Kızlar bugün kontrolüm vardı. 38+3 olduk bugün ve dr çatı muayenesi yaparken bir anda kanamam oldu. Dr da şaşırdı, hiç böyle birşeyle karşılaşmadım dedi. Sonrasında ultrasonda bebekle ilgili herhangi bir sorun yok dedi. Nst'de az da olsa sancım çıktı. Hatta 2 kez nst'ye bağlandım... Muayeneden sonra kanamam tekrarlamadı. birkaç saat hastanede bekledim.. o arada doğum odalarını filan gezdim.. şimdilik acil bir durum yok dedi dr, eve geldim.. Üstünden 4-5 saat geçti, kanama yok.. çok hafif kasık ağrılarım var ama çatı muayenesi sonrası bu ağrıların olduğundan bahsetmişti bazı arkadaşlar...
Bi yandan panik olacak bir durum yok diye düşünüyorum, bir yandan acaba çok mu rahat davranıyorum bu kanama ciddi bir şey olabilir miydi diye düşünüyorum...
Allah yardımcımız olsun. Her bünyenin farklı reaksiyonlar göstermesi, her doğumun kendine has bir sürecinin olması çok zor. İnsan hep, aynı şeyleri yaşayan birileri var mı diye arıyor ama hiçbirimiz birbirinin aynı durumlarla karşılaşmıyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...