2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim de şafak 6.. Planlı sezeryan ama doktorumu 40+2 için ikna etmiştim haftalar önce. İnşallah bir gün önce hafif sancım ve nişan falan gibi bir işaret olur.
Hakkımızda hayırlısı, rüyalarımda hayallerimde her an bebeğim var artık. Cümle bebişleri ailelerine bağışlasın Allahım..

Dönsün diye egzersizler var canım. Op bebek diye arat internette

zeyzey3428 tatlım bi şey daha soyleyecektim. Sezeryan dikiş yeri sıcak havada terle pişik oluyo. İyileşmesi gecikiyor. O yüzden dikiş üzerine gazlı bez koyarsan iyi olur. Benim pişti. Bepanthol pişik kremi sürüyorum ebe tavsiyesiyle.

Canim seninle tahmini dogum tarihlerimiz ayniydi bnm minnoßtan 3 gun sonra gelmis yavrun

Sen ztn kanamam var yazmissin ben bekliyordum haberini

Masallah bebegin boyu kilosu cok guzel bnm yavru gibi minnoş dgl :)

Saglikla mutlulukla buyutelim insaallah

Benim kizim da cok guzel bakmalara doyamiyorum bakip bakip agloyorum harika bir sey

Ben de spinal olmustum

Hayirli olsun canim gecmis olsun ayrica bi an evvel toparla insallah ben halen daha ayaga kalkamiyorum ameliyat bana agir geldi sanirim bunyem zayif ama olsun yanimda bir melek yatiyor :)

Kizlar hastanedeyim yatisim yapildi 3cm olmus açıklık ve duzenli sancim cikti. Suan suni sanci aliyorum cabuk ilerlesin diye. Dua edin benim icin
Canım bi avazda doğurursun inşaallah :) ayyy çok heyecanlanıyorum böyle doğum yapanları ve yapmaya ramak kala Olanları görünce ( kendimi iş güvenliği uzmanı gibi hissettim , "ramAk kala" lar falan :)))
m_rv_ canım mama verdim diye sakın moralini falan boZma , biberonla vermediğin müddetçe sıkıntı yok , şırınga yada Kaşık yöntemi , yavaş yavaş öğrenecek annesi meneyi tutmayı , gak meme guk meme diye israr etmemek gerekiyor bence ilk zamanlar ... Şöyle bir yeni hayata adapte olasıya kadar kullanılabilir bence , sarılık yada kilosunun azalmasından daha iyidir mama... Zaten doğala yakın Olanları kullanıyorsundır ... Birde canım , havalar güzelleşti sarılıktan korumanın en iti yöntemi balkona Güneş'e çıkar bebişini hatta bulunduğun yer çok sıcak bir yerse zıbınını da çıkarıp sadece bez olacak şekilde balkonda güneşlensin , birde ilk zamanlar yattığınız odanın lambasını açık tutun letli ise letler açık Kalsın , değilse florasan açık Kalsın ilk 15-20 gün , sonrasındada gece lambası hep açık şekilde uyutmak gerekiyormuş , bana da doktor bir arkadaşım söylemişti sarılıktan korumak için ...

Benim canım çok sıkkın kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı 38+4 uz bugün ama bizim kiz 36 haftalık çıkıyor ölçümlerde büyümüyor hic. Kafayı yemek uzereyim ne kadar yesem içsem yok tik yok. Artik doğurup bari sütümle besleyeyim en azından daha hızlı buyur. Anne karnında büyüyeceği yok sanırım.

kızlar benim ara ara sancı hissediyorum ama çok seyrek aralıklarla.. normalmi bu. ve sonra sonramı sıklaşacak..bu doğumun yaklaştığının habercisimi...40.haftanın içindeyim çarşamba günü doluyor ama.. 41 i görürmüyüm acaba ya..

Kızlar benim akıntı bildiğin krem gibi. Sizinki de öyle mi? Yine mi enfeksiyon var yoksa :/ bir kurtulamıyorum enfeksiyondan yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…