- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.521
Canım iki saatte bir sağıyorum 80 cc sağıyorum ortalamaSağınca ne kadar geliyor canım acaba ben ilk günler çok stresliydim hiç uyuyamadım falan bide yanlış tutuyomuş falan ona bağlıyorumşimdi öyle olunca oturup ağlıyorum
Yok canim yok hic gelmedi daha cildrcam iste cok caresizim
Her doğuma gidene tavsiyem yemek ye :)) kendini aç bırakma:)) eşime dedim acele etsek bile baba bir hurmalı öeyveli süt içirsin en azından doktora giderken:)) aç kalmıyım..Evet yaa ben actim cok yoruldum anlatamam hastaneye gidincede yedirmediler bisey.
İnan pehlivan gibiydim. :)Zeytinyağını bende denedim ama ılık süreyim dedim ama bana iyi gelmedi ya da erken pes ettim galiba ya yine mi deneyeyim acaba
Ben iki saate bir sağıyorum 40 cc geliyor hepsinde beş altı saate bi sağınca o kadar geliyor yeterli mi acaba ben mamada takviyeliyorm korkp basen benimde hemen emip uyuyor beş dk sonra uyanıyor sonra bazen hiç uyanmıyor endişeleniyorum tamamen mamayı bıraksam mı acaba bugün 80 ml süt içti sonra bir saat sonra mama vermiş annem ama fazla olmuş hep mızırdanıyor uykuya dalmıyor sonrada tam uyuyor canım
Kaç cc vermek gerekli acaba ya mamada 30 geçme dedi bana ama azalttık şükür sütüm arttı ben yine stes yapıyorum artmayacsk diye sarılık değerine baktırdınız mı canım
İnşallah hayırlısıyla doğurursun sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın bol bol sütün olur♡Benim bebeğim hala doğmadı kızlar:) mübarek cuma bu kardeşinize de dua edin sağlıkla kolaylıkla afiyetle bebeğini kucağına alıp büyütmek nasp olsun inş. Szinkiler de öyle.. Amin...
Benim bir haftayı geçti canım ama çok azaldı ben de bıraksam bırakırım ama endişe ediyorum biraz çok az emip uyuyor hazırda süt sağmayınca veriyorum bazen ya da emin olamıyorum bazen her seferinde emzirmeye de çalışıyorum çok fazla gelip karnı mı ağeıyor basen bilemiyorum uzun süre uyumayıp mızırdanıyor bazen. BeceremedimBaktirmadik cnm bugun doktora gidecegiz bakalim ne diyecek
Bebegin kac gunluk oldu? 1 hafta dolunca mamayi biraktim ben
Benim bir haftayı geçti canım ama çok azaldı ben de bıraksam bırakırım ama endişe ediyorum biraz çok az emip uyuyor hazırda süt sağmayınca veriyorum bazen ya da emin olamıyorum bazen her seferinde emzirmeye de çalışıyorum çok fazla gelip karnı mı ağeıyor basen bilemiyorum uzun süre uyumayıp mızırdanıyor bazen.
Şükür sadece bir gece yattık ama besleyemedim diye psikolojik olarak çok etkilendim. Doktor bana 2-3 saatte bir 55-60 cc alması gerek dedi ama büyüdükçe bu artar tabi
en ben de öyle yapıyorum işte. Ama doyup doymaığını nasıl anlıyırsun emerken çok az böyle cok cok yutuyo mesela uyuya kaldığında şekeri düşmesin diye sağıp veriyorum nasıl anlaşılır ki baya çiş yapıyor ama kakası az miktarda yarın tekrar baktırcam sarılığaBen doymayinca sut sagip biberonla veriyorum iste ama bir kere hem emzirdim hem sut sagdim verdim doymadi sut de kalmadi sagiyorum gelmiyor azcik 30cc mama verdik
Ayn
en ben de öyle yapıyorum işte. Ama doyup doymaığını nasıl anlıyırsun emerken çok az böyle cok cok yutuyo mesela uyuya kaldığında şekeri düşmesin diye sağıp veriyorum nasıl anlaşılır ki baya çiş yapıyor ama kakası az miktarda yarın tekrar baktırcam sarılığa
Ya canım yapmıycam dedikçe olmuyor yani 40 cc verdim süt bi de sağdım yani şimdi de yaptım diye üzülüyorum ama daha büyükleri oluyor. Daha bugün uyuyabildim.Canım iki saatte bir sağıyorum 80 cc sağıyorum ortalama
Stres yapma tarlım çok etkiliyor
Uyumazsan stres yaparsan gelmez sütün
Ben öyle yapınca doymadı diyorum :)Ellerini emiyor cnm misal emzirdim aha uyuyo diye yatirdim diyelim bizimki 2 dk sonra ellerini emmeye basliyor :) doyunca ellerinu emmiyor
superselma cnm ben sutum gelmeye basladigindan beri silikon gogus ucu ile emziruyorum her gun silikonsuz denuyorum ama tutturamiyorum gogus ucunu ne tavsiye edersin?
Silikon uc ile de epey emziriyorum mesela 11de basladim 13e kadar tam 2 saat emzirdim simdi gogsumde uyuyor hormonlarim depressin diye ayirmiyorum uyurken hemen
Bir de Sen cocuklarina sut sagip biberonla verdin mi? Dayanamiyrum sut sagip biberonla veriyorum gynde 1 kere (avent cam biberon)
Ayn
en ben de öyle yapıyorum işte. Ama doyup doymaığını nasıl anlıyırsun emerken çok az böyle cok cok yutuyo mesela uyuya kaldığında şekeri düşmesin diye sağıp veriyorum nasıl anlaşılır ki baya çiş yapıyor ama kakası az miktarda yarın tekrar baktırcam sarılığa
Bennn oğlum artık gel diyorum ama yeri rahat sankiDoğurmayan kimler kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?