2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sürekli uyumasi sarılığa işaret aman dikkat et. Ben de şimdi uyandıramadım süt sağıp verdim uykusunda çünkü kan şekerinin düşmemesi gerekiyor.

Sariligi atlattik ya seninki de sarilik olmus sanirim gecmis olsun

Ben uyandirayim diyorum cok uyudu diyorum annemle esim izin vermiyor bugun doktora gidecegiz ona soracagim mutlaka uyandirayim mi diye

Bu sefer de surekli uyanmaya alisiyor sonra uyumuyor diyorlar

Ikilemde kaliyor insan

Öncelikle tebrik ederim güle güle büyüt. aynısını ben de yaşadım Nasıl hırpalandık ikimiz de. Silikon meme ucu kullanabilirsin. Bana kullandırtmadılar memeni alsın dediler. Süt sağmama karıştılar. Çok yanlışlar yaptım bebeğimin ilk haftasında sonucu Da kötü oldu malesef Allah beterinden saklasın. Çocuğu ağlatarak emzirmenin Bi faydası olmuyor. Tamam emmesi için tabi ki uğraşalım ama çocuğu çatlatma noktasına getiriyorlar ve kimsenin umrunda olmuyor. Ben o kadar gerilmiştim ki kollarım tutmuyordu gerginlikten. Artık kimseyi dinlemiyorum. Benden iyi kimse büyütemez çoçuğumu

Bir aylık olana kadar uyandırmalısın. Beslenme saati 3 saati 1 dakika bile geçmemeli. kimseyi dinleme senden iyi kimse bilemez senin çocuğunun iyiliğini. çok Can'ım yandı benim sarılıktan Sağolasın

Bir aylık olana kadar uyandırmalısın. Beslenme saati 3 saati 1 dakika bile geçmemeli. kimseyi dinleme senden iyi kimse bilemez senin çocuğunun iyiliğini. çok Can'ım yandı benim sarılıktan Sağolasın

Hastanede mi yatti bebegin?
Iki dk emiyor geri uyuyor ne kdr uykucu bi cocugum var boyle anlamadim gitti bi adam gibi emse

Ama aciktimi da birakmiyor 3 saat oturup emziriyorum artik belim fln mahfolup dayanamayacak hale gelince sut sagiyorum bi 100 cc iciyor mesela cok degil mi

Canım bişi sorucam az önce bebeğimin altını açtım bezinde biraz kan vardı :/ göbek bağından olabilir mi

İlk günler kızımın cişinden gelmisti. Oglumda da olmuştu sanırım. Sormuştum normal diye cevap almıştım. Göbekten olsa bezin üst kısmında olur. Kızımın göbeği düştükten sonra günlerce atletine kan sızdi ufak ufak mesela.

Kakasindan mi yoksa makatindan mi pişikten mi takip etmen gerekiyor. Değilse çiştendir.

Bi de bazıları erken daha verilmez ama karpuz suyu veriyor. Hem gaz yapıyor hem de kırmızı kaka. Diger kızım 6 aylıkken vermiştim öyle olmuştu.

Helal olsun kız sana. Çok şükür kolay kurtuldun. Kendinle gurur duymalisin. İtiraf edeyim seni çok dert ediyordum o kadar telaslıydın ki.. Dikişlerin inşallah çabuk iyileşir.
Tekrar tebrik ederim. Gözün aydın olsun.

Hayırlı olsun gözün aydın canım. Kendinle gurur duymalisin terfi aldın hayattan :) o kadar aci ve zorluk içinde sen iyice dinlenirsen ve moralin iyi olursa sütun gelir inşallah.

Bebeğini göğsünde uyut, sütun daha çabuk gelir ve ikinuz de çabuk toparlanirsiniz yakın olun. Mama bile versen kucağında ver biraz doyunca emzik niyetine memeni ver.

Uykudan uyandirinca açken önce memeni ver. Meme ucu bebeğin açlığını ihtiyacını iletirmis ona göre süt üretilirmis.

