :)) ben spinal sezaryen oldum cnm sutum gelmedi mama verdik hep sarilik oluyo gibi bi geliyo bi gidiyo bakalim nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…