2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Ben de benzeri durumları yaşıyorum inan
Aynı evdeyiz Bi süredir bu yüzden şimdi bile herkes her şeye karışıyor
Lohusalıkta bakalım neler bekliyor bizi
Allah ın sabır versin
Ben de ütümü yıkamamı her şeyimi kendim yaptın

Dogumdan sonra büyüyor canim merak etme.

Keske bu mesajini öncesinde görseydim. Normal yapabilecekken korkum belki de forum beni buna itti hayırlsı tabi .de . Ne bilim içimde ukte kalacak normal doğum. .

Dakika tutuyorsan ve sürekliyse anlattıkları sancı bu olsa gerek artık hastaneye gitme zamanın geldi heralde
Yine de istersen bir doktoru ara Allah yardımcın olsun.

Canim muhtemelen dogum sancisi gözün aydin olsun insallah

Pozisyon değiştirdiğinde geçmiyorsa evet doğum sancısı

Ayni bnde sicak suya batikon dokup otyrm 5 dk snra proctolog suruyrm ins gecer bnmde
Meme miydi snnkilerde

Evet canim hamileliğin boyunca kabızlık çektim son zamanların da küçük bir meme oluşmuş sonrada kaybolmuştu geri. Doğumda daha büyüyerek geri geldi. Beni en çok zorlayan da o oldu. İnşallah kısa surede kurtulursun çok can sıkıcı birşey.

Kizlar ya bi gogsum digerinden daha bariz buyudu ya. Onceden de buyuktu ama bu kadar farkedilmiyordu. ne yapsam digerini mi daha cok emzirsem

Kızlar pazar günü spinal anestezi ile sezeryan oldum.. 48 cm 2750 gr doğdu oğlum.. Emzirme sıkıntım var.. İlkten çekiyodu memede süt yoktu.. Kan şekeri düşmeye başlayınca hemşireler o gün doğan bebeklere benimkide dahil mama verdiler.. Sonra süt oldu bir tarif sayesinde ama meme uclarım yok göçüyo içeri..bebeğim ağlıyor kıpkırmızı oluyor sütü sağıp veriyorum.. Dün kayınvalidem sağ olsun yapıştı meme ucu çıkarcam diye bir yandanda annem bebeğin başını ileri geri oynatıyomuş neymiş tutsun diye.. Yavrumu alıp diğer odaya kaçtım resmen tranva yaşadık.. Yavrum kıpkırmızı oldu ağlamaktan çenesi titredi.. Meme görünce ağlıyo artık hep.. Sizlerde durum ne..

Meme ucu bende de yok. 3.yu emziriyorum. Uc o kadar da önemli değil. Kahverengi kısmı buruşturup ağzına vermelisin. Ben ilk doğumda ilk günler ayakta emziriyordum, bebeğimi sifonyerin üzerine koyuyordum, çünkü iki elimle memeyi ağzına rahat verebiliyordum. Tutunca kucağıma aliyordum. Pes etme. Sabret. Değişik yollar ve pozisyonlar dene emzirme için canım

Gözün aydın bebeğin hayırlı olsun..

Bebegim kakasini yapmadi uyumuyor...ne yapabilirim..(

Kilo aldığı zaman kakasi seyreklesir diye biliyorum. Bi kaç gün kaka yapmazsa kaygi edersin annesi.. Yat ve bebegini karnının uzerine yatırmayi dene. Onu da yüzüstü yatir ve isterse emzir. Gazını rahat atar kakasini daha rahat yaparve huzurla uyur inşallah

Saol canım

Keske bu mesajini öncesinde görseydim. Normal yapabilecekken korkum belki de forum beni buna itti hayırlsı tabi .de . Ne bilim içimde ukte kalacak normal doğum. .

İçinde kalmaz insallah kendine güzel bakarsan belki ikinciyi normal dogurursun. Bunu destekleyen çok doktor var. Araştırır bulursun hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…