2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok sağol canım rahatlattın..Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah

Tatlım bol yürüyüş yap inşallah o zamana kalmazsın. Sakin ol. Panik yapacak bi şey yok. Bebeğin durumu iyiyse bekle guzel güzel. Neşeli ol. Moralini yüksek tut.

Suni sancı atlatilamayacak bi şey değil. Yeter ki sen sabırlı ol ve ufak sancilarda kendini fazla yıpratıp rezil olma. Hemen sezeryan diye tutturup pes etme. Kararlı ve sakin olursan daha çabuk ve kolay bebeğine kavuşursun inşallah.

Enerjini kavuşma anına sakla ve ekibe sürece teslim ol, uyumlu ol. Ona buna çatmaya bağırmaya oraya buraya vurmaya enerjini tüketme.

Suni sancı rahmin toparlanmasina süt gelmesine de yardımcı olur. Kademeli veriyorlar zaten. Alıştıra alıştıra yani. Belki gerek kalmadan doguverir yavrun

İnşallah bebeğinle sağlıkla kavusursunuz canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım bişi sorucam az önce bebeğimin altını açtım bezinde biraz kan vardı :/ göbek bağından olabilir mi

falling_water selam ben de 40+4 de doğum yaptımm zorunlu sezeryam oldum daha fazla bekletmediler çünkü bebek suni sancıya ragmen kanala inmedi ve hiç sancım olmadı. Ama yanımda 39 haftalık gebe 2gr suni sancıyla iki ah iki uhlampırt diye dogurdu! Herkesin hikayesi garklı kendini asla şartlandırma Allah en sağlıklı yolla gelmesini nasip etsin. Normal için o kadar direttim çocuk kanala girse bile doğumum zor olacakmış belki o an bi sorun çıkıcaktı herşeyin hayırlısını dile ha tabi İnşallah sağlıkla normal dogumla hiç dikişsiz alırsın kucagına

Kızlar ben de dün oglusumu kucağıma aldm çok şükür .sezaryan sonrası birazcik zorluymuş gerçekten.benim sütüm hala gelmedi ama çok.moralim bozuk sarılık olmaya başlayınca mama olayina girişim mecbur.sıcak duş olayı pompa denedim ama olmadı çok üzülüyorum bebisim de dün alıyordu mememi ağzına artık baktı süt yok o da artık bugün emmedi hiç nerdeyse napsam ki bilemedim

1 yemek kaşığı teryağını tavada erit 1 çay bardağı yada su bardağı üzüm pekmezini içine döküp biraz daha pişir.. İster kaşıkla ye ister ekmek ban ye.. Sütün geliyor.. Dua edersin mucize formül bu..

Allah analı babalı büyütsün.günlerimiz aynıydı 22 haziran.. Ben pazar günü doğum yaptım spinal.. 2750 gr doğdu oğlum..

Kızlar 16.06.2016 da 10.35 de kızımı kucağıma aldım şükürler olsun. Saat 1de suni almaya başladım aksama kadar 10.30 a kadar suni sanci ile normal doğurdum. İçten ve dıştan dikişlerim var ama kaç tane bilemedim ebe söylemedi. 48 cm 2570 kilocuk olan minyon kızımla meme savaşı veriyoruz ağzı küçük henüz alamıyor :) tam kavrayamiyor memeyi

Gece nöbetinden selam kizlarrrr
Dogum yapan arkadaslar bebekleriniz ömürlü olsun insallah.
Buarada meme ucu problemi yasayanlar bebeginizin agzinda pamukcuk (beyaz süt tortusu) varsa yaralarin iyilesmesini geciktiriyo genel cerrah bana bitane mememi bikac gun vermememi soyledi bebegin agzinida temizle dedi gercektende 2gune acısı gecti. Deneyin sizde o pamukcuk mantar turuymus cunku

Bebegini kicagona alan butunn annelerin gozu aydin olsun saglikla huzurla sakinlikle buyutun insallah rabbim hep.guzel insanlarla karsilastirsin benim gibi bekleyen bi kac kisi kaldi bize de hayirli kolay dogumlar olsun insallah son zamanlarda uyunmuyomus bu saat oldu ayaktayim hala kizim iyoce asagi basko yapmaya basladi bugun bi degisik son zamanlarda olan durumlar sanirim sizleri okudukca icil gidiyo 6 senenin sonunda melegime kavusmak icin gin saymak mucize gibi hepinizin allah yardimcisi olsun insallah

Gozun aydin canim sonunda kavusmussun minnoşuna, benim minnoşum gibi seninki de minik doğmuş:) sütumüz bol olsun, yarasın, yavrularimıza şifa olsun:)

16.06.2016 da cok guzel oldu ya tesadufe bak:)

Benim kizim cok uyudugu icin sık sık emzirme olayım olmuyor goguslerin süt tazelemesi icin acaba makine ile süt sağıp buzlukta saklasam mı diyorum? Göğüslerin tamamen boşalmasi gerekiyormuş süt devamlılığı için

Tebrik ederim Can'ım güle güle büyüt inşallah. Mama vermekten korkma aç kalmasın sarılık olmasın benimki gibi

O uyusa bile uyandırıp emzirmeye çalışmalısın 2.5 saatten fazla uyutma

Güle güle büyüt Can'ım tebrik ederim. Sabırlı ol sütün Zaman'la çoğalır bebeğin de heveslenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…