Bol sütlü günler dilerim

Kizlar bende anca yazabiliyorum. Bende 16.06.2016 00.20de dogurdum cok sukur. 3500 gr.50 cm dogdu minik pasam. Normal dogum oldu ama sabah 10da suni sanciyla basladik gece yarisi anca oldu. Buarada kesinlikle suni sancida dayanilmicak bisey yok cok korkuyodum ben biliyosunuz. Sancilar gelip gidiyo oda cok surmuyo adet sancisi gibiymis gercekten..
Dogum hikayeme gelince uzun uzun yazicam insallah fakat syan acil yardiminiza ihtiyacim var.

Goguslerim cok aciyo yara oldular hemen agliyorum emzirirken ve bisey gelmiyo moralimde cok bozuk
Nolur yardim edin iyilesmesi icin ne kullanabilirim ve sutumun gelmesi icin hemen ? Dun esim gece eczaneden humana cay almis ise yariyomu bilmiyorum.

Aay çok şükür haberini bekliyordum, kurtuldun ve kavuştun bebeğine. Kendinle gurur duymalisin. Anneliğe terfin hayırlı olsun. Sabredip kolay kuruldun helal olsun sana.
Bol bol dinlen ki, vajinan rahmin toparlansin sütun bol olsun. Karnını göbeğini yukarı doğru çektir yatarken. Sarabilirsin de.

Humana bende çok işe yaramıştı ilk kızimda.

Bebeğin kucağında olsun ilk günler sütün daha çabuk gelir inşallah. 1hafta 10gün sonra, senden ayrı uzun süre uyuyabilecek. Ilk günler doyun birbirinize. Yorgun ve ac susuz doğumu bekledin. Iyice dinlenince moralini de yüksek tutunca uyuyunca sütün çoğalacak merak etme.

Evde memelerini acik tutman veya gogus kalkanı alman gerekiyor hava alması için. Emzirdikten sonra sütünden sık ve uçlarına sür açık bırak. Sütyen giyme evde bol giyin. İnşallah çabuk iyileşirsin.

Canim hayirli olsun sanada. Bende ayni derttenim duaxedelim birbirimize. O agladikca bende agliyorum icim parcalaniyo. Dayanamiyorum.

Canim Allah razi olsun cok tesekkurler. Sutum ciksada keske surebilsem.. Her emzirdikrlten sonra lansinoh suruyorum ama iyilestirici etkisi varmi biomiyorum

Selam kızlar anca yazabiliyorum Sabah sancı aldım fakat hiçbir işe yaramadı hiç sancı hissetmedim altı saatin sonunda sezeryan oldum iki doğumunda acılı yanlarını tattım annelik çok zormuş
Canim hayirli olsun sanada. Cok sukur sag salim aldik kucagimiza.emin ol normal dogumunda cok skntilari var. Oyle yada boyle herkes cilesini cekiyor cok zor annelik..

Şükür sadece bir gece yattık ama besleyemedim diye psikolojik olarak çok etkilendim. Doktor bana 2-3 saatte bir 55-60 cc alması gerek dedi ama büyüdükçe bu artar tabi

Canim Allah razi olsun cok tesekkurler. Sutum ciksada keske surebilsem.. Her emzirdikrlten sonra lansinoh suruyorum ama iyilestirici etkisi varmi biomiyorum

Lansinoh benim meme ucumu deforme etmişti, daha kötü olmustu kuruyup soyuldu. O yüzden tavsiye edemiyecem. Sütünden 1kaç damla elinle sağılmıyor mu canim? İnşallah bol bol gelir

Çok rahat epidural alınca canım. Ağrıyı çok az hissediyorsun. Hiç korkma sıkıntılı süreç epiduralle son buluyor.
Canim dr epidural aldirtmadi dogumhneye girerken ikinamican alirsan dedi tum sancilarihissettim ama insan halsizlikten ikinamiyo. Normal dogum yapcklar kuvvetli yiyin lutfen

benden geliyordu çok az da olsa canım ama sezeryan olunca sutum 3. günde tam geldi benim eşim ebebekten promalt sut artırıcı içecek almış onu içiyorum her gün bir tane. İçmeye başladıktan sonra direk sutum fazlalaştı zaten Allah'a şukur. sende bir dene istersen belki işe yarar her sabah bir bardakta sut yapıcı karışık çay içiyorum ama bence promalt daha etkili tadı pekmezli su gibi zaten.inşallah gelir sutun. Doktor da rezene çayı demişti iç diye hem çocuk sakinleşsin hem sut gelsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…